Kullanıcı mesaj:Hasan Fuat Göçer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

M. Yalçın Yalhı ileti 10:13, 7 Temmuz 2009 (UTC)



Gökçen Göçer Yaşam Hakkı Derneği hakkında yazı yazmıştım. Türkiye'de insan yaşamının yok olmaması için kurulmuş ilk dernek olan "Gökçen Göçer Yaşam Hakkı Derneği" maddesi içeriğe uygun olmadığı gerekçesiyle sizin tarafınızdan silinmiştir. İçeriğe uygun olması için nasıl bir yazı yazmam gerekiyor. Dernek ve Gökçen hakkında ki bilgileri www.gokcengocer.com sayfasında görebilirsiniz. Ayrıca bazı kişsel içerikleri incelediğimde çok önemli olmayan veya herkes için öneme haiz olmayan maddelerin varlığınıda görüyorum. Bunlarla, benim yazdığım maddenin(üye olmadan eklemiştim) maddenin arasında içerik yönünden fark mı var ? Lütfen bu konuda cevap rica ediyorum. Saygılarımla Hasan Fuat GÖÇER 13:42, 7 Temmuz 2009 Bu imzasız yazı Hasan Fuat Göçer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, henüz hiçbir katkınız gözükmüyor. Herhalde anonim IP olarak eklediniz silinen maddeyi. Maddenin silinme gerekçesi açık; genel düzene uymaması ve ansiklopedik olmayışı. Dilerseniz, Vikipedi'nin kayda değerlik ilke ve politikalarına bir göz gezdirebilirsiniz. Önce genel anlamda Vikipedi'yi tanımak isterseniz, şu sayfadaki bilgilere de bakabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M. ileti 10:54, 7 Temmuz 2009 (UTC)

Cevap verme nezaketi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Eklemek istediğim maddeyi aşağıda size sunuyorum. Kabul edilip edilmeme hususunda eksikliklerimi gidermeme yardımcı olursanız sevinirim. Dernek hakkında ki diğer bilgileri ve dökümanları da bilgi olarak ekleyeceğim, şimdilik bu bilgi ile giriş yapmak istedim. Saygılarımla Hasan Fuat GÖÇER

Gökçen Göçer Yaşam Hakkı Derneği: Dernek, 7 Mart 2008 tarihinde Genel Merkezi Gaziantep olmak üzere kurulur. Gökçen Göçer Yaşam Hakkı Derneği, Türkiye'de,insanlar başta olmak üzere tüm canlıların yaşam hakkı üzerine geniş bir yelpazede çalışma yapan ilk dernektir. Dernek hızlı bir gelişme göstermiş Gaziantep, İstanbul ve Ankara'da kuruluşunu tamamlamıştır. Derneğin kuruluşu 26 Haziran 2006 da,dondurma almak isterken elektirik akımına kapılarak yaşamı elinden alınan 8,5 yaşında ki Gökçen'in anısına dayanmaktadır.

Gökçen Göçer Yaşam Hakkı Derneği, insan yaşamı yok olmadan gerekli her türlü önlemin alınması için çabalamakta ayrıca insan yaşamının önemini anlatmak için gerekli eğitim çalışmalarını yapmaktadır. Bu zamana kadar dernek "Gökçen Göçer Kütüphanesi" adı altında 3 adet kütüphane açmış, ilk yardım eğitimi konusunda öğrenci servisi ve öğretmenleri eğitmiş ve eğitimine de halen devam etmektedir. Günlük hayatta, insan hayatını tehdit eden herşeyi gerekli kurumlara ileterek önlem alınmasını sağlamaktadır.

Derneğin İstanbul şubesi 11 Temmuz 2008 tarihinde kurulmuştur. Bunun ardından Temmuz 2009 da Ankara şubesi kurulmuş ve Almanya temsilciliği faaliyete geçmiştir. İzmir ve Antalya şubelerinin kurulması için çalışmalar devam etmektedir. Derneğin hedefi tüm Türkiye'de ve yurtdışında örgütlenmektir.

