İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Blake14

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Blake14. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Kumul 13:39, 25 Aralık 2010 (UTC)

Emre Kılınç maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

benim yazdigim maddeleri düzeltiyorsun ve genisletmeye calisiyorsun. Bu aslinda cok hos birsey. Ama bazen yaptigin entriler cok düzensiz oluyor. mesela Emre Kılınç maddesinde 2010 yılında Coca Cola U16 Akademi liginde dikkatleri üzerine çeken Emre turnuvayı gol kralı olarak tamamladı,aynı zamanda turnuvanın en centilmen oyuncusu seçildi. yazmissin. Hangi takimla katildi bu turnuvaya ve kaynak nerde? Sonra cümleler arasina noktadan sonra bosluk birakmiyorsun ve Virgülden sonrada bosluk birakmiyorsun. Bu biraz maddelerin düzenini bozuyor. Bunlara illerki zamanda yapmamaya dikkat edersen iyi olur. hayirli vikilerXberger 20:33, 25 Mart 2011 (UTC)

  • Söylediklerine katiliyorum ve bu hatalari yapmaya calisiyorum tabiki. Yanliz günde birkac maddeyi sifirdan yazdigim icin böyle seyler oluyor ister istemez. fark ettigim zaman düzeltiyorum hatali yerleri. aynisi seninde yapmani beklerim. Yani burda laf yetistirmek yerine söylediklerimi yapici elestri olarak gör.Xberger 21:57, 25 Mart 2011 (UTC)
    • Merhaba, o halde bundan sonra yazdigin cümlelerde nokta ve parantez arkasinda bosluk birakmaya calis. yazdigin yeni seylere (eger dis baglantilarda yazmiyorsa) kaynak vermeye calis. nasil yapildigini bilmiyorsan sana yardimci olabilirim. bunun disinda sana her konuda yardimci olabilirim. hayirli calismalarXberger 15:33, 26 Mart 2011 (UTC)

Merhaba,ben tabiki iyi niyetli olarak sayfaları genişletmeye çalışıyorum,yanlış olan bilgileri düzeltiyorum,açıkcasıda sayfaların çoğunda nedense yaş,kulüp,isim yanlışlıkları oluyor,dahası bağlaç ve ekler es geçilmiş oluyor,bunun çözümüne ihtiyaç olduğunu sanıyorum ? Misal Emreye Mehmet dersek 89'lu selime 94'lü dersek,Boluspor'lu Ahmete Ordusporlu dersek bence daha büyük bir düzensizlik olur.Aynı şekilde "Xxx 2010 yılında Fenerbahçe oynamaya başladı" gibi hatalar olmamalı diye düşünüyorum.

Emre Boluspor'da Akademi ligine katılmıştı bunuda belirtelim.

---


Tabiki olabir sonuçta sayfalar yeni açlıyor,benim amacım laf yetiştirmek değil elbet,elimden geldiğince düzeltmeye,bilgi eklemele,kelime hatalarını düzeltmeye çalışıyorum.

Emre Kılınç Maddesinde olduğu gibi.



Teşekkürler bilgi almaya çalışacağım,hayırlı çalışmalar.

Boluspor maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

boluspor maddesiyle cok ilgilendigi görüyom ve galiba boluspor taraftarisin. Bize vikide takimlarla ilgili maddeleri günceleyen yazarlar lazim. süper ligde su an oynayan tüm futbolcularin maddesini tamamladim ve simdide 1. lig icin aynisi yapiyorum. mesela boluspor kadrosunda actigim gibi. ama benimde zamanin kisitli bunun icin her takimin bir yazari olsa ve o takimla aglakali maddelere güncellestirse cok iyi olur. mesela samsunsporla aglakali maddelerle ilgilenen Kullanıcı:CobiJa var. mesela su sezon maddesini o güncellesitiriyor: Samsunspor 2010-11 sezonu. Aynisi sende boluspor icinde yapabilirsen cok iyi olur. eger daha viki'de yeniyim cogu seyi bilmiyorum diyorsan sana yardimci olurum ve baska yazarlarda yardimci olur. Ne dersin? Iyi gecelerXberger 23:01, 27 Mart 2011 (UTC)

Boluspor maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba

Tabii,elimden geldiğimce bilgi eklemeye çalışırım,nostalji resimler eğer uygun görülse ekleyebilirim,pek birşey bilmiyorum ama yardım ile birlikte bilgi sağlayabilirim.

futbol maddelerini güncelleme[kaynağı değiştir]

Merhaba,

bazi futbolcu maddelerini her hafta sonrasi güncelledigini fark ediyorum. bu cok olumlu bir sey. ama bence sezon boyu 4 sefer güncelleme yapilirsa daha iyi olur. her lig haftasindan sonra güncellemek cok zahmet gerektiriyor. bir sezon basi, bir 7. hafta sonrasi, bir ligin devre arasinda, bir 27 hafta sonrasi ve birde lig bitiminde güncelleme yaparsan daha zahmetsiz olur. yaptigin degisiklikler sürekli kontrol edilmesi gerekiyor. yani senin yaptigin güncellemeler bizede is cikariyor. Iyi vikilerXberger 11:53, 6 Nisan 2011 (UTC)

taysin (mesaj) 19:53, 28 Nisan 2011 (UTC)

merhaba. değiştir butonunun yanındaki + butonuna tıklayıp mesajınızı yazarsanız yazdığınız mesaj en altta görünür ve daha kolay bulunur. ayrıca mesajınızdan sonra aşağıda bulunan 'Tartışma sayfalarında yazılarınızı imzalayın' yazısının yanındaki işarete basarak imza atarsanız mesajı yazanın siz olduğuzun anlaşılması sağlanır.

konuya gelirsek boluspor'un sabit bir logosu olmadığından çakma diye tabir edilen bir logo olamaz. şu adreste de görüldüğü üzere formada başka, flamada başka, bardakta başka amblem var. formada kullanılan, sizinde maddeye koyduğunuz amblem son yıllarda ortaya çıkan bir amblemdir. eski fotoğraflara bakarsanız formalarda ya flamadaki yada bardaktaki amblemin kullanıldığını görürsünüz.

necip çarıkçı değişikliğini onaylamıştım zaten onda bir sorun yok.

iyi çalışmalar.Emyilmesaj 20:33, 1 Haziran 2011 (UTC)

[kaynağı değiştir]

Peki,önerinizi dikkate alacağım, --

Herhangibir logo eklerken veya düzenlerden,Türkiye Futbol Fedarasyonu sitesine baktığınızda kulüp tarafından fedarasyona bildirilen logonun hangisi olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz.Hatta bir çok anadolu takımında aynı durum mevcudiyet.

Bolusporun geçmişte bir çok kez logosu değişikliliğe uğramış olmakla beraber,şimdiki logosu resmi olarak kullanılmaktadır bu logonun sahneye çıkışı 80'li yılların başlarına dayanır. Heryerde farklı logonun olması asıl olarak bildirileni redddetmek anlamı taşımaz diye düşünüyorum. Boluspor'un asıl orjinal logosu ineternet ortamında sadece bir kaç kaynakta vardır ancak ufak hatalar yapılıştır.

Sizin eklediğiniz logo ise 200?-2006 yıllarında doğmuş eski logoların moderinize edilmiş halidir.

İyi çalışmalar.

Blake14 21:13, 1 Haziran 2011 (UTC)

Türkiye Futbol Kulüplerinin sezon maddeleri[kaynağı değiştir]

merhaba blake,

sen simdi türkiye de süper lig ve 1. lig deki takimlarin sezon maddelerini hazirladim surdaki liste'de hangi kullanici hangi takimdan sorumlu diye siraladim. senin aslinda boluspor maddesini üstlenmen en dogrusu olur. eger ben henüz yapamam tecrübem yok diyorsan sana burda herkes yardimci olur. sen yeterki yapmaya razi ol. yaparsan büyük bir hizmet yapmis olursun.

iyi günler

Xberger 14:07, 23 Haziran 2011 (UTC)

Merhabalar, Tabiki elimden geldiğince bilgi akışını sağlamaya çalışırım.

İyi günler, iyi çalışmalar.

Blake14 11:13, 30 Haziran 2011 (UTC)

merhaba blake,
malesef sadece istekle olmuyor. biraz caba göstereksin. mesela vikipedi'de mesajlasmayi bile daha dogru dürüst yapamiyorsun. bana cevap vermek icin önce benim senin mesaj sayfana yazdigim entryi kopyalayip benim mesajsayfama koyman gerekiyor. ondan sonra senin mesajini yazacaksin. mesajin sonunada dört kere ardarda ~ koyman lazim. yoksa bana senin msj attigina dahil bir haber gelmiyor.
Boluspor icin de böyle sezon maddeleri yapilmali. ama sahip cikan yok. surda hangi takimi hangi kullanici üstlendi bakabilirsin. gördügün kadariyla boluspor'a kimse sahip cikmiyor. gel sen bunu yap. ben sana her konuda yardimci olubilirim. ama düzenli olarak vikiye girmen gerekiyor. eger yapavaksan bir bir sezon ciin sistemi oturtayim. sende ona göre gerisi üstlen? yaparmisin? evet yada hayir? böyle elimden geldigince gibi cevaplar sayilmiyor :-) ben 12 takim icin sorumluluk üstlendim sen bitakim icin bile almiyorsun.
iyi calismalar
--Xberger 13:05, 30 Haziran 2011 (UTC)

Boluspor sezonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Blake,

ben fark ettigin gibi Boluspor icin de artik sezon maddesi actim. su listede tüm süper lig ve 1. lig takimlarinin sezon maddelerini görebilirsin. seni boluspor'dan sorumlu kullanici yapmak istiyorum. sezon maddesini ben actin sana güncellemek kailiyor. eger transfer kisminda birini yazarsan bunu kadro kismindada lütfen yaz ve bolusspor ana maddesindede bu degisikligi yap. son güncelleme tarihinide bugüne degistirmeyi unutma. böylelikle beraber boluspor maddelerini yapariz. zorlandigin yerlerde ben sana yardimci olurum. ben boluspor disindada bircok takimin maddesini yapmak zorundayim, cünkü kimse yapmiyor. bu sebepten sen boluspor sezon maddesinde ne kadar cok yaparsan ben o kadar cok öteki takimlarin sezon maddeleri icin ilgilenebilirim.

iyi calismalar--Xberger 09:51, 26 Temmuz 2011 (UTC)

° Tabiki güncellemeye çalışırım, bilmediğim bir çok şey var tabi. Uzun zamandır şehir dışındaydım o yüzden geri dönüş yapamadım kusurabakmayın. Buarada mesaj yazarken buradaki mesajı sizin sayfanızamı ekliyoruz, bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar. Blake14 10:05, 26 Temmuz 2011 (UTC)

boluspor sezon maddesi.[kaynağı değiştir]

merhaba blake,

bilmemek ayip degir sormamak ayip demis atalarimiz :-). sana her konuda yardimci olurum ve öteki editörlerde olur. sen yeterki herkesle mesajlas. Seni surdaki listeye boluspor'dan sorumlu kullanici olarak kayit ettim. beraber yapariz artik.

türkiye nufusu 80 milyon olmasina ragmen türkce vikipedide cok az kullanici var. bu sebepten listedeki öteki takimlara sorumlu kullanici bulayourm ve cogu seyi tek basima yapmak zorunda kaliyorim. bunun icin sen boluspor'u yapabilirsen benimde yüküm hafifler ve öteki takimlarin maddeleriyle ilgilenenbilirim.

iyi calismalar--Xberger 12:44, 1 Ağustos 2011 (UTC)

° Merhaba Evet bilmediğim çok şey var sorarak öğneceğiz artık : ) Kulüp hakkında bilgiler geldiği sürece yine güncel tutarım Boluspor ile ilgili maddeleri. Boluspor a2, Boluspor Store gibi alt başlıklar gerekiyormu acaba ?

Blake14 13:32, 1 Ağustos 2011 (UTC)

aslinda gerekmiyor. ama sezon maddelerinden sorumlu kullanicilarin taktirine kalmis birsey. istersen yap. bu aradam msjlasmak icin benim msj sayfama gelip yazman gerekiyor. yoksa ben bana msj attigini göremiyorum.
iyi calismalar--Xberger 13:50, 1 Ağustos 2011 (UTC)

Boluspor A2 takimi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

bak su maddeyi örnek alabilirsin: Bursaspor A2. Burdaki tüm bilgileri kopyala ve suraya yerlestir:Boluspor A2. sonra bursaspor yerine yazan yerleri boluspor ile degistir ve gereken biligleride degistir. bitti!

iyi calismalar--Xberger 15:27, 1 Ağustos 2011 (UTC)

merhaba blake, öyle kalsin ben bir ara düzeltirirm. bu arada actigin madde iyi olmus. eline saglik.--Xberger 16:38, 1 Ağustos 2011 (UTC)

Emre Kılınç[kaynağı değiştir]

Merhaba,

degisiklikte güncelleme tarihini degistirmeyi unutmusun.--13:40, 5 Aralık 2011 (UTC)


Merhaba,

Değiştirdim, yalnız alttaki kulüp takım istatistiklerini düzenlemeyi pek bilmediğim için düzenlemedim.

Blake14 16:26, 5 Aralık 2011 (UTC)

merhaba, ben simdi degistireyim sende benim yaptigim degisikliklere bakarak ögrenmis olursun:Tikla.
hayirli vikiler--Xberger 16:40, 5 Aralık 2011 (UTC)