Kullanıcı mesaj:Duisburg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: E4024 tarafından 4 yıl önce Frank Tenpenny silinmeye aday gösterildi başlığına
Duisburg okula gittiğinden hafta içi Vikipedi'de aktif olmayabilir ancak hafta sonları ödevlerinden başını kaldırabilirse Vikipedi'ye katkıda bulunabilir.


Merhaba, Ben Umut Yazici. Justin Bieber maddesi üzerine bir değişiklik yaptığını fark ettim ama bunun için bir kaynak belirtmemişsin. Şimdilik değişikliğini geri aldım. Eğer güvenilir bir kaynak göstererek tekrar eklemek istiyorsan, Lütfen ekle! Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Umut Yazici (mesaj) 20:18, 17 Ocak 2015 (UTC)

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Duisburg, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Turgut46 21:54, 1 Şubat 2015 (UTC)

Merhaba Duisburg, oluşturduğunuz Lance "Ryder" Wilson maddesi Lance ''Ryder'' Wilson maddesine çok benzemektedir. Bu yüzden bu ikisinin tek başlık altında birleştirilmesi gerekmektedir. --Turgut46 13:02, 2 Şubat 2015 (UTC)

Merhabalar Duisburg, Grand Theft Auto: San Andreas karakterleri listesinde bir çalışma yapıyorum. Eğer isterseniz çalışmaya katılabilirsiniz. Turgut46 15:14, 22 Şubat 2015 (UTC)

GTA San Andreas karakterleri listesi sayfasındaki çalışmaya katılmak isterim[kaynağı değiştir]

Selamünaleyküm kardeşim. Çalışmaya katılmak istiyorum ama nasıl katılacağım? Bu imzasız yazı Duisburg (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ayriyeten bir şey yapmaya gerek yok. Sadece sayfayı düzenlemek gerekiyor o kadar. --Turgut46 15:19, 22 Şubat 2015 (UTC)

Tamam kardeşim sağ ol. Bu imzasız yazı Duisburg (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Cevabınızı benim mesaj sayfama atarsanız bildirimleri alabilirim. İkinci olarak yazılarınızı üstteki kalem tuşuna basarak imzalamayı unutmayın. --Turgut46 15:30, 22 Şubat 2015 (UTC)

Nasıl Bürokrat veya devriye olabilirim?[kaynağı değiştir]

Selam kardeşim rahatsız ettiysem özür dilerim. Vikipedi'de nasıl bürokrat veya devriye olabilirim? Biliyorsanız söyleyin. --Orhan Yağız Dalgıç (mesaj)16:00, 22 Şubat 2015 (UTC)

Estağfurullah rahatsız olmadım. İmzayı yazınızın sonuna atmanız gerek. Neden devriye veya bürokrat olmak istiyorsunuz? --Turgut46 16:05, 22 Şubat 2015 (UTC)

16:08, 22 Şubat 2015 (UTC) Vikipedi üzerinde sorumluluk almak istiyorum. --Orhan Yağız Dalgıç (mesaj)

İmzanızı yazının sonuna atacaksınız. Peki devriye veya bürokrat nedir biliyor musunuz? --Turgut46 16:11, 22 Şubat 2015 (UTC)

Biliyorum. Ne olduğunu açıklayayım mı? --Orhan Yağız Dalgıç (mesaj) 16:17, 22 Şubat 2015 (UTC)

Vikipedi:Kullanıcılar sayfasını inceleyiniz. --Turgut46 16:20, 22 Şubat 2015 (UTC)

O sayfada ne olduğu yazıyor. Ben nasıl olabileceğimi soruyorum. Bu imzasız yazı Duisburg (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Otomatik terfi ölçütlerini sağladığınız taktirde devriyelik başvurusunda bulunabilirsiniz. --Turgut46 16:30, 22 Şubat 2015 (UTC)

Tamam kardeşim çok saol.--Orhan Yağız Dalgıç (mesaj) 16:31, 22 Şubat 2015 (UTC) Beyaz Liste'ye giriyormuşum haberim yok. --Orhan Yağız Dalgıç (mesaj) 16:38, 22 Şubat 2015 (UTC)

Eğer kriterleri sağlıyorsanız bir hizmetliden sizi beyaz listeye eklemsini isteyebilirsiniz. --Turgut46 16:47, 22 Şubat 2015 (UTC)

Frank Tenpenny & Mike Toreno[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Bu iki sayfayı açmışsınız. Ancak açıp bırakmak yerine sayfayı düzenleyin lütfen. Teşekkürler. Turgut46 21:34, 23 Şubat 2015 (UTC)

Cesar Vialpando[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sayfaları açıyorsunuz ama bu sayfadaki içeriği aynen kopyalıyorsunuz. Aynı şekilde olmasın lütfen. Teşekkürler. --Turgut46 18:22, 25 Şubat 2015 (UTC)

Uyarın için teşekkürler. Bir daha kopyalayarak yapmam. --Orhan Yağız Dalgıç (mesaj) 16:13, 26 Şubat 2015 (UTC)
Ana madde olarak açıyoruz ya ondan yani. Ana madde diyor yani daha ayrıntılı olması lazım. Anladın mı? :) Kopyalama yapsan bile öyle bırakma yani. Geliştir biraz oldu mu kardeşim. :) Hadi kolay gelsin. :) --Turgut46 16:42, 26 Şubat 2015 (UTC)

Sağ ol iyi günler.--Orhan Yağız Dalgıç (mesaj) 17:02, 4 Mart 2015 (UTC)

Sean "Sweet" Johnson silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sean "Sweet" Johnson) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sean "Sweet" Johnson sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Cem 53 mesaj 12.15, 18 Aralık 2019 (UTC)Yanıtla

Big Smoke silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Big Smoke) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Big Smoke sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 22.57, 18 Aralık 2019 (UTC)Yanıtla

Frank Tenpenny silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Frank Tenpenny) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Frank Tenpenny sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 01.03, 19 Aralık 2019 (UTC)Yanıtla