Kullanıcı mesaj:Aydın memmedov2000

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vincent Vega tarafından 2 yıl önce Engel başlığına

Merhaba Aydın memmedov2000, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Herhangi bir maddeye gidip sayfanın üst kısmındaki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonuna basarak, o sayfaya yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bazı bilgileri çıkartabilir veya hatalı kısımları düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına, bilge sayfasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında mesajlarınızın sonuna, "~~~~" yazarak imza atmayı unutmayın!.
Son olarak!
  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz. (Sizin kullanıcı sayfanız sitenin en üstünde yer alan isminize basınca çıkan buradaki sayfadır.)
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin, engelleme politikası, oy kullanımı gibi politika ve yönergelerini vakit buldukça mutlaka okuyun.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Birkaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

--Karşılayıcı (mesaj) 18.27, 12 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Ocak 2022[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Görüyorum ki son Molla Penah Vâkıf maddesinde yaptığınız gibi üslup değişikliklerinden bazıları tarafsız bakış açısı ve doğrulanabilirlik politikalarımızla çelişiyor. Herkesi Vikipedi'ye yapıcı katkı yapmaya davet etsek de kullanıcıların yaptıkları değişiklikleri güvenilir kaynaklara dayandırmalarını istiyoruz. Eğer diğer kullanıcılar size katılmazsa fikir birliği oluşturmak adına söz konusu maddenin tartışma sayfasında fikrinizi dile getirebilir, diğer kullanıcılarla tartışabilirsiniz. Teşekkürler.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 02.16, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Adımız Azeri deyil Azerbaycabli biz Azeri diye anilmiyoruz lakin bunu siz turklere anlatmak zor Aydın memmedov2000 (mesaj) 11.38, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Azeri[kaynağı değiştir]

Bizim milliyetimiz Azeri deyil kendi devletimizin pasaportunda bile Azerbaycanli olarak aniliyoruz bize sadece siz ve bazi avropalilar azeri diyor bu yanlis Aydın memmedov2000 (mesaj) 11.43, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

lütfen ayrıca bunu tartışma sayfasında yazın. açıkçası, ben sizi savunuyorum. ama tartışmasız ve neden vermeden düzenli değişiklik yapmanız iyi değil. bunun gibi değişiklikler için fikir birliğine varılmalı ve yaygın kullanıma dikkat edilmeli. örnek olması bakımından buraya göz atın.
ve haberiniz olsun sizi raporladım. kullanıcılara hakaret edemezsiniz(başka yerde hakaret etmişsiniz). lütfen VP:İÜY'e göz atın. ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 11.53, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Ben daha buralarda yeniyim nasil birine hakaret ermis ola bilirim ki ???? Kime etmisim ? Adi nedir ? Aydın memmedov2000 (mesaj) 12.09, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

@Aydın memmedov2000 https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kullan%C4%B1c%C4%B1:185.30.88.177&oldid=26879742 ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 12.51, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Evet onu hatirliyorum 🤦‍♂️ bi ara onun yapdiği deyişiklikleride bir bakiniz boşuna sinirlenmemiştim Aydın memmedov2000 (mesaj) 12.53, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

bu bir mazaret olamaz @Aydın memmedov2000 ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 12.55, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Engel[kaynağı değiştir]

Bu kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve kabul edilmiştir.

Aydın memmedov2000 (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

yapici olmayan hiçbir eleştiri yapmadim hiçbir tahrif yapmadim kaynaksiz metin yazmadim kesinlikle adil olmadiğini düşünüyorum Aydın memmedov2000 (mesaj) 20.08, 13 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Kabul gerekçesi: