Kullanıcı mesaj:Elmacenderesi/Arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Aslında dilim varmıyor "küçük" demeye, o bence çoook büyük biri; Bahar101'den sözediyorum tabii, ona yazmıştım. görüp ilgilenmişsiniz, sağolun. "Füsun Sayek" adlı bir madde ekledim ama sayfayı düenlemek için -üstelik gecenin bu saatinde- pek sabırlı davranamıyorum :) resimler bir garip, en alttaki alt alta sıralı olması gereken maddeler yanyana çıktı vb. Kısacası komple elden geçmesi gerekiyor. Ve, bu arada sizin sayfanıza 'şöyle bir' gözatıp başka maddelere geçmek üzereydim mesajınız geldi. Sayfanızda türkilizce ve sizli bizli hitap tarzından hoşlanmadığınız yazılıysa da hem sizin başlangıcınızdan hem de komplenin yerine anlık başka bir sözcük bulamadığımdan iki kuralınızı ihlal etmiş durumdayım, özür. İlginize duyarlılığınıza sonsuz teşekkürler.

Tekrar çok teşekkürler, (az bile).. Çok iyi olmuş. Yanlış yorumum için de kusura bakmayın, bugün çok uzun süre kaldım pc başında. Umarım yine yardım istediğimde yanımda olursunuz. Sevgiyle, sağlıkla kalın.

evet, çok sevinirim; tam ona bakayım derken, öyle bir dalmışım ki, viki'de nerelere vardığımı artık ben de bilmiyorum.... en son tercihlerime gelmiştim, yeni farkettim; tercihlerimde bile henüz oturmamış seçenekler varmış.

tamam tamam itiraf ediyorum, viki'de öğreneceğm çok şey var. ama olabildiği kadar "yalan-yanlış" tan uzak kalarak katkıda bulunmaya devam etmek istiyorum, edeceğim.

aslında "Başkalarının kullanıcı sayfalarına bakacağınıza vikiye katkıda bulunun!! " diye düşünüyorum ama.. yine de kullanıcı kutuları, oturup "ben şuyum, buyum" falan dememe inceliğinin güzel örneği, bu nedenle yardımınıza sevinirim.

hatta............. n'olur abartıyor demeyin ama; html de öğrenmek istiyorum, bilgiye doyulur mu? o konuda çok az bi'şeyler var dağarcığımda. (örn: bold ya da [img: width=200 heght=300] falan gibi. bunları kendi kendime öğrendim.

ne dersiniz, olur mu acaba? kolay yolu var mı html'nin? iyi geceler.

) bir de şu imza atmayı unutmasam? Levent Abi 22:32, 29 Nisan 2007 (UTC)

Tamam pes ediyorum :)[kaynağı değiştir]

Verdiğiniz linke "şöyle bir" bakma gafletinde bulundum..gaflet çünkü daldıkça derinleşiyor bu site.. hala viki'ye inanamıyorum, ne kadar kapsamlıymış? ama artık 6 saatlik internet+pc direnişindeki gözkapaklarım isyanda. belli ki yarına kalacak. yine de çok sağolun, yarın yazarım artık. benden size küçük bir viki-levent ödülü: ---<--@ sanırım bu çiçek anlamında kullanılıyor. gerekçesi iki tane= bir: bana karşı sabrınıza, iki: yardımseverliğinize. iyi geceler dileklerimle..Levent Abi 22:58, 29 Nisan 2007 (UTC)

Bağlantı yardımı[kaynağı değiştir]

Türk Tabipler Birliği maddesi ile TTB maddesi arasında bağlantı yapıp, nasıl yapıldığını bana da anlatabilir misiniz?--Levent Abi 14:25, 30 Nisan 2007 (UTC)

yine bir soru[kaynağı değiştir]

mesela font değiştirmek istiyorum, ama bunun nerelerde nasıl geçerli olduğunu bilmediğim gibi, hangi fontların uluslararası olup görünürlüğünün geçerliliği bulunduğuna dair bilgim yok. aynı şey renkler için de sözkonusu.. bunaltıyor muyum sorularımla? --Levent Abi 20:57, 30 Nisan 2007 (UTC)

ilk iki soruma yanıt verebilir misiniz? bugün o kullanıcı kutucuklarını yapana kadaar 'göbeğim çatladı'.. iyi geceler elmacenderesi. --Levent Abi 21:36, 30 Nisan 2007 (UTC)

yeniden merhaba[kaynağı değiştir]

sevgili elmacenderesi; elbette sizin kendiniz için söylediğiniz sözü kopyalamayı düşünmüyorum, sadece 'esinlenme' diyebilirim; değişik olacak. "burada" dediğiniz yere baktım ama anlamam için çok uzun zaman+emek harcamam gerekiyor. ya da şöyle yapalım; (tabi eğer zamanınız ve sabrınız varsa) başında 'öğrenmeyi' simgeleyen hir çizim, yanında da sizin sözleriniz; bir farkla; "öğrenmeliyim" şeklinde. yapmanızı istesem, çok mu yüklenmiş olurum size? ha bir de 'TTB' maddesini 'Türk Tabipleri Birliği' maddesine nasıl yönlendireceğiz? daha yapılacak, yazılacak o kadaar çok şey var ki..--Levent Abi 22:03, 30 Nisan 2007 (UTC)

bir de özel ve[kaynağı değiştir]

bu gece için son soru: queen'den sizin gözünüzde hit olan 3 parçayı söyler misiniz? ben de az çok dinlerim kendilerini.. merak ettim zevkinizi? bu zamanda kolay değil queen dinleri bulmak :)--Levent Abi 22:16, 30 Nisan 2007 (UTC)

yönlendirme[kaynağı değiştir]

çok teşekkür ederim; yönlendirme oldu! çocuk gibi sevindim.. hele bir de şu madde ekleme konusunda mini dalya (10) yapayım, asıl o zaman vikipedi ailemizin tümüne çay-kahve ısmarlayacak kadar sevineceğim. kullanıcı kutucuklarıma da şöyle bi'şey ekleyeceğim: http://aycu32.webshots.com/image/16311/2005543571430973536_rs.jpg (resim) sevdiği film: hayat güzeldir (yazı). umarım sizin queen kutucuğu gibi yapabilirim. ama olmasa da artık başkasından isteyeceğim; sizin de katkıda bulunmanızı engellemeye hakkım yok. hem ağırlığı eşit dağıtmış oluruz.. içtenlikle, sevgiyle.--Levent Abi 22:32, 30 Nisan 2007 (UTC)

son iki mesajınıza yanıtlarımı yarın yazacağım umarım: artık pc bu yükü kaldırmıyor iki kere kilitlendi; bir yandan video format çevirisi yapıyorum.. yanıtlarım ondan gecikiyor. bir 'viki sevinciyle' (olabilir dimi böyle bi'şey) iyi geceler diliyorum; teşekkürü unutmadan..

Yardımlarınıza teşekkürler.. Schindlerin listesi benim de favori filmlerimdendir, ilk 5 içinde yer alıyor. Aslında bu favori filmlerimi kullanıcı sayfama yerleştirebilirim bu gece, iyi fikir. Sanırım zaman içinde sizden öğreneceğim daha çok şey var. Yine haberleşmek dileğiyle. İyi günler.

Denetçi isteği sayfasında benim sonuçlanmamış bir isteğim vardı. Biraz önce sildiniz. Gerekçesini öğrenebilir miyim? ----devrimdptmesaj 22:58, 1 Mayıs 2007 (UTC)

Bu sayfa ile bir sayfa daha açılıyordu. O da arşivlenmedi umarım. Zaten yaparken de zorlanmıştım. Bir kontrol edersen sevinirim. O sayfayı da geri getirmek lazım sanırım----devrimdptmesaj 23:08, 1 Mayıs 2007 (UTC)
Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Ertüsk2 diye bir sayfa olması gerekiyor

Nezaketin için teşekkür ederim. Merak etme alınganlık göstermedim. Sadece çaylak sayılabileceğim için, farkında olmadan bir hata yaptıysam bileyim ki tekrarlamayayım düşüncesiyle sorulmuş bir soruydu. İyi geceler :) --Suelnurmesaj 23:01, 1 Mayıs 2007 (UTC)

SD den bakıyorum ne zamandır uğraşıyorsun ama bana bir türlü sıra gelmedi:) ben de dedim kendi işimi kendim göreyim :) Gerçi ben kullanıcı sayfama koydum ama umarım sorun olmaz. Sana da iyi geceler --Suelnurmesaj 21:42, 15 Mayıs 2007 (UTC)

İyi geceler;[kaynağı değiştir]

VMT mensupları kulağa hoş geliyor. Nedir, ne değildir, nasıl üye olunur, üye olanın misyonu vb.. vandalizme (viki de ya da hayatta) karşı olduğum için ilgimi çekti.

vikipedi politikalarından sözediyorsunuz sanırım. peki bunları öğrenebileceğim bir link var mı? kliplerden sadece birini -bohemian rhapsody- indirebildim, güzeldi. diğerleri zaten mp3 olarak bende var sanırım, emin değilim ama. teşekkürler. bu arada kullanıcı sayfamın son halini gördünüzse, yorum yapabilir misiniz? (bir de şu imza atmayı unutmasam her seferinde :) --Levent Abi 23:08, 2 Mayıs 2007 (UTC)

kesinlikle haklısınız[kaynağı değiştir]

ama kendi sayfamla uğraşırken de 10 parçalık puzzle bitirmiş çocuk gibi sevinerek öğreniyorum bir yandan. neyse, oturdu sayılır, bir kaç küçük rötuşun ardından terkedeceğim kullanıcı sayfamı. amaçtan sapmamalı. bu arada yeni maddeler üzerinde (özellikle fotoğraf telif hakları) 5 gündür çalışıyorum, beklediğim yanıtlar bir gelse.. neyse yine teşekkürler elmacenderesi. iyi geceler, sağlık ve sevgiyle kalın. --Levent Abi 23:32, 2 Mayıs 2007 (UTC)

Kullanıcı yazman[kaynağı değiştir]

Denizcim kendimize birde kullanıcı kutusumu yapsak? :) ne dersin? Ben geçen gün atandığımda arşivlemeyi yaptım. Şu an bir dava sonuçlandı bir kaç gün bekleyip arşive öyle atılacak. Sevgiler... --Elmacenderesi E=mc2 09:02, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Buyurun efem: {{Kullanıcı yazman}} denisutku *:!? 09:16, 3 Mayıs 2007

e-mailime cevap bekliyorummmmmmm --maderibeyzamsj 10:13, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Selamlar.. Lütfen, TeTa tartışma sayfasındaki TeTa lideri başlıklı mesajımı okuyup fikir beyan ediniz. Sevgiler.. --maderibeyzamsj 15:43, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Metalim kaç bilimsel madden var?? :) takıma gelsene, yoksa yönetici oldum artık uğraşamammı diyorsun? --Elmacenderesi E=mc2 22:20, 4 Mayıs 2007 (UTC)

Bilimsel madde sayımı bulmayı sana ev ödevi olarak veriyorum, yarın sabah 9'da masamda isterim, ona göre :) Takıma katılmak isterim elbette. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 22:28, 4 Mayıs 2007 (UTC)
bu nedir? benmi yanlış baktım yoksa sadece bunlarımı açtın? --Elmacenderesi E=mc2 22:36, 4 Mayıs 2007 (UTC)
Hmm, 4 madde ile bilim olmaz tabii. Takıma giremiyorum demektir bu. Neyse, sağlık olsun, size iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 22:45, 4 Mayıs 2007 (UTC)
Ya ben yanlış girdim sanırım senin yeni açtığın maddelere nerden ulaşacağım söylermisin!! --Elmacenderesi E=mc2 22:47, 4 Mayıs 2007 (UTC)
Metalim halen bana bir cevap vermedin? ya beni uğraştırma 10 taneden fazla bilim maddesi açtınmı? --Elmacenderesi E=mc2 18:12, 5 Mayıs 2007 (UTC)
İşin var sanırım, neyse mesajı görüp cevaplarsın artık buralarda olamayabilirim gelince bakarım, seni takımda görmek isteriz. sevgiler... --Elmacenderesi E=mc2 18:19, 5 Mayıs 2007 (UTC)
İnan şimdi gördüm, ne olduysa benim ekran uyarı vermemiş önceki mesajında. Kusura bakma. Fakat sen dün söyledikten sonra benim de dikkatimi çekti, o sayfa, kullanıcıların "sadece" Nisan ayında açtıkları yeni sayfaları gösteriyor. Daha geriye nasıl gidiliyor bilmiyorum. Herneyse, 2005'den bu yana 4 taneden fazla madde açmışlığım olduğuna eminim. --Metal Militia ileti 18:23, 5 Mayıs 2007 (UTC)
Metalim bana açtığın bilimsel maddeler lazım. 10 u geçmişmidir? --Elmacenderesi E=mc2 20:12, 5 Mayıs 2007 (UTC)
Madde olarak 10'u epeyce geçmiştir. Ama bilimsel mi değil mi orasını bilemem. Bazı kullanıcılar gibi ben de "katkılarım listesi" tutsaydım keşke diye hayıflandığım çok olmuştur. Öyle yapsaydım şimdi sana kesin bir rakam verebilirdim. Neyse, ben kıyıdan kıyıdan size yardımcı olurum. Üye olmam şart değil. Sağol ilgin için. Sevgiler. --Metal Militia ileti 20:19, 5 Mayıs 2007 (UTC)
Sayfana bak bir çok fiyakalı oldu. Madem yardımcı olacan o zaman yanımızda olmalısın.. öptm --Elmacenderesi E=mc2 20:22, 5 Mayıs 2007 (UTC)
Sağolasın, tamam o zaman, bilime her zaman destek tabii ki :) --Metal Militia ileti 20:26, 5 Mayıs 2007 (UTC

bilim takımı[kaynağı değiştir]

  • ben varım bu bilim takımında:) --maderibeyzamsj 13:30, 5 Mayıs 2007 (UTC)
  • Ben de yardımcı olabilirim. Bilimsel içerikli maddelerimin listesi burada. --İnfoCan 13:23, 7 Mayıs 2007 (UTC)
Hayır güzel sanatlarda okumuyorum, A.Ö.F Sosyal bilimlerdeyim. Kişisel zevklerime hitap eden bazı ressamlar gibi Klimt'e de tapıyorum. Beksinski, Klimt'in yanı sıra: Lucazs Banach, Wassily Kandinsky ve Joan Miro'yla da aynı ölçüde ilgileniyorum. --Arinna'l 16:50, 6 Mayıs 2007 (UTC)
Teşekkür ederim. Kolay gelsin... --Arinna'l 17:01, 6 Mayıs 2007 (UTC)
Arinna'yı bir tanrıça olarak biliyordum, ancak burada hititlerde bir kent olarak da geçiyor. Arinna adı kullanılınca sonuna 'l ekleyerek denedim, ama değiştirebilmeyi istiyorum son zamanlarda, üye adı değiştirilebiliyor mu? Beni bilgilendirebilir misin? Bu arada teşekkürler, çabalıyorum. --Arinna'l 22:15, 6 Mayıs 2007 (UTC)

slm elma lütfen msn aç--Uannismsj 16:41, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 14:44, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Önemle Arz Olunur[kaynağı değiştir]

Her ne yapmışsam seni kızdıracak, özür diliyorum. --kibelemesaj

Bu mesaj Kibele sevdalısı vandalımız Saidferid tarafından yollandı Elmacan. Kibele'nin ilgisi yok konuyla. İmzayı falan kopyalayıvermiş eleman.--Vito Genovese 19:42, 9 Mayıs 2007 (UTC)
Selam Elmacendersi, vikihaber icin mesaj atmissin ama pek tartismasina bakmiyorsun herhalde. Proje ismini (sayfa degil) Vikipedi Haber yapalim diye onermistim. Bir ilgilen istersen tartismayla. Citrat 17:05, 10 Mayıs 2007 (UTC)

oldukça yeniyim ama temizlik takımı ilgimi çekiyor takıma girmek için ne gibi şartları sağlamam gerekiyor --canosayanmesaj 10:56, 12 Mayıs 2007 (UTC)

ilginize teşekkür ederim tekrar deneyeceğim --canosayanmesaj 19:02, 12 Mayıs 2007 (UTC)

Kim 500.000 İstemez ki?:)[kaynağı değiştir]

  • Tebrikler. Umarım soruları hemencecik cevaplarsın.. --Elmacenderesi E=mc2 16:46, 12 Mayıs 2007 (UTC)
Çok teşekkürler Elmacenderesi. İnşallah soruları cevaplayabilecek koltuğa oturabilirim öncelikle.--TOBB ETÜ 08:06, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Kimya portalımızı açdım ancak şu anda tasarımı iyi değil vede yapım aşamasında sizlerinde desteğiyle büyüyecektir.Birde vikiproje başlattım aşağıdaki şablonu sayfanıza ekleyebilirsiniz --Gençosmanlı1299 12:06, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:23, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Tartışma sayfamda değişiklik yapma.--Boyalikus 21:43, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Uyarıya gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten şablonu aşağı taşıdım ve bunu gördün. Tekrar gelip tepeye koymanın bir anlamı yok ! Hem bu hoş karşılanmaz vikide. Nezaketli olmam için, değiştirmiş olduğum şablonu inadına tepeye taşıma.--Boyalikus 22:31, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Garezine söylediğimi düşünmeyin ama ben bunu çok gereksiz buluyorum. Eski mesajlarım 2 'ye bakarsanız en alta eklenmiş viki hayat var. Zaten böyle bir olay var viki içerisinde. Ayrıca vikihaber diye olmasının bir faydası olacakmı bilmiyorum. Sayfanın en üzerinde zaten gelişmelerle ilgili minik bir duyuru duruyor. Kesinlikle şevkinizi kırmak istemem bu benim şahsi düşüncem. Vikinin gelişmeye ihtiyacı var. Kırdıysam üzgünüm.--Boyalikus 22:53, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Ok. geliştirin, kaldırmıyorum. İlgi ile takip edeceğim. Haberim olsun ne oluyor ne bitiyor. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Çalışmalarınızda başarılar.--Boyalikus 23:07, 14 Mayıs 2007 (UTC)


Bildiğiniz üzere Vikipedi Haber birimi kurulmuş ve gelişmesi için gereken çaba sarfedilmekte. Öncelikle kullanıcı kutusu oluşturup kısa yoldan haber sayfasına ulaşmayı planladık ama çoğu kullanıcının buna ilgi göstermediğini gördük. Şimdiyse mesaj sayfalarına ufak bir şablon halinde haberlerin özetlerini içeren çerveçeveler yerleştiriyoruz. Bu proje bir anlık hevesle ya da ego tatmini amacıyla kurulmuş kişisel bir çalışma değildir!! İngilizce vikipedide neredeyse bir çok kullanıcının bırakın mesaj sayfasını kullanıcı sayfasında bulunan bu sistemi kendi vikipedimizde hayata geçirmek ve geliştirmek için yoğun çaba sarfediyoruz!! Bize destek olarak ya da öneriler getirerek katkıda bulunabilirsiniz. Proje daha çocuk ve büyüyecek, yürüyecek... Şablonu arşivlememeniz ve sayfanızdan kaldırmamanız dileğiyle iyi çalışmalar.. --Elmacenderesi E=mc2 21:24, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Sn Elmacenderesi, !! da nedir yani? Ünlem işareti hiç hazetmediğim bir noktalama işareti. Bana sadece annem ünlem işaretli cümleler kurabilir, başka kimse değil. Bildiğiniz üzere demişsiniz, bilmiyorum. Dahası neyi kaldırdığımı da bilmiyorum. Bildiğinizi benimle de "daha güzel" bir uslupla paylaşırsanız, sorunun ne olduğunu daha iyi açıklarsanız daha olumlu cevaplar alırsınız. --t.uyar 22:16, 15 Mayıs 2007 (UTC)

  • Teşekkür ederim. Bir yanlışlık olmuştu çabucak düzeldi.----M. Kemal Selanikli 03:53, 16 Mayıs 2007 (UTC)

Metalim nasılsın? Bir hal hatır sorayım dedim? Vikipedi Haber nasıl? Kendi ellerimle yaptım şimdi herkeste var. Sevgiler... --Elmacenderesi E=mc2 08:28, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Sağol Elmacenderesi, Vikihaber güzel bir çalışma, ellerine sağlık. Tek gözüme batan unsur Newspaper yerine Gazete yazan bir resim olmaması sağ üst köşede... Keyfe keder yani, büyütülecek bir sorun değil. Sevgiler. --Metal Militia ileti 08:32, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ederim, sıkılmadım ama bazen sayfalara zarar verildiğinde ve bazı üyelere yaptığım uyarılar ısrarla boşa gittiğinde yoruluyorum. Ben de kendimi sayfa düzenlemeye, açtığım edebiyat portalına ve açılması icap eden maddelere adadım. --Arinna'l 18:16, 18 Mayıs 2007 (UTC)

Elmacenderesi selam! Viki Haber fikir ve içerik olarak güzel olmuş, özellikle şu anki ilk haber ;) Renkler daha soluk olsa daha iyi olur, yoksa çoğu kullanıcı canlı rekleri sevmedikleri için kaldırmak isteyecektir şablonu. Websector'ü izledin mi bu arada? Tebriğini aldım, sağolasın, ama izleyip izlemediğini anlayamadım. denisutku *:!? 18:26, 18 Mayıs 2007 (UTC)

Haber kutusu[kaynağı değiştir]

  • Renkleri herkes tarafından iç açıcı olarak nitelenebilecek kadar sade ve hoş. Ama siyah daha iyi durabilir. Bence iyi bir çalışma oldu, yardımcı olmak da isterim, şu an nasıl olur bilmiyorum ama onu da yakında çözerim. Kolaylıklar. --Arinna'l ileti 03:29, 19 Mayıs 2007 (UTC)


Günaydın! Çok sağ ol... Dediğin gibi uzun zamandır görüşmedik, ama neden bilmiyorum hiç kimseyle görüşemedim ne zamandır. Tartışma sayfam kan ağlıyor, bomboş :) Bana gelince, Yağmur yağıyo şakır şakır şakır, yarabbi şükür şükür eh bi de Fenerbahça şampiyon oldu kötü mü olayım :) Bu arada başlıkları " !! " ile yapmak bayağı iyi oluyormuş, çalsam mı dersin ;) Görüşmek üzere, iyi çalışmalar. --Danbury ileti 06:21, 20 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Çerçeveler düzenli görünüyor, ancak benim çalışmam daha bitmediği için çalışma şablonunu geri koydum. Henüz eklenecek çok madde var. Haber kısmı da olacak. Şairleri o kadar çok geniş alana yerleştirmek daha eklenecek yabancı şairleri düşünürsek biraz toparlamayı da beraberinde getirecektir. Eline sağlık. --Arinna'l ileti 14:45, 20 Mayıs 2007 (UTC)

  • Muhakkak öyle ama diğer şablonlar henüz oluşturulma aşamasında değiller. İyice toparlanmadan ben şablonun kalması gerektiğine inanıyorum. Zaten iyice belirgin hale geldiğinde kaldıracağım. Şimdi gayet güzel görünüyor, tekrar eline sağlık. Sevgiler.--Arinna'l ileti 14:56, 20 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--TOBB ETÜ 08:15, 21 Mayıs 2007 (UTC)

merhaba ben bir şey soracaktım. yeni haftanın işbirliği olacak mı yoksa devam edilecek bir şey mi var? yusuf 15:49, 22 Mayıs 2007 (UTC)

Selam Elmacenderesi, proje sayfası biraz daha şekil alsın, söylediğin gibi yaparız. --İnfoCan 22:42, 22 Mayıs 2007 (UTC)

Bunu biliyorum, uyguluyorum da, ama herzaman uygun linki bulmaya zaman ayıramıyorum. Sağ ol. --Arinna'l ileti 22:50, 23 Mayıs 2007 (UTC)