Kullanıcı mesaj:Absar/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Absar/Arşiv1![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 02:03, 19 Aralık 2006 (UTC)


--Dbl2010 04:44, 1 Kasım 2005 (UTC)

Türkce'nin Kullanim Rakami[kaynağı değiştir]

Merhaba. Türkce'nin kullanim rakamini 250 Milyon olarak belirtmissin. Peki kaynak belirtebilir misin? Siralamada 5. oldugumuz listeye de bir göz atmak isterim dogrusu. Zira yabanci dillerdeki VIKIPEDI'lerde Türkce'nin kullanimi 50 - 60 Milyon arasinda gösteriliyor ve bir anlasmazlik var galiba.

Merak ettimde Takalotça nedemek? Böyle bir dil var mı gerçekten? :)))
Memty 13:26, 24 Ocak 2006 (UTC)

Absar, sayfalara imza koymuyoruz. Tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanıyoruz. Kolay gelsin--Ugur Basakmesaj 14:27, 24 Ocak 2006 (UTC)

Onu ben yazmadım[kaynağı değiştir]

Mesaj sayfanda ki Türkçe'nin Kullanım Rakami'ni ben yazmadım. :)
15:31, 7 Ocak 2006'de Cetinkaya yazmış. İmzasını koymamış.

Ben sadece onun altındakini yazdım. Başlık koymadığım için alt alta gelince ben yazmış gibi görünüyorum. Şimdi düzelttim.
Memty 14:58, 24 Ocak 2006 (UTC)

vikipedi de yükselmek[kaynağı değiştir]

Botluk ve yöneticilik nedir ve varsa başka neler bulunmaktadır ve oraya nasıl çıkılabilir. Kullanıcı:Absar

Absar bu seferde imzaları unuttun:) Bot robottan geliyor, bazı işlemleri otomatik olarak yapmak için. Yöneticilik ise sayfa silme, koruma gibi ek bir kaç özellik getiriyor. Birde bürokrat var o da sadece yönetici yapabiliyor. Ama bu özellikler zaten keyfi olarak kullanılmıyor. Yönetici olmak istiyorsan adaylığını koyuyorsun, ve sana + - veya tarafsız oylar veriyor kullanıcılar sonuca göre yönetici olabiliyorsun. Tabi yönetici olmak istiyorsan en güzeli belli bir süre burda kaldıktan sonra aday olman. Kolay gelsin--Ugur Basakmesaj 15:33, 24 Ocak 2006 (UTC)

Türkçe sayfası ile alakalı[kaynağı değiştir]

Merhaba.Ben sizin dediğiniz problemin nerede olduğunu emin olun çıkartamadım. Biraz daha detaylandırırsanız sevineceğim.İyi çalışmalar.--incelemeelemani 16:55, 24 Ocak 2006 (UTC)

Tekrar merhaba... Söylediğiniz yeri hatırladım.Siz buradan bahsediyorsunuz. Ancak benim burada Türkçe ile alakalı bir kelimem olmadı.Sadece kendisini makalenin başına imzasını atarak fikirlerini yazmıştı ve bende kendisine bunu tartışma sayfasında yazmasını söylemiş ve silmiştim. Tamamı ile bu kadar. İyi çalışmalar....--incelemeelemani 17:08, 24 Ocak 2006 (UTC)

Yöneticilik[kaynağı değiştir]

Merhaba Absar, kişisel fikrim olarak seni şu anda destekleyemem. Bu sayfadan dikkat edersen yeni sayılırsın, çok az süredir aktifsin ve az sayıda değişikliğin var. İnanki 2000 civarında değişikliğe sahip insanlar var ve hala yönetici değiller. İstersen bir süre daha normal kullanıcı olarak devam et.--Ugur Basakmesaj 17:02, 24 Ocak 2006 (UTC)

interwiki linkler[kaynağı değiştir]

Senin kişisel sayfanda interwiki linkler yanlış - aşağıdaki gibi doğru:

[[az:user:Absar]]
[[en:user:Absar]]
[[tk:user:Absar]]
[[tt:user:Absar]]
[[uz:user:Absar]]

--Katpatuka (msj)

Tesekkurler, basarilar. Resid Gulerdem 18:26, 26 Ocak 2006 (UTC)

teklif (Osmanlıca wiki)[kaynağı değiştir]

Size bir teklifim olacak nasılki İngilizcede Ango sakson giye eski ingilizce var bizde Osmanlıca da vikipedi başlatalım mı? 23:27, 26 Ocak 2006 Absar

Absar bu olayı ben de düşünmüştüm bir ara. Ama şu anda burada bile çok az aktifiz. Açılması için bazı ön şartlar sunuyorlar, tartışma yapıyorlar onaylanması halinde deneme aşamasına geçiyorlar ve aktif olduğunu gördüklerinde tamami ile açıyorlar. Wikisource türkçesi için bile 1-2 ay kadar beklemek zorunda kaldık. Şu anda aklımızda tutalım istersen, belki burdaki aktiflik belli bir seviyeye ulaşabilirse. Bakınız türkçe wiki şu kadar aktifleşti açılması durumunda şu kadar trafikte oraya yönlenebilir gibi sayısal veriler ile başvururuz. Fikrin nedir?--Ugur Basakmesaj 21:33, 26 Ocak 2006 (UTC)
Doğru söylüyorsunuzda mesela kürtçede de herşey latin alfabesi ile bizde bunun gibi yapabilir başlangıcı her iki alfabede fakat içerik olarak latin harfleriyle yapabiliriz aktiflik konusunda da gerçekten çok eksiğiz şöyle 30000 bulunca gerçeten daha mantıklı olur

AbSar 21:46, 26 Ocak 2006 (UTC)

Söylediğin gibi baştan bir karar alınarak latin alfabesi veya her ikisi ile yazılabilir diye bir kural olabilir. Ama yine de şu anda çok erken, buraya bile çok az ilgi var. Ama burası bir seviyeye geldikten sonra olması kötü olmaz. İyi geceler--Ugur Basakmesaj 21:56, 26 Ocak 2006 (UTC)

Üstelik de Eski yazı ile yazmak icabeder ki bu donanımda olan kaç kişi var? Bir süre sonra olay kültürel olmaktan çıkar siyasi olmaya döner.

Wisdom 21:39, 26 Ocak 2006 (UTC)


Azerice Vikipedi ile ilgili hassasiyetini Uğur'a attığın mesajlardan gördüm. Yakın zamanda Türkçe'den Azerice'ye Azerice'den Türkçe'ye çeviri yapan ufak bir yazılım geliştirmeyi düşünüyorum. Tam bir çeviri olmayacak ama mesela iyi yerine yaxşi ya çok yerine çox gibi çevirilerin büyük ölçüde üstesinden gelecek. :), hatta aynısını Türkmence için yapsak büyük bir etkileşim olur diye düşünüyorum. --Alperen 15:25, 27 Ocak 2006 (UTC)


Ortak alfabe için devletlerüstü bir platform kurmak gerekir ki bu şu an en az kızıl elma kadar uzak :D, neyse... Sizin desteğinizi bekliyorum http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Botlar sayfasında Alperenbot için oy kullanabilirsiniz. Fakat şu an kullanmanız pek birşey değiştirmez, çünkü botu biraz daha geliştirmem gerekiyor, bu haliyle pek kabul görecek gibi durmuyor. İkinci kez oylama açılınca size haber vereceğim, isterseniz size projenin veritabanını da gönderebilirim --Alperen 19:37, 27 Ocak 2006 (UTC)

Taslak şablonları[kaynağı değiştir]

Abdülkadir merhaba. Üst üste birkaç taslak yarattığını ve taslak şablonu koyduğunu gördüm, çok güzel. Eğer şu taslak şablonlarını kullanırsan daha da iyi olur. Kolay gelsin. denisutkumesaj 18:20, 27 Ocak 2006 (UTC)

bir teklif daha[kaynağı değiştir]

osmanlıca hakkında haklısınız benim başka bir teklifim var. Dün azeri wikipediaya biraz göz attım. Siz orada da çok aktifsiniz ve yöneticisiniz heralde. Gördüyüm kadarıyla oranın ekseriyeti Türkiye'den buda tabiki büyük sorun oluyor çünkü bende dahil olmak üzere çoğu Türk azerice nasıl yazılacağını bilmiyor. Konuşmada sorun yok hatta okumada da ama yazmak bir mesele. Bu nedenle orada bile coğu yazı Türk alfabesi ile yazılmış. tartışma sayfalarının çoğu hakeza aynı. Azeri kardeşlerimizin de görüşünü aldıktan sonra ortak bir site oluştursak nasıl olur? Altyapısını oluşturmak elbette sorun olacakır ama eğer böyle bir oluşuma gidilirse bunun Türk dünyasının büyük sorunlarında olan anlaşamama yani yazdığını bile okuyamama başka bir değişle alfabe birliğinin olmaması sorununda büyük bir önem ihtiva edeceğini zannediyorum. Sizide böyle rahatsız ediyorum ama ben bunun büyük ızdırabını çekiyorum. Eğer böyle bir oluşum olursa gine ben dahil çoğu vikipedist buna destek olacaktır. Böylece hem tr vikipedi büyük bir güç kazanacak hemde bu sorunun çözümünde çorbada bizimde tuzumuz olmuş olacak. Görüşlerinizi bekliyorum --AbSar 13:53, 27 Ocak 2006 (UTC)

Azeri kardeşlerimizin de görüşünü aldıktan sonra ortak bir site oluşturmak nasıl olur? Ne tür bir site oluşturmak istiyorsunuz, azerice yazmak vs. bu tür konularda mı?--Ugur Basakmesaj 20:05, 27 Ocak 2006 (UTC)
Biraz daha ileriye gideyim... Latinlerin yaptığı gibi, http://ie.wikipedia.org/ ve http://ia.wikipedia.org ortak Türk dili wikipedisi oluşturabiliriz. Bu Vikipedi'nin tek şartı genişletilmiş ortak Türk alfabesini kullanmak olabilir. Bence çok zevkli bir uğraş olabilir. --Timurberk 20:49, 27 Ocak 2006 (UTC)

Bot hakkında bilgi alabilirmiyim ve ana sayfada alt tarafta bulunan kardeş projeler nelerdir?

--AbSar 20:03, 27 Ocak 2006 (UTC)

Botlar bazı işlemler otomatik olarak yapmak için yapılan küçük yazılımlardır. Genel olarak pywikipedi alt yapısını kullanırlar. Ana sayfada alt tarafta bulunan kardeş projeler ise; anlamış olduğunu gibi wikipedia ansiklopedik yapıdadır diğerleri ise wiktionary sözlük, wikisource telif sorunu olmayan kitap vs. kaynaklar, wikiquote filmlerden ve ya kişilerin sözler. Bunlar bize olanlar birde wikinews var oda haber yapısında son olarak ortak resimlerin tutulduğu commons var.--Ugur Basakmesaj 20:08, 27 Ocak 2006 (UTC)

Ortak Vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Absar,

O sekilde ortamlar faydali da olabilir, riskli de. Kolayca milli bir guruplasmaya donebilir. Birliktelik yerine ayrisma getirebilir.

Kanaatim, Turk Vikipedi olarak guzel ornek ortaya konmasi yonunde. O zaman, diger Turki cumhuriyetlerin Vikilerine de ornek olabiliriz. O sekilde daha faydali olunabilir dusuncesindeyim.

Ben de senden yarim istemis olayim: Turkce klevye kullanamiyorum, yurt disindan yaziyorum. O acidan vaktin oldukca benim yazdiklarimi Turkce karekterlerle degistirmek hususunda yardimci olabilir misin?

Tesekkur ederim. Resid Gulerdem 00:47, 28 Ocak 2006 (UTC)

Yaşasın dünya kardeşliği, ama kardeşinle kardeş olma. --Timurberk 02:37, 28 Ocak 2006 (UTC)

Vikipedia tarafsızlık ilkelerine göre Hz. Muhammed S.A.V için için "Peygamberimiz" ifadesini kullanamazsınız. Lütfen bu hassasiyeti dikkate alın. Bu vikipedia kurallarına aykırıdır.

Birkaç Nokta...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Gördüğüm kadarıyla İslam tarihini girmeye çalışıyorsunuz, fakat bunu yaparken Vikipedi'nin birkaç temel kuralını ihlal ediyorsunuz, şöyle ki:

  1. Vikipedi'de telifli hiçbir içerik kullanılamaz. Oysa girdiğiniz makaleler başka sitelerde mevcut ve kaynak olarak bir kitap gösterilmiş. Yani bu içerikler için telif hakkınız yok, o yüzden bunları burada barındıramayız.
  2. Eklediğiniz makalelerde ciddi tarafsızlık sorunu var. Hz. eklerinin dahi saygı eki olduğundan taraflı olabileceği tartışılmıştı, oysa girdiğiniz makalelerde bırakın Hz.'yi ciddi yorumlar var ve konu tamamen İslami bakış açısıyla anlatılmış ki bu ansiklopedik değil.
  3. Eklediğiniz bazı makalelerde ise yanlış veya hatalı olan ibareler vardı.
  4. Ayrıca eklediniz makalelerin hiçbirinde Türkçe karakterler yok, genellikle karakter sorunu mevcut.

Bu nedenlerden ötürü sürekli olarak aynı/benzer sorunlara sahip makaleleri girmeye biraz ara verseniz? Belki önce Yardım:İçindekiler'e bir göz atıp, telif ve tarafsızlık konusundaki birkaç bölümü okuyabilirsiniz. Ayrıca bu konuda böyle sorunlu uzun içerikler yerine küçük ama sorunsuz taslaklar da girmeyi deneyebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Kubra 12:01, 28 Ocak 2006 (UTC)

Hz. ekleri bir zorunluluk değildir. Hz. eklerini yazmak farz değildir. Bu konu bir yana, bu metinler telifli, üstünden basit değişiklikler yapmanız onun telif sorununu çözmez. Başkalarının yazmış olduğu, telifi başkalarına ait olan içerikleri/metinleri Vikipedi'de kullanamayız. Lütfen telifli içerik girmeyi bırakınız. - Kubra 12:11, 28 Ocak 2006 (UTC)

Kubranın uyarılarını lütfen dikkate alın yoksa buna izin vermeyeceğiz--ormanbotanigi 12:17, 28 Ocak 2006 (UTC)

  • Açıkcası bu sorunu bertaraf etmenin en önemli ve kesin yolu başka içerikleri direkt kopyalamak yerine, başka içeriklerden de yararlanarak kendimiz yazmak. Ayrıca zaten söz konusu siteden almak istesek bile içerik, sitedeki içeriğin ciddi hataları var, bazı tanımlamalar yanlış. Ayrıca yine içerikte Türkçe ile ilgili ciddi sorunlar var. Yani pek bir işe yaramazlar... Bu nedenle kendimiz yazsak çok daha temiz ve iyi olur. Dini makalelerde, gerek İslam dini gerekse başka bir din, kişisel hassasiyetimizden ötürü tarafsız yazmak pek mümkün olmuyor. Bu nedenle iş birliği içinde ancak tarafsız makaleler oluşturabiliyoruz. Hali hazırda taraflılık sorunu içermeyen birkaç İslam dini makalesine göz atarsanız tarafsızlık ile tam olarak neyin kastedildiğini belki daha iyi anlarsınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Kubra 12:21, 28 Ocak 2006 (UTC)
  • İzin verilmiş bir siteden içerik buraya taşınabilir, tabii iznin kurallarına göre. Fakat izni vermeden önce söz konusu site şunu iyice bilmelidir, Vikipedi'de yer alacak her türlü içerik ticari veya ticari olmayan her türlü amaç uğruna kullanılabilir. Buna pek fazla site izin vermiyor... Fakat bugüne kadar verenler oldu. - Kubra 12:33, 28 Ocak 2006 (UTC)

Tesekkurler Absar, once su Islam sayfasini duzenlemekle baslayalim istersen... Tekliflerin olursa lutfen cekinme. Benim sayfa mizanpaji ile cok alakam yoktur. Eger tecruben varsa guzel bir sayfa duzeni iyi olurdu. Derslerini ihmal etmeden vakit ayir ama... Resid Gulerdem 13:46, 28 Ocak 2006 (UTC)

http://www.ulkeler.net/arjantin.htm Absar arjantine eklemiş olduğun yazı bu siteden alınmış ve orda copyright notu var en altta. Telif hakkı olan içerikleri yüklememiz gerekiyor--Ugur Basakmesaj 14:44, 29 Ocak 2006 (UTC)

Bir Kıbrıs şehri

Lütfen daha uzun açıklamalar yazar mısınız bu türden açıklamalar için Vikisözlük var. Yok eğer sonradan ilave yapacağım diyorsanız o zaman altına taslak işareti koyun.

Amaç makale sayısını şişirmek değil, doyurucu bilgiye ulaşmak. Ansiklopedi yazmaya çalışıyoruz sözlük değil

Yoksa Lübnanlı'nın Lübnan vatandaşı olduğunu herkes biliyor.

Saygılar, Wisdom 21:54, 29 Ocak 2006 (UTC)


Telif İhlali[kaynağı değiştir]

Lütfen başka sayfalardan aynen makale kopyalamayınız.

  • Merhabalar,

Görüyorum ki bir iki cümlelik veya sadece şablon içeren boş makaleler açıyorsunuz. Bu bir tür vandalizm olarak nitelendirilebilir. Yapmazsanız iyi olur. İyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum, fakat içinde hiçbir nitelikli içerik bulunmayan makaleler Vikipedi'de sorun yaratabilir. Böyle yapmayı bırakırsanız, seviniriz. Ayrıca mezheplere, mezhep türüne özel şablon hazırlayıp koyuyoruz ki daha spesifik olsun. Mezhep türlerinin sayfalarını, içinde sadece İslam şablonu ile açmayınız, var olan mezhep sayfalarına da İslam şablonunu yerleştirmeyiniz lütfen. Gördüğünüz gibi onların özel islam-mezhep türü şablonları var. İyi çalışmalar, teşekkürler... - Kubra 13:05, 30 Ocak 2006 (UTC)

Girdiğiniz makalelerde hiç bilgi yok ki! Şablon'da mavi gözükmesi bir anlam ifade etmiyor, çünkü tıkladığında kullanıcı yine sadece şablon ile karşılaşıyor. Bir tanım bile yok çoğunda. Ayrıca o şablon şu an değiştirilmesi düşünülen bir şablon. Onun yerine yeni bri şablon hazırlamaya çalışıyoruz Şablon:İslam-deneme'de bu çalışmaları görebilirsiniz. Bir yönetici olarak boş sayfalar açmamanız konusunda rica ediyorum, bu Vikipedi için vandalizm olarak nitelendirilebilecek bir hareket, zira sayfalarda hiçbir içerik yok sadece şablon konulmuş. Ayrıca önceden belirttiğim gibi mezheplere farklı şablonlar konuyor. Saygılar... - Kubra 13:11, 30 Ocak 2006 (UTC)

Dikkatinize !Çok sayıda boş makale açıyorsunuz lütfen buna biran önce son verin--ormanbotanigi 13:20, 30 Ocak 2006 (UTC)

Kabe sayfasına eklemiş olduğunuz sağ taraftaki menüyü Alt tarafta yatay biçimde eklerseniz görsel açıdan daha iyi olur düşüncesindeyim çözünürlüğü düşük ekranlarda bu görünümpekte iyi olmuyor kanaatindeyim. Sizde isterseniz deneyin 800*600 de üstte sadece menü gözüküyor. Kolay gelsin.Muhammet.alp --Muhammet.alp mesaj

Tesekkurler Absar, Ben iyiceyim, cok sukur... Sen nasilsin? Universite imtihanlarina hazirlaniyor musun? Lise 2'desin anladigim kadariyla degil mi? Selamlar... Resid Gulerdem 20:33, 18 Şubat 2006 (UTC)

Nasılsınız[kaynağı değiştir]

Hep bir sorun olduğunda mesajlaşıyoruz ara sıra da sohbet edelim. --AbSar 12:45, 18 Şubat 2006 (UTC)

Absar sağol, söylediğin gibi hep bir sorun olduğunda mesajlaşıyoruz ve sanki tartışmalı gibi oluyoruz. Nasılsın sen?--Ugur Basakmesaj 22:25, 18 Şubat 2006 (UTC)

Absar, Şablon:BSEC şablonu varken bi tane daha Şablon:Karadeniz Ekonomik İşbirliği diye bir şablon daha yapmışsın. Adını değiştirebilirdin. Hem bak bakalım arasındaki farka. Ben tam düzenliyordum. Bitmeden sen kopyalamışsın. Tacikistan, Kırgızistan, Kazakistan Karadeniz Ekonomik İşbirliği'ne üye mi? Memty 12:47, 25 Şubat 2006 (UTC)

Portal-Mekan-Okul[kaynağı değiştir]

Absar,

Bir konuda portal mi hazirlamak istiyorsun, yoksa portallara katkida bulunmak mi? Eger yeni bir portal acmak istersen, bir makale basliyor gibi baslayip gelistirebilirsin. Hangi konuda olacagi senin ilgi sahanla alakali. Turkce, Tarih, vs... Katkida bulunmak istersen ve html den anliyorsan, Islam ve Bilim portallarinin compozisyonuna bir el atabilirsin.

Ben Amerika'dayim. Burada bir universitede hocalik yapiyorum.

Universite imtihaninda basarilar dilerim. Derslerini ihmal etmeden, universite calismalarini aksatmadan buralara vakit ayir. Bir anda Viki dunyanin en iyi ansiklopedisi olmaz. Yavas yavas ve hava tutturulabilirse belki. Kapilip gitmek ve yanlis adim atmamak lazim, universtede belki daha cok vakit ayirabilirsin.

[1] seklinde bir makale vardi ama ansiklopedi formatinda ahzirlanmamis, elden gecirilmesi lazim...

Basarilar, Resid Gulerdem 04:27, 26 Şubat 2006 (UTC)

Asıl sorun burada portalların tam oturmuş olmaması. Aslında bakarsan bir portal açtığımızda çok özel bir konu olmamalı. Çünkü bu portalın asıl amacı bir çok yeni madde açmak için. en:Portal:Language ve en:Portal:Constructed_languages, bunlar ingilizce wikiden. Şu an için orada ingilizce için bir portal açmamışlar sanırım. İstersen biraz ingilizce wikideki bu portalları incele veya burada Portal:Biyoloji güzel örneklerden. Gerçi asıl amaç ortak projeler Biyoloji portalında bile henüz yok.--Ugur Basakmesaj 13:51, 8 Mart 2006 (UTC)

aynı maddenin türk tezinin silinmemesini istiyor, ermeni tezi için de "burda ne işi var?" diyorsunuz. bu çelişki değil midir? ermeni soykırımı saçmalığını destekliyor değilim, sizin gibi ben de rahatsız oluyorum ama sizin olaya tarafsız yaklaşmadığınız kesin. Tembelejderha 17:11, 17 Mart 2006 (UTC)

Aslında TDK...[kaynağı değiştir]

  • Aslında TDK'da İslâm değil İslam doğru olarak geçmekte. Lütfen kaynak belirtmeden bu tür toplu değişikliklerden kaçınınız... - Noumenon 19:47, 25 Mart 2006 (UTC)
  • Türkçede "L" harfi zaten kendisinden sonra gelen harfi yumuşatacağı için İslam da yazılsa İslâm da yazılsa aynı okunur, o yüzden "a" harfinin üstünde şapka konmasına gerek yok. denisutku msj 19:57, 25 Mart 2006 (UTC)
  • Farkındayım, nitekim aynı sebepten ben de eskiden İslâm`ı tercih ediyordum, fakat burada genel olarak TDK'yı taban alıyoruz bir de detay: modern İslam tarihçileri ve yazarları da İslam'ı tercih ediyor. Aslında biraz da fonetikten, bugün biz İslam kelimesinin telaffuz ederken de o a sesi ince çıkmıyor. - Noumenon 09:28, 26 Mart 2006 (UTC)

-Noumenon 09:32, 26 Mart 2006 (UTC)

Yeni Katagori[kaynağı değiştir]

Yeni bir katagori eklemek yada ismini değiştirmek için ne yapılmalı.--AbSar 13:20, 30 Mart 2006 (UTC)

İsim değiştirmek mümkün değil. Ama yeni açmak istiyorsan arama kutusuna Kategori:İsmi şeklinde yazıp aratırsan, aynı yeni bir sayfa açıyormuş gibi kategoriyi açabilirsin. --Ugur Basakmesaj 13:22, 30 Mart 2006 (UTC)
İsmi uygun olayanları ne yapacağız o zaman --AbSar 13:24, 30 Mart 2006 (UTC)
kategori:amerikalı yazarlar örneği var kategori:ABD'li yazarlar ilki hatalı olan ikincisi düzeltilmiş hali. İlk olarak uygun olmayanın tartışma sayfasına yazı yazman neden uygun olmadığını ve doğrusunun ne olduğunu yazman yeterli. Daha sonra ben bot yardımı ile taşınma kısmında yardımcı olabilirim şayet içinde çok fazla madde varsa, sayı azsa elle sende yapabilirsin. --Ugur Basakmesaj 13:27, 30 Mart 2006 (UTC)

cvp:Vikipedi[kaynağı değiştir]

Wikipedia ve Vikipedi ne zaman kuruldu?--AbSar 13:12, 31 Mart 2006 (UTC)

Wikipedi 15 Ocak, 2001 tarihinde başlamış ve Vikipedi'de Aralık 2002 tarihinde. --Ugur Basakmesaj 13:16, 31 Mart 2006 (UTC)

Absar, film, dergi, ... maddelerin ismini değiştirip XXX (dergi), XXX (film), ... yapmışsın. Yaptığın yanlış değil. Sadece anlam bakımından bir çelişki yaratmıyorsa değiştirilmese iyi olur gibi geliyor bana. Kolay gelsin. Memty 13:43, 31 Mart 2006 (UTC)

selam Absar, ben de aynı şeyi söyleyecektim.. çelişki yaratmayan film, kitap, albüm, grup, vs... isimlerine ne olduklarını parantez içinde eklemek iyi bir fikir değil, aramalarda da soruna yol açıyor. daha fazla yapmazsan, hatta yaptıklarını geri çevirirsen güzel olur. saygılar, Tembelejderha 15:47, 31 Mart 2006 (UTC)

Kitaplar ile ilgili bilgiler vikipedi de mi yoksa vikikitapta mı yayınlanmalı (tanıtım vb.)?--AbSar 14:22, 1 Nisan 2006 (UTC)

Absar vikikitap projesi ile fazla ilgilenmedim fakat, bir kitabın içeriği, yazarı ile ilgili bilgiler burada yer alıyor. Vikikitap'da ise bir konu hakkında kitap yapısında bilgiler yer alıyor. Ücretsiz e-kitaplar, veya mesela bir programla dili ile ilgili bilgiler gibi. --Ugur Basakmesaj 19:39, 1 Nisan 2006 (UTC)

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

Maddeler arası yönlendirme nasıl yapılıyor?Mesela Türkiye, TC, Türkiye Cumhuriyeti aynı maddede. İyi çalışmalar.--AbSar 11:59, 3 Nisan 2006 (UTC)

Absar, soruyu tam anlayamamış olabilirim o yüzden şöyle yazayım. Türkiye sayfasından Türkiye Cumhuriyeti sayfasına yönlendirme yapmak için #redirect[[Türkiye Cumhuriyeti]] şeklinde yönlendirme yapabilirsin.--Ugur Basakmesaj 12:10, 3 Nisan 2006 (UTC)
Yönlendirme olacak olan sayfanın içine örnek --Ugur Basakmesaj 12:15, 3 Nisan 2006 (UTC)

Malatya Fen Lisesi[kaynağı değiştir]

Malatya Fen Lisesi maddesi neden kitlendi?--AbSar 10:47, 6 Nisan 2006 (UTC)

Bende kilitli görünmüyor, oturum kapatıp da kontrol ettim yine normal bir daha kontrol edebilirmisin. koruma kayıtlarında da öyle bir şey görünmüyor. Veritabanı ile ilgili geçici bir kilitlenme olabilir ama. Bazen oluyor --Ugur Basakmesaj 10:50, 6 Nisan 2006 (UTC)

Selam Absar. Aslında bunu yapmak çok isterdim. Biyoloji portalını inceledim. Başlı başına br iş bu.Yani çok zaman ister (zaten yakında eşim boşayacak.-))) ) Ayrıca vikipedide çok yeniyim. Babilimi bile çokca yardım alarak oluştutdum. Yani sayfaya biçimsel eklemeler yapma konusunda zayıfım.Resimleri ben giriyorum, şablonları bile başkaları yapıyor. Benim ilgi alanım coğrafya. Ancak bu madde katkısı bağlamında. Yazdığım maddelerde henüz açılmamış başka bir enterasan madde çıkarsa o konudada yazıyorum. Yani sadece coğrafyaya bağlı kalmıyorum. Ancak teklifin için teşekkürler.--Baylan 14:30, 15 Nisan 2006 (UTC)

  • Teşekkür ederim Absar. İleride belki olabilir. Ayrıca Coğrafya katılımında bulunmak farklı bir uğraş portal hazırlayabilmek farklı bir uğraş. Altından da kalkamayabilirim doğruyu söylemnek gerekirse. Eğer Biyoloji portalı gibi olacaksa ciddi emek istiyor. Bu arada bu konuda bir çalışma olursa fikrimi beyan ederim tabiki. İyi çalışmalar--Baylan 12:13, 17 Nisan 2006 (UTC)

Merhaba Absar; bu Okudukları gazeteye göre vikipedistler kategorisi sence ne işe yarayacak ?!? --katpatuka 20:57, 17 Nisan 2006 (UTC)


TEŞEKKÜRLER[kaynağı değiştir]

Bana selam dediğin için teşekkürler AbSar.Şimdi sana bir sorum var:Sana abi diyebilirmiyim :)--Simon Bolivar 05:55, 23 Nisan 2006 (UTC)

Said-i Nursi maddesine koyduğum "Taraflı" şablonunu kaldırmayınız.[kaynağı değiştir]

Said-i Nursi maddesine "taraflı" şablonu koydum. Gerekçesini de ilgili şahsın kendi yazdığı kitaplardan, kitapların adlarını ve yaptığım alıntıların sayfa numaralarını vererek, yani kanıtlarıyla belirttim. Kanıtlarda da görüleceği gibi, Said-i Nursi Cumhuriyete, meclise ve Atatürk'e karşıdır ve bunu kendisi açıkça belirtmektedir. Oysa maddede bu gerçeklere hiç değinilmiyor ve kendisi övülüyor. Aleyhindeki site bağlantıları da kaldırılmış. Karşı görüşünüz varsa, ya da belirttiğim kanıtların yanlışlığını kanıtlayabiliyorsanız, ilgili maddenin Tartışma sayfasına yazabilirsiniz. Ancak kendi inisiyatifinizle şablonu kaldırmanız doğru değildir. Saygılar... Muhammedcimci 14:17, 27 Nisan 2006 (UTC)


Oylama ve Silme[kaynağı değiştir]

Merhaba Absar, Gulen makalesinin silinmesi ile ilgili oylama SAM sayfasinda devam ediyor. Hz. Muhammed makalesinin adinin degistirilmesi ve genel olarak Hz. gibi ifadelerin kullanimi ile alakali bir oylama da Islam postali tartisma sayfasinda devam ediyor. Ilginizi cekebilir diye dusundum. Basarilar. Resid Gulerdem 05:25, 30 Nisan 2006 (UTC)

Bir bakarmısınız[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Nurettin Veren bu madde olmasına rağmen Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Kayıt/2006 Mayıs da gözükmüyor. Bakabilir misiniz. İyi çalışmalar.--AbSar 13:41, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Hallettim.--AbSar 13:46, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Bende wikinin yavaşlığı ile uğraşıyordum, cevap veremeden sen halletmişsin. Kolay gelsin sana --Ugur Basakmesaj 13:51, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Absar, bir kullanicinin hakkimda yaptigi anlamsiz sikayet konusunda duyarlilik gosterdigin icin tesekkur etmek istedim. Sizin bu ortamda bulunmanizi (derslerini ihmal etmemek kaydiyla) Vikipedi icin bir sans olarak goruyorum. Basarilarinizin devamini dilerim. Resid Gulerdem 15:35, 5 Mayıs 2006 (UTC)

Welcome message[kaynağı değiştir]

Merhaba AbSar,

Merhamet for your welcome message :) I've created this account to correct interwiki links, but I'll come back on your talk page if I need you (or if I want to learn Türkçe :)

Şimdilik allahaısmarladık ! Guillom 11:30, 12 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Kktc bayrak.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Kktc bayrak.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 17:21, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Batitrakya2 152.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Batitrakya2 152.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 17:21, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Batitrakyaharita 517.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Batitrakyaharita 517.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 17:21, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Turk ve Caicos Adaları-harita.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:15, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Tk-bayrak.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Tk-bayrak.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:15, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba Absar şu an için kendim için başvuruda bulundum. Vikikaynak, sözlük gibi projelerin devamlı bir harekete ihtiyacı var aslında. O 2000 maddenin çoğunluğunu şu anda aktif olmayan bir kullanıcı eklemişti:) İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 15:28, 19 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba absar viki kaynaktaki yöneticilik seçimler ne oldu merak ettim --Carduelis 13:18, 22 Mayıs 2006 (UTC)

Hâlâ devam etmekte [2]. Yanlız Ugur Basak yöneticilik için metaya başvurdu.--AbSar 13:22, 22 Mayıs 2006 (UTC)

ee sen neden metaya başvurmadın seçilmişsin ? --Carduelis 13:25, 22 Mayıs 2006 (UTC)

VikiKaynakta Vikipedi gibi yönetici belirleme kuralları daha oluşmadığı için sanırım biraz daha oy gerekli.--AbSar 13:28, 22 Mayıs 2006 (UTC)

Bak ben oy vermedim mesala 5-6 kişi daha buluruz viki kaynakla ilgili olduğun için bunları söylüyorum --Carduelis 13:31, 22 Mayıs 2006 (UTC)

İlginiz için teşekkürler. Yavaş yavaş ilerliyoruz işte. Bir dün bizde oluruz inşallah. --Absarileti 11:21, 25 Mayıs 2006 (UTC)

İmzanın ardından mesaj ifadesi nasıl ekleniyor ? --AbSar 10:21, 20 Mayıs 2006 (UTC)

Önce Kullanıcı:Ugur Basak/imza gibi bir sayfa açın, daha sonra tercihler kısmından, İmzalarda gözükmesini istediğiniz isme {{subst:Kullanıcı:Ugur Basak/imza}} ve hemen alttaki kutucuğu seçin. Bu kadar. Mesaja biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 22:35, 22 Mayıs 2006 (UTC)

Yanlız imza --{{subst:Kullanıcı:AbSar/imza}} böyle oldu nasıl düzeltmeliyim. --Absar

harf hatası yapmışsın {{subst:Kullanıcı:Absar/imza}} bu şekilde yazarsan sorunun düzeleceğini düşünüyorum. --Ugur Basakmesaj 10:53, 25 Mayıs 2006 (UTC)
bu sayfada gördüğüm normalde olmaması gereken karakterler var. Temiz olarak sadece {{subst:Kullanıcı:Absar/imza}} bunu yazdığında olacağını düşünüyorum. --Ugur Basakmesaj 11:04, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Sizi bayağı uğraştırdım ama tercihlerden İmzalarda gözükmesini istediğiniz isim bölümüne {{subst:Kullanıcı:Absar/imza}} yazdım ve imzam --{{subst:Kullanıcı:Absar/imza}} 11:11, 25 Mayıs 2006 (UTC) oldu.--AbSar
Absar hemen o yazının altındaki kutucuğu işaretledin mi? o kutucuğu işaretlemezsen çalışmayabilir. --Ugur Basakmesaj 11:14, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Ve sonunda becerebildim. Sizide bayağı yorduk neyse teşekürler.--Absarileti 11:17, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Absar önemli değil, o ufak ayrıntı daha sonra aklıma geldi, sana daha önce söyledimmi hatırlamıyorum ama. Şimdi biraz mola verebilirim:) --Ugur Basakmesaj 11:20, 25 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Canaydın.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Canaydın.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Azerbaycan'ın bayrağı büyük.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Azer harita.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Azer harita.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Az-nahcivan1.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Az-nahcivan1.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Söz.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Söz.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İslam.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İslam.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Basayev.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Basayev.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mehmetağar.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mehmetağar.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İslam konferansı.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İslam konferansı.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İslam konferansı ülkeleri.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İslam konferansı ülkeleri.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Türkçe Olimpiyadı.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Türkçe Olimpiyadı.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Adım Adım Türkçe.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Adım Adım Türkçe.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Tikalogo.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Tikalogo.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Samanyolu.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Samanyolu.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Sızıntı.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Sızıntı.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Yağmur (dergi).jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Yağmur (dergi).jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Aksiyon.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Aksiyon.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Yeniasya.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Yeniasya.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Burçfm.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Burçfm.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Gonca.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Gonca.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Fountainmagazine.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Fountainmagazine.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:FONTÄNE.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:FONTÄNE.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Hira.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Hira.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Noviyegrani.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Noviyegrani.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Şubat Soğuğu.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Şubat Soğuğu.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Batıtrakya.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Batıtrakya.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:G8ülkelri.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:G8ülkelri.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:G8ülkeleri.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:G8ülkeleri.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:GAP.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:GAP.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Sözler.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Sözler.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mektubat.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mektubat.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Lemalar.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Lemalar.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Şualar.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Şualar.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Barla Lahikası.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Barla Lahikası.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Kastomonu Lahikası.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Kastomonu Lahikası.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Emirdağ Lahikası.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Emirdağ Lahikası.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Tarihçe-i Hayat.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Tarihçe-i Hayat.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İşaretul İcaz.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İşaretul İcaz.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:SİKKE - İ TASDİK - İ GAYBİ.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mesnevi Nuriye.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mesnevi Nuriye.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İman Küfür Muvazeneleri.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İman Küfür Muvazeneleri.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Muhakemat.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Muhakemat.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Fatih Üniversitesi.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Fatih Üniversitesi.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Malatya Fen Lisesi.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Malatya Fen Lisesi.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mfl.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mfl.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İkö-üyeleri .jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İkö-üyeleri .jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ölçülü Türk Bayrağı.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ölçülü Türk Bayrağı.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:44, 26 Mayıs 2006 (UTC)

osmanlı devleti adı için imparatoprluk kelimesinin kullanılması hiç doğru olmaz çünkü imparatorluk emryalizmden gelir. büyük devlet falan değildir.--88.240.17.44 19:35, 4 Haziran 2006 (UTC)


Bu madde içim çok teşekkür ederim. En büyük eksiklerimizden biriydi. Ana sayfaya yayınlanan maddelere aday göstermeyi düşünüyorum. Elinize sağlık İyi çalışmalar. --Absarileti 18:04, 8 Haziran 2006 (UTC)

Sende sagol Absar. Ama "Diller"den bahsedilmesi Kullanici:Timurberg'i rahatsiz ediyor gibi bir sorun cikti simdi. Eger daha cok rahatsiz olanlar varsa, isimini degistirmemiz gerekecek. Ama diger kisiler ne düsünüyor ögrenmek gerek. Sende bu konu hakkindaki fikrini Türk dilleri-tartisma sayfasina yazarsan sevinirim. Kolay gelsin --Erdall 18:14, 8 Haziran 2006 (UTC)

Yani isminin Türk dilleri yerine lehçeleri olmasını mı düşünüyor. Yoksa başka birşey mi var? --Absarileti 18:22, 8 Haziran 2006 (UTC)

Anladigim kadariyla en cok DILLER denilmesi rahatsiz ediyormus. Tek bir DIL var ve bunun LEHCELERI var denilmesi gerekiyormus. Bir de "Türk halklari" denilmesi rahatsiz ediyormus, cünkü tek bir Türk halki varmis. O konuda ona hak verdim ve Türk halklari maddesi'nin adini Türk kavimleri'ne cevirdim, ama diller konusunda emin degilim. --Erdall 18:27, 8 Haziran 2006 (UTC)

Aslında doğru. Aynı soru Ana sayfaya konulan {{''Türk-Vikipedi''}} şablonunda da çok tartışılmış ve Lehçe ifadesinin uygunluğuna karar verilmişti. Ana Sayfa'da hâlâ bulunmakta. Bu nedenle ismi değiştirebiliriz. --Absarileti 18:39, 8 Haziran 2006 (UTC)

Bu konu coktan tartisildiysa ozaman dogrudur, degistiririz. Sagol, iyi aksamlar --Erdall 18:44, 8 Haziran 2006 (UTC)

Standard-Sablonu'mu?? Bence bu olmadi. Vikipedi Standart'i bence %500 gerceklesmistir bu maddede, sadece bi "Diller" sözcüklerinin hepsi lehçeler'e cevrilmesi gerekiyor, onuda geceleyin yaparim. Simdi zamanim yok. --Erdall 19:01, 8 Haziran 2006 (UTC)

Yaw Absar, binlerce Standart-sorunlu ve tek bir sözden olusan maddeler dururken sen benim 3 gün ugrastigim maddeye sirf ic baglanti eksikliginden dolayi Standart-Sablon'u takiyosun. Olmuyor böyle dostum. Ben ic baglantilarla ilgilenicem merak etme. Simdi evden cikmam lazim. Iyi aksamlar --Erdall 19:08, 8 Haziran 2006 (UTC)
Öyle bir Sablon güzel olur, yap bence. Birde "Lehçe"-Anlam ayirim sayfasi gerek, polonyanin dili ile karistirilmamasi icin. Iyi geceler --Erdall 22:22, 8 Haziran 2006 (UTC)