Kullanıcı mesaj:BySiriUS

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Melissadilara tarafından 2 yıl önce Anti aging başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin BySiriUS![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Anti aging[kaynağı değiştir]

Merhaba, oluşturduğunuz Anti aging maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Telif ihlali" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız veya herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Ayrıca hoş geldiniz. Biçem el kitabını ve Yardım sayfasını mutlaka okuyun. Görgü kurallarını unutmayın. Mümkün olduğunca Nezaket gösterin ve Sakınılacak kelimelerden kaçının. Karşınızdakileri iyi niyetli varsayın, Vandalizm yapıyor sanıp özellikle yeni kullanıcıları ısırmayın. Zira dünyayı iyilik kurtaracak :) 
Maddeleri okur/yazarken Kayda değerliğine (KD) ve kaynakların güvenilirliğine dikkat edin. Değişiklik savaşına girmeyin.
Unutmayın ki bizler gönüllülerden oluşuyoruz. Arada destekleyen ve motive eden mesajlar veya ödüller vermek gibisi yoktur. Bir de tartışmalarda aklınızda bulunsun, yazıların mimikleri yoktur. Karşınızdaki farklı okuyabilir. Bu yüzden ifadelerinize dikkat edin ve İmza atmayı unutmayın. Haydi şimdi Cesur olun ve Suya atlayın. Sevgiler ve iyi Vikiler :)
Bu imzasız yazı Melissadilara (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21.46, 30 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla