Kullanıcı mesaj:Ben 10,000

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: EmreOsm95 tarafından 3 yıl önce Ben 10 kötü karakterler listesi silinmeye aday gösterildi başlığına

Hoşgeldiniz Ben 10,000![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... -  Levent İleti Katkılar   22:43, 20 Mart 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı olmayan (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   09:20, 8 Nisan 2009 (UTC)


Vikipedi
Vikipedi
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Ancak eklediğiniz madde, halen hiçbir kategoriye dahil değildir. Bu sayfadan uygun olan alt kategorileri seçip, madde içeriğinin en altına [[Kategori:ilgili kategori adı]] şeklinde eklerseniz, Vikipedi'ye sizin gibi katkıda bulunmaya çalışan gönüllülerin çalışma yükünü biraz daha azaltmış olursunuz.

Vikipedi'ye diğer tüm şekillerde nasıl katkıda yararlı olabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --  Levent İleti Katkılar   18:38, 2 Mayıs 2009 (UTC)

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı bölüm listesi-2 diye açtığınız maddeyi, Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı bölüm listesi maddesinde belirtirseniz daha iyi olur. Ayrıca şablon kullanabiliyorsanız size pratiklik sunabilecek {{Bölüm listesi}} şablonunu kullanabilirsiniz.--Hedda Gabler 08:48, 3 Mayıs 2009 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Uyarı ve bilgilendirme
Vikipedi'de, mevcut bir vandalizmi geri almak dışında, diğer kullanıcıların kullanıcı sayfalarına müdahalede bulunmak, hoş karşılanmayan bir tutumdur. Lütfen bu yönde bir değişiklik yapmayınız. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler. -  Levent İleti Katkılar   20:50, 15 Mayıs 2009 (UTC)
Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
M.M. ileti 20:12, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Uyarı ve bilgilendirme
Vikipedi'de, mevcut bir vandalizmi geri almak dışında, diğer kullanıcıların kullanıcı sayfalarına müdahalede bulunmak, hoş karşılanmayan bir tutumdur. Lütfen bu yönde bir değişiklik yapmayınız. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler. - M.M. ileti 20:59, 19 Mayıs 2009 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. M.M. ileti 20:59, 19 Mayıs 2009 (UTC)


Yazdığınız maddelre kullanıcı adınızı veya telefon numaranızı yazmayınız----Coollandİletişim 10:12, 5 Haziran 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 19:26, 15 Haziran 2009 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan buradaki gibi boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Manco Capac 11:55, 22 Haziran 2009 (UTC)

Engellendiniz!!![kaynağı değiştir]

Merhaba, yapılan uyarıları dikkate almadığınız için ilk defalığına 24 saat engellendiniz. Geri geldiğinizde uyarıları dikkate alınız lütfen. --Manco Capac 11:59, 22 Haziran 2009 (UTC)

  • Maddelerde yalnızca ansiklopedik içerik yer alabilir. Buna aykırı değişiklikler yapmamaya özen gösterin lütfen. --Yabancımsj 12:52, 26 Haziran 2009 (UTC)

Engellendiniz!!![kaynağı değiştir]

Burada yer alan ifadeleriniznedeniyle 48 saat engellendiniz. Tekrarlamanız halinde süre artırımına gidilecektir.  Levent İleti Katkılar   18:06, 29 Haziran 2009 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız, isim yazmayınız, telefon numarası, e-posta adresi vb. eklemeyiniz.. Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy Çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atmayınız. İyi değişiklikler!
Guzelonlu 07:56, 12 Temmuz 2009 (UTC)


Kullanıcı sayfasında adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Telif hakkı saklı resimlerin kullanıcı sayfalarında yer alması VP:AK kurallarına aykırıdır. Kullanıcı sayfanızdaki Dosya:Ben10 Aliens.jpg resmini bu sebeple çıkardım. Bilginize. İyivikiler... [ho? ni!] 19:21, 4 Ağustos 2009 (UTC)

  • Lütfen resmi kullanıcı sayfanıza tekrar eklemeyiniz. Bu durum VP:AK kurallarını ihlal etmektedir. İyivikiler... [ho? ni!] 20:20, 4 Ağustos 2009 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

VP:AK politikasını, tüm uyarılara rağmen ısrarla ihlal ettiğiniz için, 4 gün süreyle engellendiniz. Döndüğünüzde kurallara uygun davranacağınızı ümit ediyoruz. İyivikiler... [ho? ni!] 18:11, 5 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba. Geçerli bir hizmetli başvurusu sonucunda seçilmiş olmadıkça VP:H'ye isminizi eklememelisiniz. --Yabancımsj 08:42, 5 Eylül 2009 (UTC)

Küfür nedeniyle engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler eklemeniz nedeniyle değişiklik yapmanız geçici bir süreliğine engellenmiştir. Bilginize. Yabancımsj 20:07, 5 Eylül 2009 (UTC)

Samurai Jack[kaynağı değiştir]

merhaba Kerem 233,
Samuray Jack'in bölüm listesini siz oluşturdunuz için biraz karışık olmuş ben sizin cümlelerinizi değiştirmeden düzelterek adlarını yine orjinal hale getirip türkçe dublajını da yazıcam eğer karşı çıkarsanız tamam fakat yapınca fikriniz değişebilir. Bir sorun olursa mesaj atabilirsiniz. Teşekkürler.
İyi Vikiler.
--Ben 10,000 10:40, 13 Eylül 2009 (UTC)