GÖKÇEN GÖÇER : Gökçen, 9 Eylül 1997 de Gaziantep - Türkiye de, ailesinin ikinci ve en küçük kızı olarak doğdu. Zeki, hareketli ve şefkatli bir yapıya sahipti. İlk okulu Gaziantep Mehmet Emin Zekiye Üstünel ilk öğretim okulunda okudu. Sınıfının çok sevilen, başarılı bir öğrencisiydi. 21 Haziran 2006 tarihinde karnesini alarak 4. sınıfa geçmenin sevincini yaşayan Gökçen, 26 Haziran 2006 tarihinde dondurma almak isterken, satış noktasında ki elektirik kaçağına yakalandı ve yaşamı elinden alındı. Kısacık yaşamında herkese kendisini sevdiren Gökçen, yaşamdan koparıldıktan sonra da çok önemli bir meşaleyi yaktı. Anısına kurulan dernekle bir çok yaşamın yok olmasını önledi ve önlemeye devam etmektedir. 14:15, 7 Temmuz 2009 Bu imzasız yazı Hasan Fuat Göçer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Rica ederim. Evet, konunun önemini ve sizin hassasiyetini anlıyorum. Fakat ne yazık ki, derneğin ansiklopedik olmayışı nedeniyle maddenin burada kalması imkansız gibi görünüyor. Gene de şu sayfadaki bilgileri okuyun. Eğer kriterleri sağladığına inanıyorsanız, maddeyi açabilirsiniz. İyi çalışmalar. --M.M. ileti 12:12, 7 Temmuz 2009 (UTC)

Verdiğiniz bilgiler ve anlayışınız için çok teşekkür ederim. Bahse konu olan derneğimizin bilgilerini elbette kurallar harici ise yayınlamak istemem. Sizin önerdiğiniz ve benim incelediğim "Kayda değerlik" konusunda "ikincil kriterler" in olması gerkir deniyor ve devamla bu ikincil kriterlerin açıklamasında " Gazete makaleleri (haberleri)" de sayılıyor. Sevgili Gökçen'i kaybettiğimiz 26 Haziran 2006 dan beri gerek yerel gerek ulusal basında olay çok geniş olarak yer almıştır. Ayrıca derneğimizin kurulması aşamasından beri derneğimiz hakkında da yerel ve ulusal basında haberlerimiz mevcuttur. Bu durumda yeter şartı yerine getirdiğimiz kanaatindeyim. Sizden şunu öğrenmek istiyorum, bu ikincil kriteleri nasıl yayınlayacağım ( açılan konunun yayınlanması için kriteri sağladığı yönündeki ispatı için). Dernek hakkında çıkan yazıları nasıl belirteceğim veya sayfada gösterebileceğim. Bunun dışında "Gökçen" için bestelenmiş bir "AĞIT" 27 Aralık 2007 tarihinde Rize li halk ozanı Osman Efendioğlu tarafından canlı olarak ekranda söylenmiştir. Sorularımla zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın lütfen. Saygılarımla Hasan Fuat GÖÇER 16:57, 7 Temmuz 2009 Bu imzasız yazı Hasan Fuat Göçer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İlgili politika sayfasında: "Yukarıda belirtilen "ikincil kaynaklar" her türlü güvenilir yayımlanmış eseri kapsar, örneğin gazete makaleleri, kitaplar, televizyon belgeselleri, ve tüketici haklarını savunan örgütlerin yayımladığı raporlar olabilir diyor. Eğer elinizde bu tür kaynaklar mevcutsa, maddenin sonuna ekleyebilirsiniz elbette. Her deneyimli Vikipedist size yardımcı olacaktır. Sormaktan çekinmeyin lütfen. İyi çalışmalar. --M.M. ileti 15:37, 7 Temmuz 2009 (UTC)