Kullanıcı mesaj:Cetorhinus

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Zafer tarafından 7 ay önce Futura volley logo.png adlı dosya kullanılmıyor başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.



Boş madde açmayın lütfen--GK ® 19:34, 27 Aralık 2007 (UTC)


Yıldız Erkekler Dünya Şampiyonası pek çok spor dalını ifade edebilir. Vikipedide pek çok spor dalı var ve bunlarla karıştırılabilir, aynı isimle maddeler açılabilir, yanlış bağlantı verilebilir vs. vs. Örneğin ingilizce wikide en:Boys' U19 Volleyball World Championship, türkçede Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası. bu yüzden maddelerin isimlerine voleybol gelmesi gerekli. değişikliğinizi geri alıyorum. kolay gelsin.--Berfu 20:05, 27 Aralık 2007 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Cat 21:32, 27 Aralık 2007 (UTC)

Merhaba Cetorhinus, katkılarınız çok güzel. Belki spor portalına katılmak istersiniz. Katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar--Gökhan 19:03, 18 Ocak 2008 (UTC)

Lütfen sayfaları boşaltmayınız.Aksi takdirde engellenebilirsiniz.Sevgiler iyi çalışmalar--$elim Hoca 18:21, 31 Ocak 2008 (UTC)

Cetorhinus adlı viki dostuma, Türkçe Vikipedi'de voleybol ile ilgili büyük desteği ve Vikipedi'ye voleybol konusun çok sayıda madde kazandırdığı için bu Voleybol Sever ödülü verilmiştir.--Muratsahinileti 13:20, 1 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 09:07, 9 Ekim 2008 (UTC)

Ne bu isimde voleybolcular var, ne de milli takım böyle bir şampiyonaya katıldı. Birileri dalga geçmek için kız arkadaşlarının adlarını sıralamış. demişsiniz. Tam anlayalım, Türkiye Yıldız Bayan Millî Voleybol Takımı var ama maddeki içerik tamamen asılsız...Öyle mi?...Hoşcakalın...Vikipedist 21:34, 18 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, maddeyi Türkiye Genç Bayan Millî Voleybol Takımı şeklinde değiştirip düzenledim. Benden bu kadar:) Ama bir de Yıldız Bayan Milli Takımı var, ne voleybol federasyonunun internet sitesinde ne de başka yerde kayda değer bilgi bulamadım...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 20:06, 20 Kasım 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 21:45, 30 Ocak 2009 (UTC)

Cetorhinus'a, Vikipedi'ye kazandırdığı Voleybol bilgilerinden dolayı bu "uluslararası voleybol" yıldızı kabul etmesi dileğiyle sunulmuştur. Teşekkürlerimizle.  Levent İleti Katkılar   18:48, 4 Ağustos 2009 (UTC)

Voleybolcular[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için teşekkürler. Voleybol oyuncularına ilişkin maddelerde sağda yer alan tabloyu siz mi ürettiniz? Öyleyse bunu bir şablon durumuna getirmemiz gerekiyor çünkü söz konusu maddeler şu haliyle bu hataya neden oluyor. İsterseniz çoğu vikide ortak olan voleybolcu şablonunu da kullanabiliriz. Yorumlarınızı bekliyorum. Kolaylıklar, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:59, 4 Ağustos 2009 (UTC)

Yeniden merhaba. Şablon:Voleybolcu'da eksik gördüğünüz veri alanları kilo, blok yüksekliği ve smaç yüksekliği mi? Öyleyse, şablonu bu ayrıntıları kapsayacak biçimde geliştirelim ve tüm voleybolcular için ortak bir şablon kullanalım diyorum. Nasıl olur? --Superyetkinileti 19:23, 5 Ağustos 2009 (UTC)
Merhaba. Önceki iletimde sözünü ettiğim konuya ilişkin düşünceniz nedir? MediaWiki yazılımının izin verdiği sözdizimine uymak Vikipedi'nin sürdürülebilir olmasını kolaylaştıracaktır. Şu şablonu, bu iş için biçilmiş kaftan olarak düşündüğüm için İngilizce Vikipedi'den kopyaladım. İsterseniz renk, biçim ve veri alanları değiştirilebilir. Lütfen görüşlerinizi paylaşın. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 09:57, 15 Ağustos 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 13:25, 11 Ocak 2010 (UTC)

Muratsahinileti 20:58, 4 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:22, 2 Mart 2010 (UTC)

Katkılarınızı gördümde gerçekten spor alanında Vikipedi'ye önemli katkılar sağlamışsınız. Sporu pek fazla seven biri olmamama rağmen (akşamkoşuları hariç) katkılarınızı gördüğümde vuaan dedim. Bravo. xD Çalışmalarınızın aynı katkı ve hızla sürmesi dileklerimle. Kolay gelsin. - Nebeviye!^□ 14:44, 13 Nisan 2010 (UTC)

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]med»»ileti 20:02, 22 Nisan 2010 (UTC)

Voleybolcu bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Clayton Stanley maddesine koyduğum bilgi kutusunu çıkardığınızı gördüm. Neden böyle bir şey yaptınız? --Rapsar 10:27, 13 Mayıs 2010 (UTC)

Do you want me to help you with any translation from turkish to english? I would like you to help me. Osplace 21:52, 18 Ağustos 2011 (UTC)

Nilüfer belediyespor logo.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Nilüfer belediyespor logo.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.35, 2 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Futura volley logo.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Futura volley logo.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. Zafer (mesaj - e-posta) 17.38, 4 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla