Kullanıcı mesaj:Diyapazon/2015/Mayis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu bir arşiv sayfasıdır, lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.


Temizlik

Diyapazon, VP:KET'deki Greekmistress raporunu siler misin? Yanlış bir anlaşılma oldu. --Zebraacık (mesaj) 16:44, 4 Mayıs 2015 (UTC)

Superyetkin engellemiş, hatalı olduğunu düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz. --Diyapazon(Mesaj) 21:04, 4 Mayıs 2015 (UTC)

Beyaz liste

Selam, İlerem adlı kullanıcı, uygunsa beyaz listeye eklenebilir mi? --Diyapazon(Mesaj) 09:46, 5 Mayıs 2015 (UTC)

Selamlar Diyapazon, bende az önce baktım katkılarına küçük bir problem var. Açtığı yeni maddelerde kategori eklemiyor. Sen uyarabilir misin rica etsem. (Uyarı derken yol gösterme anlamında) Yoksa katkıları gerçekten olumlu. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:54, 5 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcıyı beyaz listeye aldım. Ben takipte olacağım. Gözden kaçma ihtimali için sende biraz takip edersen sevinirim. Bu arada facebook'ta bir gurubumuz var. Facebook kullanıcısı isen katılırsan daha çabuk ve kolay iletişim kurma imkanı bulabiliriz. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:26, 5 Mayıs 2015 (UTC)
Kategori konusunda kullanıcıyı bilgilendirdim. Takip ederim elbette. Facebook'u bir-iki arkadaşımla iletişim kurma dışında pek kullanmıyorum. Teşekkür ederim ilginize. --Diyapazon(Mesaj) 10:34, 5 Mayıs 2015 (UTC)

Kvelertak ve Whiplash sayfaları

İyi günler, https://tr.wikipedia.org/wiki/Whiplash https://tr.wikipedia.org/wiki/Kvelertak sayfalarını oluşturdum. Acaba herhangi bir problem var mı? Varsa düzeltmek isterim.

Teşekkürler EskiBirDost/MetalHeadSorun mu var? Yazabilirsin. 08:27, 6 Mayıs 2015 (UTC)

Sorun yok, onayladım. --Diyapazon(Mesaj) 08:33, 6 Mayıs 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Her taşın altından sen çıkıyorsun. Katkılarının devamını dilerim --Zaitsév 11:39, 6 Mayıs 2015 (UTC)

Değişiklik İptali Hakkında.

Gerçek ismini bilmediğimden ötürü hitap edemediğim Diyapazon isimli zat-ı muhterem. Mehmet Ali Alabora, Gezi Parkı Olayları'na müteakip İngiliz Vatandaşı oldu. Kraliyete bağlılık yeminini de tamamldı. Halen daha Türk diye anılması nedir anlayamıyorum. Bu imzasız yazı RıdvanYalçıner (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bununla ilgili kesin bir kaynak yok. Aksi yönünde haberler de var. bkz: Mehmet Ali Alabora, İngiliz Vatandaşlığına Geçtiği İddiasını Yalanladı --Diyapazon(Mesaj) 05:48, 8 Mayıs 2015 (UTC)

M.Ali Alabora Hk. 2

Göstermiş olduğunuz "aksi yönde haber var" konulu başlıktaki kaynağınız, (Benim kaynaklarımı kesin olarak görmemişsiniz üstelik) "Haberler.com" isimli sitedir. Malum site bir haber sitesi olmayıp, mecvut ajanslardan aldığı haberleri yayınlamaktdır. Kendi yazar akdrosu bulunmayan bir "HABER PORTALI" statüsündedir. Bu cihetle portal statüsündeki haber merkezleri, haberi yayınlarken doğal olarak kaynak göstermek zorunda olan bir kuruluştur. Mevzu bahis konuda ise Haberler.com isimli site kaynak olarak twitter hesabından yapılan açıklamayı baz almıştır. Twitter gibi gerçek kimlik sorgulaması yapılması mümkün olmayan (Diğer bir değişle ben de Mehmet Ali Alabora ismiyle hesap açtığım vakit gayet rahat yazı yazabilirim) bir sosyal paylaşım sitesindeki yazıyı referans almak gibi bir komediye düşmüştür. Siz böyle bir kaynağa dayanıp, kendi haber ekibine sahip olan ve "AJANSTAN HABER ALMAK" yanında kendi haberini üretebilme kabiliyetine sahip olan ve/veya yazar kadroları bulunan ;

Türkiye Gazetesi; http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/190173.aspx Mynet; http://www.mynet.com/magazin/detay/foto-analiz/mehmet-ali-alabora-ingiltere-vatandasi-oldu/43286/ Habervaktim; http://www.habervaktim.com/haber/388275/mehmet-ali-alabora-ingiliz-vatandasi-oldu.html Yeniakit; http://www.yeniakit.com.tr/haber/mali-alabora-artik-ingiliz-vatandasi-30875.html

Gibi gazeteleri kesin görmemektesiniz öyle mi? (Tabi örnek gösterdiğin haberler.com gibi siteleri ben örnek gösterme gafletine düşmem. Onları da saymaya kalksaydım mesaj haneniz yetmeyebilirdi)

(...) Birisi size İngiliz oldunuz derse siz bu iddiayı Twetter'da Facebook'ta mı yalanlarsınız? (...) Veyahut siz de mi mesele ağaç değil diyenlerden siniz? Kaldı ki Mehmet Ali Alabora denilen zat, o mesajı da TWETTER üzerinden yayınladı. O zaman sadece onu koyun. Madem twetter bu kadar ehemmiyetli... (...) --RıdvanYalçıner (mesaj) 07:20, 8 Mayıs 2015 (UTC)

Yaptığınız değişikliği ben geri almadım. Değişikliği geri alan kullanıcıyla iletişime geçiniz. [sayfa geçmişi (http://i.imgur.com/umDui66.png)] --Diyapazon(Mesaj) 07:53, 8 Mayıs 2015 (UTC)

yardım

yardım
kardeş bu sayfayı nasıl oluşturacağım kaç yıldır girmiyorum değiştirmişler sistemi bana yardımcı olursan sevinirim

Ozan gencel (mesaj) 11:53, 9 Mayıs 2015 (UTC)

İlgili kriterleri sağlamayan sayfalar silinir. Lütfen yeni madde oluşturmadan önce, Kayda değerlik yönergesini okuyunuz. --Diyapazon(Mesaj) 11:58, 9 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba

Sayın Diyapazon Veteriner Hekimi şablonundaki yaptığım değişiklikleri geri almışsınız. Bu meslekte meslek mensuplarına Veteriner Hekimi denmektedir. Vikipedi'de hem şablonda hem de meslekler kategorisinde Veteriner olarak geçiyor ve bu yanlış bir kullanımdır. Ayrıca şablondaki simgeyi tam olarak mesleğin amblemi olmayan kisisel bir çizim olduğundan dolayı değiştirdim. Bende bir Veteriner Hekimim. Lütfen bu konuda bana yardımcı olunuz. Saygılarımla --Bu imzasız yazı Demircimehmed (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

http://tvhb.org.tr/ Veteriner hekimliği

1-Hatalı bir şekilde geri aldığım için, yaptığım değişikliği geri aldım.
2-Veteriner Vikipedistler kategorisi boş kalacak sanırım. Onun yerine Veteriner Hekimi Vikipedistler kategorisi kullanılacak. Kategorinin şu şekilde adlandırılması gerektiğini düşünüyorum: Veteriner hekimi Vikipedistler (h harfi küçük olmalı)
3-İmzanızda sıkıntı olduğu için kaldırdım. Düzenlemelisiniz. Hem kullanıcı sayfanıza bağlantı vermiyor, hem de sonra yazılan yazıların fontunu bozuyor.

--Diyapazon(Mesaj) 14:30, 11 Mayıs 2015 (UTC)

Teşekkür ederim. Veteriner Hekimindeki H'de büyük. Ünvan olduğu için. İmzada sıkıntı olabilir biraz güzel olsun istedim ama şimdi değiştirdim --Demircimehmed (mesaj

Haklısınız, yanlışlık için kusura bakmayın. İmzanızda tarih eklenmemiş, yine değiştirmeniz gerekecek --Diyapazon(Mesaj) 14:42, 11 Mayıs 2015 (UTC)
Bu sefer oldu galiba -- DemirciMehmedMesaj 06:37, 12 Mayıs 2015 (UTC)

ÖZÜR

ÖZÜR DİLERİM BRO Bu imzasız yazı Furkanemin98 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

sayfadaki yayınları neden sildiniz,, daha once onaylamıştınız da Victor Twersky ve James Wait için de gecerli?? 68.100.166.227 07:12, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcı mesaj:Eldarion adındaki şahsı lütfen denetiminiz altına alın ve bu sayfaların evvelce onaylanmış hallerini bozmasına müsade etmeyin...68.100.166.227 07:31, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba, ben silmedim. Bahsettiğiniz kullanıcı benden daha eski ve daha çok yetkiye sahip. Sorununuzu kendisiyle iletişime geçip çözmelisiniz. --Diyapazon, 08:41, 13 Mayıs 2015 (UTC)

İdris Şah bekleyen değişiklikler

Ingilizce Wikipedia Idries Shah sayfasını düzenleyenler tarafından sayfayı Türkçeye tercüme etmem istenmişti. Bunu hemen yaptım, değişiklikleri gerektiği formatları kullanarak göndermem biraz zaman aldı, bir süredir de onay bekliyor. Değişiklikleri yapmamı isteyenler tarafıma email atarak neden işin geciktiğini sordular, anladığım kadarıyla Türkçeden başka Wikipedia sayfalalarında değişikliklerin onaylanma adeti yokmuş. Bilgilerin hedeflenen insanlara ulaşması için değişiklikleri onaylamanızı rica ederim. Tevfik Sonder tevfikson Tevfikson (mesaj) 08:02, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba, yaptığınız değişiklik Sürüm kontrolünden dolayı beklemekteydi. Sürüm kontrolü tüm wikilerde yok. Türkçe Vikipedi sayfaları sürekli vandalizme uğradığı için zorunlu olarak kullanılıyor bu sistem. An itibariyle 55 gündür bekleyen değişiklikler var. Aktif devriye sayısı çok az olduğu için değişikliklerin onaylanması uzun sürebiliyor. --Diyapazon, 08:35, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Kategoriler

Leyla ile Mecnun (dizi) maddesine anonimin eklediği kategoriyi iki kez kaldırdım ancak sizin tekrar kategori eklediğinizi gördüm. Kategori:Leyla ile Mecnun (dizi) var zaten, ayrıca maddeye de ana kategorideki kategorileri eklemek anlamsız oluyor. --cobija 18:18, 13 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba

Sayın Diyapazon kategoriler genelden özele doğru gider demişsiniz. Öyleyse bu tarz değişikliklerimi geri çekiyorum. Kuralları okuyorum ama yine de bazı şeyleri kavrayamamışım. Teşekkür ederim. -- DemirciMehmedİleti 12:37, 14 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba, kategoriler genelden özele doğru gider. Örneğin; "Veteriner hekimler" >> "Milletlerine göre veteriner hekimler" >> "Türk veteriner hekimler‎". Maddede "Türk veteriner hekimler‎" kategorisi varsa "Veteriner hekimler" kategorisinin eklenmesi anlamsız oluyor. --Diyapazon, 12:42, 14 Mayıs 2015 (UTC)

Onay

Selamlar :) Vikiproje için oluşturmuş olduğum şu sayfada (özellikle albüm kapağında) herhangi bir problem yoksa onaylayabilir misiniz? Teşekkür ederim.. EskiBirDost/MetalHeadSorun mu var? Yazabilirsin. 15:28, 18 Mayıs 2015 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/The_Howling_EP

İstek yapıldı Yapıldı --Diyapazon, 15:51, 18 Mayıs 2015 (UTC)

Bilgi

Merhabalar. Haklısınız, gözden kaçırmışım. SAS'lık bir durum yok, madde geri getirildi. Eldarion 16:33, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Teşekkürler. Tartışma sayfasını da geri getirebilir misiniz? Birde sayfa "Kontrol edilmemiş" görünüyor. "Revizyonu kabul et" butonu aktif değil bende. Mümkünse onaylayabilir misiniz? --Diyapazon, 17:04, 19 Mayıs 2015 (UTC)

Hizmetlilik

Selam Diyapazon

Hizmetlilik başvurusu yapmayı düşünüyor musun? --Zaitsév 12:33, 20 Mayıs 2015 (UTC)

Selam Zaitsév, henüz erken olduğunu düşünmüştüm. --Diyapazon, 15:00, 20 Mayıs 2015 (UTC)
Ben yaparsan sana olumlu oy verebilirim.--Talipakyuz19 mesaj atın 15:21, 20 Mayıs 2015 (UTC)
Zaten sonuç başarılı olmasa bile bir kez daha başvuru yapabilirsin.--Talipakyuz19 mesaj atın 10:36, 23 Mayıs 2015 (UTC)

Hemolenf

Selamlar. Hemolenf maddesini Telif hakkı ihlali gerekçesiyle silmişsiniz ancak ben başka bir Vikipedi maddesinden alıntı yaparak düzenlemiştim. İsterseniz buraya bakabilirsiniz Dolaşım sistemi -- DemirciMehmedİleti06:29, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba, ben silmedim. Silme yetkim de yok. Şuraya bakınız: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullanıcı_mesaj:Kibele#Hemolenf --Diyapazon, 06:33, 21 Mayıs 2015 (UTC)
Kusura bakmayın bu konuda mesaj gönderdiğiniz için yanlışlıkla Kullanıcı:kibele yerine size mesaj gönderdim. -- DemirciMehmedİleti 06:49, 21 Mayıs 2015 (UTC)
Önemli değil . İmzanızda küçük bir hata var, şunu silebilir misiniz: </div> --Diyapazon, 06:55, 21 Mayıs 2015 (UTC)
Bu imzayıda kopya çekmiştim sorun çıkartıyor bazen Bir de tarih atınca saatler üç saat geride, tercihlerden İstanbul'u seçtim yine de öyle. -- DemirciMehmedİleti07:08, 21 Mayıs 2015 (UTC)
Saat farkından dolayı hepimizde öyle. Örnek: Viki sunucusunda şu anki saat:07:10 ... Şu an sizin saatiniz:10:10 --Diyapazon, 07:13, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Soru

Bir sayfaya nasıl yönlendirme ekliyoruz? --Zebraacıkmsj 18:43, 21 Mayıs 2015 (UTC)

#YÖNLENDİR [[örnek hedefin adı]]
Daha fazla bilgi için: Yardım:Yönlendirme, Yardım:Sayfa yönlendirme --Diyapazon, 19:18, 21 Mayıs 2015 (UTC)
Teşekkürler. -- Zebraacık 19:43, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Cut Off Your Hands

Kusura bakmayın sürekli rahatsız ediyorum sizi. https://tr.wikipedia.org/wiki/Cut_Off_Your_Hands vikiproje müzik için istenen maddeler arasında yer alıyordu. Sıkıntı yoksa eğer onaylayabilir misiniz? Teşekkürler..

EskiBirDost/MetalHeadSorun mu var? Yazabilirsin. 17:03, 22 Mayıs 2015 (UTC)

Sayfayı onayladım. Ne zaman isterseniz bana yazabilirsiniz. Olumlu katkılar yapmaya devam ederseniz, yakında hizmetliler sizi beyaz listeye alacaktır. Bu sayede yazdıklarınız otomatik olarak onaylanacaktır. Teşekkürler --Diyapazon, 17:35, 22 Mayıs 2015 (UTC)

*

özür dilerim. Bu imzasız yazı Denizvearal109 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

engelleme hk.

Bunu istesek de her an burada olamayabiliyoruz ve bazı işlemlerde gecikmeler yaşanabiliyor Üzgün Anımsatma için teşekkürler. --Superyetkinileti 21:40, 22 Mayıs 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Vikipedi'de benden yeni olmanıza rağmen benden çok katkınız var. Son baktığımda 8.000 civarındaydı şimdi 13.000. İzleme listemde sürekli görünüyorsunuz. Katkılarınızın devamını dilerim. Turgut46 18:18, 23 Mayıs 2015 (UTC)

Sorun

https://tr.wikipedia.org/wiki/The_Principle_of_Evil_Made_Flesh Merhaba şuradaki problem nedir acaba? İlgilenebilir misiniz? Çok teşekkür ederim.

EskiBirDost/MetalHeadSorun mu var? Yazabilirsin. 18:41, 24 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba, şöyle bir düzenleme yaptım: Özel:Diff/15576745. Beyaz listeye alınmışsınız. Düzenlediğiniz sayfalarda sizden önce yapılmış bekleyen değişiklik yoksa, yazdıklarınız otomatik olarak onaylanacaktır. İyi vikiler --Diyapazon, 19:11, 24 Mayıs 2015 (UTC)

teşekkür

(: değişiklik yapamayınca sinir oldum, hiçbir şey bilmeyen çok yeni bir kullanıcı bu durumla karşılaşınca neler oluyor diye denemek istedim. hızır gibi yetiştin. hoşgeldin şablonu olmadan vikiye ısınmak epey zor. teşekkürler. Lisatittu (mesaj) 15:55, 26 Mayıs 2015 (UTC)

bi de şeyi sorucam. özet girdiğim halde "Özet kutusu kullanılmadan uzun bir metin parçasının çıkartılması " diyerek değişiklik yapmama izin vermiyor? Lisatittu (mesaj) 16:01, 26 Mayıs 2015 (UTC)
görevliler listesine etkin görünen ilk kibele isimli kullanıcı var fakat ona mesaj yazamıyorum sanırım bu neden bu şekilde acaba biliyor musunuz? Lisatittu (mesaj) 16:08, 26 Mayıs 2015 (UTC)
ikinci Eldarion isimli kullanıcı var ona da atamıyorum? yöneticilere mesaj atamıyor muyuz? değişiklik yapabilmek için ne yapmam gerekiyor??? sadece mesajlaşabiliyoruz heralde?? Lisatittu (mesaj) 16:10, 26 Mayıs 2015 (UTC)
üstelik bitek sizinle mesajlaşabiliyorum ben nasıl katkıda bulunucam? anca ufak tefek şeyleri mi değiştirebiliyorum? yöneticiyle de irtibata geçemiyorum? Lisatittu (mesaj) 16:11, 26 Mayıs 2015 (UTC)
  • Bazı mesaj sayfaları sürekli vandalizme maruz kaldığı için yarı korumaya alınıyor. En az 4 gün önce kayıt olmuş olanlar değişiklik yapabiliyor. Hizmetlilere mesaj atamamanızın sebebi bu. Aktif olan diğerlerini de deneyin. Mutlaka biri korumalı değildir. Yaptığınız değişiklik otomatik süzgeç tarafından engellenmiş. Bu da büyük ihtimalle yeni kullanıcı olduğunuz için sayfada büyük değişiklikler yapmanıza izin verilmemesinden kaynaklanıyor --Diyapazon, 16:19, 26 Mayıs 2015 (UTC)
peki teşekkür ederim Lisatittu (mesaj) 16:24, 26 Mayıs 2015 (UTC)
Rica ederim. Hizmetlilere bu konu ile ilgili mesaj atacaktınız sanırım. Başka bir konu için mesaj atacaksanız ben iletebilirim. --Diyapazon, 16:29, 26 Mayıs 2015 (UTC)
yani ne kadar beklemek gerekicek acaba onu merak etmiyo diilim. başka bir yönetici deniyim. Lisatittu (mesaj) 16:35, 26 Mayıs 2015 (UTC)
allah allaaaaaaaaaah elmacenderesi kullanıcısının sayfasında da askerde olduğu yazıyor? şaka heralde bu? Lisatittu (mesaj) 16:37, 26 Mayıs 2015 (UTC)
Ben süzgecin ayrıntılarını göremiyorum. Sayfada ne değişiklik yaptığınızı bilmiyorum. Hatalı bir şekilde, yaptığınız değişikliğin engellendiğini düşünüyorsanız Kullanıcı:Mavrikant ile iletişime geçebilirsiniz. Teknisyen olduğu için süzgeç ayrıntılarını görebiliyor. --Diyapazon, 16:41, 26 Mayıs 2015 (UTC)
peki onu deneyelim bakalım. Lisatittu (mesaj) 16:44, 26 Mayıs 2015 (UTC)
yahu dalga mı geçiyorsunuz onun sayfasında da "12 hazirana kadar yoğunum. sorunuz benle alakalı değilse, Danışma masasını kullanınız." yazıyor??????????? danışma masasını mı kullanayım yöneticiye mi sorayım? soruma yanıt alamicam galiba ben. hayır zaten "özet kutusunu boş bıraktınız" diye uyarı vermesi başka, siz başka bir şey söylüyorsunuz, yenisin diyorsunuz. orda uyarı olarak yeni olmam sebep gösterilmiyodu. anlamıyorum. başka bir yönetici deneyeyim. Lisatittu (mesaj) 16:48, 26 Mayıs 2015 (UTC)

Kullanıcı Adı Konusunda

Merhabalar, nickim neden uygun değil acaba, kural ihlali görmüyorum ayrıca 2012'de ilk katkımı yaptım, o zamandan bu yana bu tarz bir uyarı almamıştım ? -Gri Bilge

Merhaba, kullanıcı adlarında reklam olamaz (gribilge.com) --Diyapazon, 22:33, 26 Mayıs 2015 (UTC)

slm

selam yine ben. burda değişiklik yapamıyorum. I. Petro bağlantısı yönlendirmeye gidiyor, onu doğru yere yönlendirmeli. bana müsade etmedi belki sana eder. bye. Lisatittu (mesaj) 17:00, 27 Mayıs 2015 (UTC) (sen de artık 2048'e kadar yoğunsun?? :))))

Selam, sayfada ben de değişiklik yapamıyorum, bir hizmetliye durumu bildireceğim. Teşekkürler --Diyapazon, 17:06, 27 Mayıs 2015 (UTC)
sana zahmet şunu da iletir misini? saol.. Lisatittu (mesaj) 17:20, 27 Mayıs 2015 (UTC)
Kullanıcı mesaj:Superyetkin - korumada değil, kendiniz de iletebilirsiniz. --Diyapazon, 17:22, 27 Mayıs 2015 (UTC)
tammam Lisatittu (mesaj) 17:24, 27 Mayıs 2015 (UTC)
oylama bilgilendirmesi için tşk. Lisatittu (mesaj) 19:38, 29 Mayıs 2015 (UTC)

Vikipedi:Madde istekleri/Sanat

Merhaba Diyapazon, sayfadaki bazı başlıklar silinmiş ve nasıl geri getireceğimi de bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Turgut46 22:45, 27 Mayıs 2015 (UTC)

Son kararlı sürüme geri döndürdüm, düzelmiş olmalı --Diyapazon, 22:59, 27 Mayıs 2015 (UTC)

Kontrol Edilmemiş Düzenlemeler

Merhaba! Birkaç makalede yaptığım düzenlemeler kontrol edilmemiş.Rica etsem ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler Tuko18 (mesaj) 01:39, 28 Mayıs 2015 (UTC)

Katkılarınızın tümüne bakamadım. 2 tanesini inceledim, ikisi de kopyala-yapıştır ile eklenmiş. Diğer eklediklerinizi de kopyala-yapıştır yöntemi ile eklediyseniz geri almanızı ve mesaj sayfanızdaki Ayrıntılı telif açıklaması kısmını dikkatlice okumanızı rica ediyorum. Teşekkürler --Diyapazon, 07:13, 28 Mayıs 2015 (UTC)

Vantilatör de yapılan değişiklik hakkında

Merhabalar.

Vantilatör konu başlığı altında http://www.imesamekanik.com adresinden almış olduğum özgün yazıyı yapıştırıp kaynak belirttim. Ayrıca permissions-tr@wikimedia.org adresine bilgi@imesamekanik.com üzerinden mail atmama rağmen telif hakkı sebebiyle kaldırılmış? Vermiş olduğum kaynağı belirtip telif hakkını onaylamama rağmen neden kaldırıldığını izah ederseniz sevinirim. Saçma sapan birçok içerik barındıran konularda aynı hassasiyeti de göstermenizi bekliyorum.

İyi Çalışmalar.

--Wompering (mesaj) 13:51, 28 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba, maddede veya tartışma sayfasında herhangi bir OTRS şablonu göremiyorum. Eğer izin varsa yaptığım değişiklik geri alınacaktır. --Diyapazon, 14:08, 28 Mayıs 2015 (UTC)

Devriyelik başvurum hakkında

Merhaba, bugün devriyelik başvurularına yorum yapmışsınız. Acaba benimkine de bir yorumda bulunabilirmisiniz? Bir süredir başvurum bekliyor ve halen bir yanıt alamadım. Teşekkürler.--Whitelionarda (mesaj) 14:29, 29 Mayıs 2015 (UTC)

Olumlu yorum yaptığım Lisatittu adlı kullanıcı kuklacılıktan engellenmiş. Şu duruma düşmüş gibi hissediyorum: http://www.radikal.com.tr/teknoloji/dunya_kupasinin_en_talihsiz_yorumcusu-1198218 --Diyapazon, 12:15, 30 Mayıs 2015 (UTC)

Hizmetlilik başvurusu

Merhaba Diyapazon, oylamanda başarılar dilerim. Fakat soruları cevaplaman senin için olumlu olacaktır. Seni yakından tanımayan kullanıcıların senin görüşlerini daha iyi anlaması için sorular kısmı var. En kısa sürede bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum. --Uğurkentmesaj 17:40, 31 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba Diyapazon, sorular kısmında imza kullanmamışsın. Bir bakabilir misin?--HeraklesKakashi mesaj atın 15:09, 3 Haziran 2015 (UTC)
Yine merhaba, ben Turgut 46'nın sorduğu soruları kastetmiştim. Onlarda imza yok diye gözükmekte. İyi vikiler.--HeraklesKakashi mesaj atın 15:18, 3 Haziran 2015 (UTC)
HeraklesKakashi, Turgut 46 imzasız şablonu eklemiş, onlara tekrar imza atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ben diğerlerine de attım, alta cevap yazmak isteyen olursa, karışıklık olmaz --Diyapazon, 15:21, 3 Haziran 2015 (UTC)