İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Gamlı Baykuş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vikipolimer tarafından 1 yıl önce Ekim 2022 başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin[kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Temmuz 2022[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz ve katkılarınız için teşekkürler. Herkes Vikipedi'ye yapıcı katkıda bulunmakta özgürdür fakat ansiklopedik görünümün korunması için uyulması gereken bir Biçem El Kitabı vardır. Bu biçem kurallarına uymamak maddeler arasındaki uyumu bozabilir, maddelerin okunabilirliklerine ve erişilebilirliklerine zarar verebilir. Ansiklopedi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen karşılama sayfasına göz atın. Teşekkürler!

LisafBia6531 msj 09.53, 26 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla

Information icon Lütfen yapıcı olmayan değişiklikler yapmaktan kaçının. Değişiklikleriniz işleyişi aksatıcı nitelikte görülmüş ve geri alınmıştır.

Lütfen Vikipedi'nin politika ve yönergelerine aşina olduğunuzdan emin olun ve işleyişi aksatıcı görünen değişiklikleri sürdürmeyin. Aksatıcı değişikliklerin sürdürülmesi değişiklik yapma hakkının kaybı ile sonuçlanabilir. Teşekkürler. LisafBia6531 msj 10.09, 26 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla

Ekim 2022[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız, isminizi yazmayınız, telefon numaranızı veya e-posta adresini vb. eklemeyiniz. Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atılmamalıdır. Teşekkürler. LisafBia6531 msj 22.10, 1 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla

Dur simgesi Bu, size yapılacak tek uyarıdır! Bir kez daha Tecde sayfasında olduğu gibi vandalizme kalkışırsanız, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 17.30, 3 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla

"Tecde" sayfasındaki yazı bir kişiye aittir. İsmi anılmadan yazının yayınlanması hırsızlıktır. Siz bunu anlayana kadar veya yazıyı kaldırana kadar mücadeleye devam edeceğim. Asıl vandallık sizin yaptığınızdır, emek hırsızlığına göz yumuyorsunuz... Maddeyi olması gerektiği gibi yine düzenleyeceğim. İstediğiniz zaman engelleyebilirsiniz... Gamlı Baykuş (mesaj) 19.17, 3 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla
Yanıt @Gamlı Baykuş telif hakkı ihlali içeren kısım içerikten çıkarılmıştır.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.01, 3 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla
Saatli dur ikonu
Israrla aksatıcı değişiklikler yaptığınız için değişiklik yapmanız 32 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 19.19, 3 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla