Kullanıcı mesaj:Cagatay 55

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Pinar 09:48, 13 Eylül 2007 (UTC)



Lütfen Vikipedi'ye ticari veya reklam içerikli bağlantılar eklemeyi durdurun. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler. Machiavelli' msj 15:45, 8 Ekim 2007 (UTC)

Saatli dur ikonu
Reklam bağlantıları eklemeniz nedeniyle değişiklik yapmanız geçici olarak engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Israrla reklam ekleyenlerin web siteleri Vikipedi'nin kara listesine alınacak ve arama motorları tarafından potansiyel olarak cezalandırılacaktır.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.

--Machiavelli' msj 19:57, 9 Ekim 2007 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye ansiklopedik olmayan bilgiler eklemeyi durdurunuz. Vikipedi, Bir blog, forum, biyografi barındırma sitesi değildir. Levent Abi ileti 20:05, 2 Mayıs 2008 (UTC)

Yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz. Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Aksi durumda katkılarınız silinecektir. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --M. M. ileti 14:54, 13 Haziran 2008 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

Değiştirme[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Eymir,_Havza

Bu sayfadaki muhtarlık alanını kaldırmanın sebebi nedir acaba Bu imzasız yazı Cagatay 55 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16:04, 5 Mayıs 2014

Cevap şurada. Kolay gelsin, saygılarımla. --►C e k l i 8 2 9 10:16, 8 Mayıs 2014 (UTC)