İyi günler. Tabii kide yapabilirsiniz. Bir yapın, bakalım. Eğer iyi olmazsa geri alırız. Başlayabilirsiniz! --Kerem233 10:44, 13 Eylül 2009 (UTC)

Yalnız bir sorun var. Çizgi filmin adı orijinal kalmak zorundadır. O yüzden "Samurai Jack" olması gerekmektedir. Bilginize. --Kerem233 10:47, 13 Eylül 2009 (UTC)

  • Hizmetli adayı olmak için gerekli olan 1.000 değişikliğe henüz ulaşmadığınız için adaylığınız geçersizdir. Oylama kapatılmıştır. --Mskyrider ileti 16:44, 14 Eylül 2009 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı olmayan (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!
Mskyrider ileti 17:39, 14 Eylül 2009 (UTC)


Merhaba Mskyrider,
Ben telif hakkı olmayan neyi getirmişim anlamadım?
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
--Ben 10,000 15:40, 15 Eylül 2009 (UTC)

merhaba, "Ben 10 Ana karakterler" olarak yaratılan madde http://oyunlaragel.com/ben10/index.html adresinde ve diğer muhtelif adreslerde mevcut. Bu sitelerde de telif hakkı ibaresi bulunuyor. Bunu kastediyordum. --Mskyrider ileti 17:19, 15 Eylül 2009 (UTC)
  • Ayrıca telif hakkını ihlal etmemek için var olan cümleleri kendi cümle kurgunla yazmalısın. Bir de Ben 10 kötü karakterler maddesindeki çalışma şablonu duralı 7 gğnğ geçmiş. Bu yüzden kaldırdım...--вяí¢αи76ileti 10:19, 16 Eylül 2009 (UTC)

Merhaba, Şablon:Televizyon bilgi kutusundaki başlık ve alt başlık renklerini lütfen değiştirmeyin, bu bilgi kutusunun rengi tüm vikilerde standarttır. Sadece bir diziye özel bir renk değildir tüm tv dizilerinde kullanılmaktadır. Kolay gelsin. --Hedda Gabler 15:10, 21 Eylül 2009 (UTC)

  • Sayın Hedda Gabler,

söylediğiniz üzere bilgi kutusunun standart rengi herşeyde geçerlidir ama ben bir maddede rengini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Teşekkürler ve Geçmiş Bayramınız Mübarek Olsun. --Ben 10,000 12:06, 23 Eylül 2009 (UTC)

Merhaba, maalesef tek bir renk mevcut kutuda. Farklı renkler kullanım dışıdır. Eğer öyle bir tercih olsaydı her maddede farklı bir renk olurdu ve standart renkten sapılırdı. Bu renk de gayet iyi :) Kolay gelsin. --Hedda Gabler 14:24, 23 Eylül 2009 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Defalarca uyarılmış ve engellenmiş olmanıza rağmen ısrarla internetten bulduğunuz telif hakkı saklı içeriği Vikipedi'ye kopyalamaya devam etmeniz sonucunda değişiklik yapmanız 1 ay süre ile engellenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız. --Eldarion 20:26, 9 Aralık 2009 (UTC)

Vandal olmayın..[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Eldarion 15:06, 31 Mayıs 2010 (UTC)
  • Mrb. Acaba Geniş Aile bölümlerinin isimleri gerçekten de var mı? İzlerken hiç göremedim de :)--Rapsar 17:53, 3 Haziran 2010 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 13:24, 4 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba, daha önce hiç VikiProje yaptınızmı?Ben bir VikiProje yapmayı düşünüyorum.Sizde bu fikirdeyseniz bana mesej atın, mutlaka bakarım. Eğer cevap verirseniz sevinirim ve birde hangi konuda VikiProje düşündüğünüz iletirseniz... Can 09:45 31 Mayıs 2012

Seçkin Madde[kaynağı değiştir]

Acaba bir sayfa nasıl seçkin madde yapılabilir? Ve ya seçkin madde neye göre belirlenir? Teşekkürler... Ben 10,000 (mesaj) 17:37, 24 Ocak 2014 (UTC)

Merhaba. Seçkin madde kriterlerimiz şurada sıralanmıştır. İlgili adaylıkları ve arşivleri de inceleyerek daha somut izlenimler edinebilirsin :) İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 18:26, 24 Ocak 2014 (UTC)

Merhabalar Ben hizmetli olmayı çok istemekteyim ve olmak için ne gibi şartlar gerekir? Sizin bu konuda tecrübeniz olduğu için size danıştım teşekkürler... Ben 10,000 (mesaj) 21:50, 27 Ocak 2014 (UTC)

Merhabalar, hizmetli olmak için gereken şartlar ve bir hizmetli adayından beklenenler noktasında, burası yeterli açıklamayı size sunacaktır. İyi akşamlar.. --Théoden ileti 22:09, 27 Ocak 2014 (UTC)

Çok teşekkür ederim bu mertebeye yükselttiğiniz için. Ben 10,000 (mesaj) 09:00, 10 Ağustos 2015 (UTC)

Sayın Ben 10,000, ben katkılarınız için teşekkür ederim ve size küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Yüklediğiniz dosyalarda burada benim düzeltme yaptığım detaya dikkat ederek bundan sonra yükleyeceğiniz yeni dosyalarda ilgili düzeltmeleri yapmanızı rica ederim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:05, 10 Ağustos 2015 (UTC)

Ben 10 kötü karakterler listesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ben 10 kötü karakterler listesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ben 10 kötü karakterler listesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --EmreOsm95 (mesaj) 21.09, 3 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla