Kullanıcı:Levent/Arşiv: 12 - 13

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Arşiv : 12[değiştir | kaynağı değiştir]

eklediğim dosyalar yayınlanıyormu acaba mesela ben eklediğim bir dosyayı arattığım zaman böyle bir dosyanın bulunmadığını söyleyen bir yazıyla karşılaşıyorum peki nasıl yayınlanmasını sağlayabilirm yardımcı olur msunuz nerede yanlış yapıyorum ||imzasız|88.243.7.123}}


Merhabalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben Bir basketbolcunun spor yaşamı özetini ekledim.Fakat eklediklerimin çoğu telif hakkı ileri sürülerek silinmiş.Bir sporcunun oynadığı takımları,aldığı kupaları yazmak nasıl telif haklarına giriyor anlamış değilim.Cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler

LEVENT BEY yazmış olduğunuz cevabı görgüm.İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.Ama bahsettiğiniz telif hakkı olan basket sitesine o yazıyı ekleyen zaten benim.Ekleyen ismine bakarsanız benim ismimle aynı olduğunu görürsünüz.Şimdiden teşekkürler.Nuriye NUR

İlginize çok teşekkürler Levent Bey.Siteden izin almak şimdilik biraz zor.Ama ben dediğiniz gibi birtakım değişiklikler yapıp, kendi yorumumla tekrar yayına sokucam.İyi akşamlar

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Telifli olabileceğine ihtimal vermemiştim, ellerine sağlık :) Sevgiler, --M. M. ileti 06:53, 28 Haziran 2008 (UTC)

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

levent bunlar fani şeyler,gerçeği saklamayın adil olun cola zararlı ve amerika gayri meşru ilişkiler topluluğudur Bu imzasız yazı 88.243.7.123 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, bazı maddelerde Kırkgözeler, Horasan de olduğu gibi yazı sayfadan sağa doğru taşıyor ve etrafı kesikli çizgilerle çevreleniyor. Bunu nasıl yok edebiliriz. İyi çalışmalar --Vikiki 07:58, 28 Haziran 2008 (UTC)

MOLA[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent, seni molada rahatsız ettim. Acelesi yok;ama sen el atınca maddeler daha bir güzelleşiyor. Sevgiler--Gemalmaz ileti 09:18, 28 Haziran 2008 (UTC)

ah ah ah! :D[değiştir | kaynağı değiştir]

levent abicim, moladaymışsın ama ben gene seni de rahatsız edicem :D şimdilik bizim bir sevgili 78.188.65.196 ile bir sorunumuz vardı ve hatırlarsan kendisi ısrarlı gereksiz ve yanlış bilgisinin üstünde durmuştu. şimdi o arkadaşımız 78.183.232.21 oldu bazen de 194.27.142.251 olmakta. ya ben giderek paranoyaklaşıyorum demek isterdim ama bu üç ip'li arkadaşın farklı insanlar olduğunu düşünmek olanaksız. ne yapsak ne yapsak. dilimde tüy bitti. ah keşke uzlaşma yolunu denese. en basitinden burda da bahsetmek istiyorum. ertuğ ergin "ertuğ" olarak vikipedide zaten kayıtlı iken neden ertuğ ergin sonrasında "|" sonra ertuğ'yu bile kabul etmemekte? peki ya "number one" ler ne manaya gelmekte? benim gözüme gözüme böyle bir şey sokulursa ben tepki veririm, ama sakinim. gerçekten hala çok teşekkür ederim o günkü sakinleştirme çabaların ve sonrası ödülün için. en azından şu anda aklım başımda! :D ama ne yapmalı? arkadaşımın paylaşım azmini tebrik ediyorum, ama aynı oranda ben de canavar gibiyimdir! bence onu vikikardeş yapmanın yollarını aramalı! yaşasın barışçıl çözüm! :DD --Triancula 14:19, 28 Haziran 2008 (UTC)

Tobin Radcliffe‎[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. Nasılsın? Tobin Radcliffe'den haberin var mı? Hiç silinmedi. Boyu 2 günde 4 cm uzadı:)) İlgilenirsen sevineceğim. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 20:35, 28 Haziran 2008 (UTC)

Nureddin Cerrahi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba :) Bu maddede sildiğiniz cümlenin tarafsız dili korumak adına olduğunu görebiliyorum. Ancak "şu kişi ölümünden sonra saygıyla anıldı" ifadesini, yanına kaynak ekleyerek vermemiz (bu durumda bir şiir) tarafsızlık ilkesinin ihlâli olmaz diye düşünüyorum, siz ne dersiniz? Filanca 07:30, 29 Haziran 2008 (UTC)

1992 Kuzey Irak Harekatı[değiştir | kaynağı değiştir]

bu maddeyi niçin sildiniz acaba maddeleri ingilizce vikiden yaralanarak girdim lütfen geçerli sebebiniz yoksa maddeyi geri getirin.--Kadirmesaj sayfam 09:10, 29 Haziran 2008 (UTC)

Yine aynı konu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Murat; yeni tartışma şablonu konusu sürüncemede kaldı. Vikimola arasında zamanın olursa biraz uğraşman mümkün mü? Ondan başka hiçbir şablona itiraz gelmedi.. Levent Abi ileti 11:51, 29 Haziran 2008 (UTC)
  • Daha önce buna benzer bir şablonla uğraşmadığım, bu aralar Vikipedi'ye sadece ufak düz. ve eklemeler, ayrıca da senin gibi Vikidostlarım neler yapıyor bakmak için uğradığımdan dolayı, açıkçası ilgilenmem zor gibi görünüyor abi. Zaten şu anda burada konuyla ilgili yeni bazı şeyler belirtmiş Srhat; ve tartışma sayfalarında kullanılacak şablonları bu biçimde yapmayı önermiş. Yardımcı olmayı çok isterdim; ama durumumu anlayacağını umarak, en güzel dileklerimi sunuyorum. Bu aralar sen de yoğunsun galiba, o nedenle sana da kolaylıklar diliyorum... İyi çalışmalar ... --DsMuratileti 12:13, 29 Haziran 2008 (UTC)

Maddeler niçin siliniyor[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent. Daha henüz vikide yeni oturum açmış bulunuyorum.Lutfen Osmanlı hanedanı ile ilgili eklediğim maddeleri silmeyiniz. Örn : Şehzade Mehmed Abdülkerim Efendi. Hazırlamak çok zamanımı alıyor ve meraklısına arz ettiğim maddelerin silinmesi şevkimi kırıyor. Tekrar madde eklemek zor oluyor. Teşekkürler.Abzakh HamruBu imzasız yazı Serhat başar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teneke Davul[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi. Günter Grass'ın Die Blechtrommel değil mi? Eğer Türkçeye trampet olarak yerleştiyse bir şey diyemem:)) Takabeg ileti 20:22, 29 Haziran 2008 (UTC)

Abi. Bir ihtimal, dünyada sadece Türkçede trampet olarak geçiyor olabilir. Biraz araştıracağım. Görüşürüz. Takabeg ileti 20:30, 29 Haziran 2008 (UTC)
indeefixe.com Abi. Türkçede "Teneke Trampet" olarak yayınlanmış demek ki. Sayende öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 20:35, 29 Haziran 2008 (UTC)

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

Olur mu sevgili Levent abi, iyi inceleyiniz. Bu resim 1925 yılında, asıldığı tarihte çekilmiş. 70 yıldan eski. matematiksel zekanızı kullanırsanız 1925+70=1995 yılından itibaren kamu malı olmuştur. Kamu malı olan eserlerde kaynak gösterilmesi zorunluluğu yoktur. Bence biraz telif haklarını çalışınız:) Kolay gelsin. Bu imzasız yazı 85.97.24.251 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • kamu malı eserlerde telif sorunu yoktur. Eseri nereden bulduğunuzu, hangi kaynaktan elde ettiğinizi belirtmeniz gerekiyor.Levent Abi ileti

...[değiştir | kaynağı değiştir]

Rica.. Şüphesiz ki olacaktır. Ta ki tartışma üslubu denen mereti öğreninceye dek, toplumca. Sevgiler, --M. M. ileti 07:20, 30 Haziran 2008 (UTC)

Kısa sayfalardaki anlam ayrımlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Sizden bir şey rica edebilir miyim? Burada bulunan sayfalar genellikle vandallık sonucu bu listeye düşüyor. Bu listeye bir de anlam ayrım sayfaları giriyor ki onların vandallık sonucu açılan sayfalar olmadığını anlamak ve zaman kazanarak diğer maddelere bakmak için zaman olması için Renault 9/11 böyle sayfaların adının yanına (anlam ayrım) eklenmesi gerekiyor. Kayıtlı kullanıcı olmadığım için bu işlemi yapamıyorum. Sizden ricam buradan en azından 10-15 maddenin adının yanına (anlam ayrım) koymanız. Bu mesajı bikaç aktif kullanıcıya daha göndereceğim. Şimdiden teşekkür ederim, hem de çok.--88.232.35.103 10:27, 30 Haziran 2008 (UTC)

Dikkat![değiştir | kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Abdullah Köroğlu Dikkate almanızı ve insanca cevap vermenizi rica ediyorum. Çok fazla bir şey istemedim değil mi? Bu imzasız yazı 88.228.105.135 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler. İğrenç durumdaki eurovision maddeleri ile uğraşıyorum:D Bu maddede 3 tane dolaşım şablonunu üst üste oturtabilmenin keyfini çıkarıyorum:D--88.232.35.103 19:45, 30 Haziran 2008 (UTC)

Ben de size katılıyorum ancak maddeler zamanında açılmış. İçim silinmelerine elvermediği için ben de o maddelerin kalitesini artırmaya çalışıyorum. İlk aşamada maddeleri dolaşım şablonları ile doldurmak geldi aklıma çünkü Şu maddelere göz atacak olursanız çöplükten ibaret. İlk aşamada şablonları ekleyerek dolgun gözüktürmek, sonra ise elimizden geldiğince 1-2 tümce bir şey eklemek en akıllıcası.--88.232.35.103 19:53, 30 Haziran 2008 (UTC)

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

  • diplomatik kaynakların referans gösterdiği kaynaklarda olayın tarihi 1 temmuz olarak verilmiştir. söz konusu şehir devletinin teslimi tabiki de belirli bi sürecin sonudur. fakat resmi tarih, adı geçen şehrin milli gününden de anlaşılacağı üzere 1 temmuzdur. İlginize teşekkür eder, yanılıyorsam konu hakkında aydınlanmama sebep olacağınız için şimdiden teşekkür ederim Bu imzasız yazı 83.66.213.118 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • henüz nerden cevap yazacağımı dahi bilemiyorum. buldum bir yer oradan ulaşıyorum. wiki için harcadığınız emeklere göz attım. yürekten kutluyorum. Kendimi yeterli gördüğüm en kısa süre içinde ailenize katılmak dileğiyle tekrar kutlarım Bu imzasız yazı 83.66.213.118 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Matt Busby[değiştir | kaynağı değiştir]

Hocam merhaba sizden bir ricam olacaktı. Ben yaklaşık 20 gün önce Matt Busby maddesini açıp gerekli düzenlemeleri yaptım. Ancak ingilizcem olmadığı için maddeyi çeviremedim. Bu madde ile ilgilenecek birini bulursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar... Kullanıcı:Myrat

Tucholsky[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Levent, ikincil edebiyat denince anlaşılmayabilir düşüncesiyle sekunder i eklemiştim. Çıkardım. Ama yerine başka bir şey yazdım. Bakarsan sevinirim.Görüşmek üzere sevgiler--Gemalmaz ileti 10:20, 2 Temmuz 2008 (UTC)

Oylamaya davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Köy Savaşları maddesi için açmış olduğum SAM oylamasına iştirak ederek, {{Silinsin}} veya {{Kalsın}} şeklinde görüş bildirebilir misiniz? Teşekkürler. Bu imzasız yazı 81.214.207.98 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hatem Ben Arfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Tartışma:Hatem Ben Arfa sayfasına bakar mısınız? İyivikiler... homonihilis // ileti 14:27, 2 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sağol Taka :) hergün hergün.. alıştık bunlara.. Levent Abi ileti 19:10, 2 Temmuz 2008 (UTC)
Abi hiçbir şey (Kıbrıs'ta değilim ama:)). Geçmiş olsun. Takabeg ileti 19:19, 2 Temmuz 2008 (UTC)

İyi geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bence de isabet olur, tamamlayıcı bir başlık altında, başlık Lübnan'a asker gönderilmesi ile tezkereyi ifade etmeli diye düşünüyorum, siz düşünmüşsünüz galiba bir birleştirici isim, kolay gelsin...Hoşcakalın...Vikipedist 20:44, 2 Temmuz 2008 (UTC)
"Türkiye'nin Lübnan'a asker yollama kararı" olabilir, daha açıklayıcı gibi. Bir de sonuna veya başına 2006 eklersek daha ayırdedici olur diye düşünüyorum. İsmin uzunluğunu düşünmeyin, önemli olan konuyu yeterince izah etmesi değil mi, bence en uygunu bu görünüyor...Ancak karşı kampanyaya yeterli yer ayırmak lazım, kampanya olmasaydı, herşeyde olduğu gibi bu da gündemden hızla uzaklaşacaktı...kolay gelsin...Hoşcakalın...Vikipedist 20:58, 2 Temmuz 2008 (UTC)

Muzaffer Tekin sayfası ile ilgili[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Bey,

Sayfada üst bölümde yer alan yazmış olduğum bilgiler bire bir gerçekliğini ispat edebileceğim doğrulardır. Sürekli bu sayfada 2ulus isimli kullanıcı tarafından değişiklik yapılmasını ve Muzaffer Tekin'in aklandığı bir dava ile ilgili iddanın gündeme getirilmesini adil bulmuyorum. Yeterince bilgi kirliliğinin yapıldığı göz önüne alınırsa gerçeklerin yazılması neden bu kadar rahatsız edici oluyor???

Sayfanın alt bölümünde yer alan bilgiler ise dinci basının yapmış olduğu yalan servis haberlerdir ve asıl onların hiç bir ansiklopedik değeri yoktur. Saygılar Bu imzasız yazı 88.242.38.1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İlginiz için teşekkürler, kendisine gönderdiğim mailin bir kopyası bende yer almaktadır isterseniz size de iletebilirim. Yazdığım ilk bölümün edite edilmesi gerekiyorsa bu bana bildirilebilirdi bu şekilde sürekli değişiklik yapılması benim de tercihim değildir. Adil olabilmek amacıyla aşağıdaki yazıları değiştirmememden de bu durum anlaşılabilir. Saygılar

  • Tartışma:Muzaffer Tekin sayfasına bırakılan notlardan sözediyor onlar! Az önce imzasız bir taneye daha imzasını ekledim. Bir tanesi anonim diğeri de imzasını eklediğim kullanıcı ikisi de aynı ya da farklı kullanıcılar olabilir. 2ulus için sitemde bulunmuşlar orada, okursanız. iyi geceler.--88.235.54.102 21:48, 2 Temmuz 2008 (UTC)

İlginiz için tekrar teşekkür eder iyi geceler dilerim Tartışma sayfasında yazdıklarımın haricinde kendisine mail de gönderdim cevap alamadığım için üst üste değişiklik yapmak ve ana sayfada not yazmak durumunda kaldım. Benim yazmış olduğum ilk bölümde değişiklik yapılması gerekiyorsa bunu saygıyla karşılarım lütfen sadece nedenini belirtiniz(yorum yer alıyorsa çıkartalım) ama en azından bir yerde de olsa sadece gerçekler yer almalı diye düşünüyorum.

:)[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent abi, çok teşekkür ederim bazen nerede olduğumu unutarak, dalıp gidiyorum. Arada sırada uyandırılmaya ihtiyacım var sanırım, sevgiler--Gökhan 22:32, 2 Temmuz 2008 (UTC)

Güntekin Onay[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Güntekin Onay maddesini ben açmadım, bu içerikle zaten açılmıştı. Bu kadar kısa içeriğe sahip birçok maddenin silinmemiş olduğunu gördüğüm için, maddeye hızlı sil etiketi eklemedim. Bunun yerine ufak düzenlemeler yaptım. Kısa içerikten silinmesi gerektiğini düşünüyorsanız HS ile silebilirsiniz. Sonuçta yorum farkıdır, madde bence silinme ile silinmeme arasındaki ince çizgi üzerinde. Dolayısıyla kısa buluyorsanız bekletmeye hiç gerek yok. Bu arada gönderdiğiniz uyarı şablonunda bağlantı verilen Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarının içeriğinden çoktan beri haberdarım. İyivikiler... homonihilis // ileti 06:33, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Kandil[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi. Uykumdandır Regâib Kandili‎ maddesinde hata yaptım. O maddede kopyalanmış bölüm duruyor. REGÂİB KANDİLİ Sevgili Peygamber Efendimiz (sas)'in dan sonraki kısım kopyadır. İlgilenirsen sevineceğim. Görüşürüz. Takabeg ileti 06:36, 3 Temmuz 2008 (UTC)

  • Macar kemancı Asuman Korad ha! Ard arda maddeler açarsanız işler böyle karışır işte! (Hayır hayır kesinlikle bir çekemezlik söz konusu değil, yanlış anlamayın. ) --Yabancımsj 07:09, 3 Temmuz 2008 (UTC)
  • Tekrar merhaba, Vikipedi:Seçkin madde adayları/Samuel Beckett sayfadaki notunuzu gördüm de, "tiyatro alanında yeni SMA çalışması başlatırsak hangi maddeyi seçmeliyiz?" konusunda şurada fikir alışverişine başladık. Detaylı kaynak bulunabileceğini düşündüğünüz madde önerilerinizi bekliyoruz. İyivikiler... homonihilis // ileti 07:20, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Muzaffer Tekin[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Mesajınızı dün akşam geç vakit aldım. Söz konusu maddedek değişiklikler ilgili şikayetler olmuş anlaşılan. Ama açıkçası bu kadar büyütülen şeyin ne olduğunu da anlamadım. Benim geri almalarımdaki esas neden kaynak gösterilmesi için koyduğum şablonların sürekli kalırılması Onun dışında benim yazdığım kısımlarda yanlış bilgiler varsa bunlar rahatlıkla eğiştirilebilir. Sorunun ne olduğunu tam anlayamadım.--2ulus 07:48, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

msn kullanıyormusun?Levent Abi ileti 06:43, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Selam. Abi. MSN adresim var da son aylarda (6-7 ay) hiç kullanmıyorum. Bildiğin gibi e-postayı bile nadiren kontrol ediyorum ya:)). Yine de şahsi konu için (yani vikipedi ile alakasız konular için) MSN'yi kullanabiliriz. Görüşürüz. Takabeg ileti 09:05, 3 Temmuz 2008 (UTC)

doğru türkçe yazılışı Regaip Kandili[değiştir | kaynağı değiştir]

TDK Çevrimiçi Yazım Klavuzuna göre doğru madde ismi bu olmak zorundadır. Teşekkür ederim. http://tdk.org.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF3FB36B5C02E7607F&KELIME=Regaip%20Kandili --85.96.103.203 09:24, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Başlık düzeltme için teşekkür ederim. Ancak madde içinde düzeltmelerde gerekli TDK Yazım Klavuzuna göre. Madde koruma altında olmalı, değiştiremedim.--85.96.103.203 09:33, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Sildiğiniz Lohuk maddesi gibi maddeleri silmek yerine Sözlüğe taşı biçiminde etiketlesek ve taşındıktan sonra silsek daha güzel olmaz mı? Ne dersiniz? --Manco Capac 10:43, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Sonuçta karar sizin. Ancak ben olsam bu haliyle de sözlüğe taşı biçiminde etiketler idim. Zamanım varsa da mutlaka sözlüğe taşımaya çalışırdım. Kolay gelsin. --Manco Capac 10:51, 3 Temmuz 2008 (UTC)


of of[değiştir | kaynağı değiştir]

her an o şarkıyı söyleyebilirim sevgili levent abi. bence kim bilebilir aşkı sayfasına acilen artık bir engel koymalıyız, ne bileyim en basitinden kullanıcı girişi olmayanların düzeltme yapamayışı gibi. ama gerçekten arkadaşın inatçılığını takdir ediyorum. en az benim kadar tuttuğunu bırakmayan biri. gerçekten çok takdir ediyorum ama bir de lüzumsuz yere inat etmese. 194.27.142.251 isimli arkadaş sanırım kalıcı olarak buradan edit yapmakta. birsürü maddede paylaşımları var ve açıkçası bakmadım bunların ne ölçüde faydalı olduklarına, ama muhakkak faydalı olanlar vardır. benim fikrim paylaşımcı arkadaşın banlanması yerine en azından sayfaya paylaşım yapmaması gibi bir şey olabilir. elbette siz benden daha iyi bilirsiniz, en doğrusunu ben de burda kendi çapımda bilmiş bilmiş konuşmayayım levent abi :) iyi geceler... --Triancula 21:53, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Saro Dadyan[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi Saro Dadyan hızlı silinsin mi? Yoksa SAM'ı göstereyim mi? Fransa Büyükelçisi M. Bernard Emiéna bakarsak, önceki büyükelçisi olan Paul Poudade'nın nişan vermesi zor gibime geldi de. Bana kalırsa hemen silinmesi uygundur. Eğer kullanıcı çok isterse kaynaklı bir şekilde tekrar maddeyi açabilir, bence. Takabeg ileti 22:01, 3 Temmuz 2008 (UTC)

  • Bugün bir kaynakta (yanılmıyorsam) bununla ilgiili bir şey okudum. Bana yarın öğleye kadar süre tanı, yeniden bakayım olur mu? Levent Abi ileti 22:03, 3 Temmuz 2008 (UTC)
Tabi. Takabeg ileti 22:05, 3 Temmuz 2008 (UTC)
  • Merhaba Levent Abi, bir durumu düzeltme gereği duydum. Portal anasayfasında hiç Türk tiyatrocunun olmamasının tek sebebi özgür lisanslı resim bulamayışımız yoksa bu resim ne güzel olurdu. Eklemek için 70 yılın geçmesini beklememiz gerekiyor sanırım. Biraz geç bir cevap oldu (daha önce bahsettiğimi düşünüyordum) kusura bakma. İyi geceler, sevgiler--Gökhan 22:02, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Kaldığımız[değiştir | kaynağı değiştir]

yerden devam ediyoruz. :) Biliyorum bişey söylemene gerek yok. Sadece yeni tartışma şablonu için görüşünü belirtmeni rica ediyorum. Çünkü mola şablonun beni korkuttu. (Bu bir oy avcılığı değildir.) Levent Abi ileti 22:19, 3 Temmuz 2008 (UTC)

  • Merhaba abi nasılsın? Şablon konusunda daha önce de belirtmiştim sana görüşümü; şimdi de elimden geldiğince bir şeyler yazdım.
    Bir de, "oy avcılığı"? Böyle bir şeyi senin gibi birinden kimsenin bekleyeceğini sanmam zaten.
    Mola şablonum neden korkuttu abi anlamadım.
    Hadi benden, bana Vikimola'ya devam, sana ve tüm sevdiklerine de kucak dolusu selam . Kendine iyi bak abi, görüşürüz... --DsMuratileti 22:54, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Yine yüreklendiriyorsunuz, gerçekten ihtiyaç duyduğum bir zamanda. Çok teşekkürler... --Yabancımsj 05:05, 4 Temmuz 2008 (UTC)

  • Proje sayfasına yazdıklarınızı şimdi okudum. Konuşur, tartışır, bir karara varırız. Sevgiler. --Yabancımsj 05:25, 4 Temmuz 2008 (UTC)


ne desem, ne desem?[değiştir | kaynağı değiştir]

ben eminim çünkü yaptığım paylaşımlar ya muhakkak o haftadaki bilgiye dayanır ki hemen altına "alındı ..." diye ekliyorum ya da billboard dergisinin aylık sıralamasına bakıyorum. bir de şu var, mesela bir şarkı türkiye'de 1 numara olduğunda avrupa listesi var bir fransız sitesi, linkini görmüş olabilirsin benim yaptığım düzeltmelerde hep vardır, orda mesela türk şarkılar da vardır ve her daim türkiye'de yalnızca 1 numara olanlar yer alır orda, aynı şekilde atıyorum estonyalı "hu?" grubunun son şarkısı da mesela ordadır hani ancak fransa almanya gibi ülkelerde böyle değildir onlar da avusturya'da isviçre'de belçika'da da liste başarıları elde ettikleri için 1 numara olmalarına gerek olmadan girebilirler. ben hassas davranıyorum olabildiğince ve inatçı bir şekilde 1 numara olduğunu iddia etmek komik geliyor. derginin sayfa numarasını da ekleyebilirim, ingilizce wikipedia'da "sweet sacrifice"ı da öyle editlemiştim biri yardımcı olmuştu, hani bilsem öyle bir şey olarak da oldukça sağlıklı bir kaynak olarak da paylaşabilirim ama eminim o arkadaşımız bildiğini okuyacak. hani bunun sonu yok. ama olmalı mesela. bir de ertuğ ergin mesela ertuğ olarak kayıtlı zaten sanatçı ertuğ ismini kullanıyor ve şarkının prodüktörü olarak ertuğ yazmama ve ertuğ'nun sayfasının vikipedi'de olmasına karşın inatla ertuğ ergin olarak yazılması da ilginç. ertuğ ergin|ertuğ olarak yapılsa gene neyse. bilmiyorum belki de bu kadar önemsememeliyim, herkes bildiği gibi yapsın değil mi? bana ne oluyor hani. --Triancula 05:58, 4 Temmuz 2008 (UTC)


yok levent abi'cim ben anladım ne demek istediğini sen rahat olasın. evet ben o maddelere baktım, "Eğer bir madde, iki veya daha fazla kişi arasındaki bir görüş ayrılığı nedeniyle, 24 saat içinde en az 3 kez değişikliğe uğrayıp ileri geri gitmişse, o madde kilitlenir" denmekte evet tam 24 saat içinde 3 kez değiştirildi mi bilmiyorum ama istisnasız her 2 günde 1 mutlaka bu maddeyi düzeltmekle uğraştığımı rahatlıkla söyleyebilirim. o zaman kuralına göre oynayan bir arkadaş. bir çözümü olmalı gene de. kendimi bir an yargının boşluğundan yararlanan suçluya karşı öfke besleyen maktul yakını gibi hissettim. :)) deliriyorum mütemadiyen... ah hande yener ah... --Triancula 06:39, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Forklift[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekkürler. : )--foPen bana ileti gönder 06:17, 4 Temmuz 2008 (UTC)

kullanıcı sayfası[değiştir | kaynağı değiştir]

Günaydın,
Hâlâ buralardaysanız Mesajlar sayfasına bir bakabilir misiniz? Sanırım bir kullanıcı, mesaj sayfasının adını değiştirerek bu sayfayı oluşturmuş. İyivikiler... homonihilis // ileti 06:42, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Gerek kalmamış, Kibele halletmiş. İyivikiler... homonihilis // ileti 06:52, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Abi[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi ben biraz yeniyim mola şablonlarından pek anlamıyorum sadece değişikliklerle uğraşıyorum :) Bu imzasız yazı Eros555 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

anonim[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Ahmet Kaya maddesini anonim kullanıcıların değişikliğini önlemek adına anonim korumaya alır mısınız?--Boyalikus 18:56, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Hemen hergün ısrarla doğum tarihi değiştiriliyor. sanırım M4 açıklıyor --Boyalikus 19:26, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Yanıt[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Burdan e-posta kabul etseydin ya da bende adresin olsaydı niye vikimola olayı sorunu yanıtlayacaktım.. Neyse önemli değil. Levent Abi ileti 19:36, 4 Temmuz 2008 (UTC)
  • Daha önce Vikipedi iletişimi için Vikidışı bir yol kullanmadığım için (toplam 20 dk falan irc haricinde [o da senin Hizmetli olduğun gündü abi ]), pek alışkın değilim. Ama şimdi açtım; istersen yazabilirsin. Haber verdiğin için teşekkürler... --DsMuratileti 19:39, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Tartışmalı konu şablonu[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. Spamcılık sayılmıyor mu? Şaka bir yana:) Şablon:Tartışmalı konu da var. Birlikte el alınması daha faydalı değil mi? Bu şablon eskiden sarı renkli idi. Ben mavi tercih ediyorum. İnsanları sakinleşten renktir. Görüşürüz. Takabeg ileti 20:36, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Basra-Fars Körfezi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Abi hani bir adlandırma konusu vardı; bahsetmiştik, ikimizin de dalgınlığına geldi unutuverdik. Şu Fars Körfezi maddesinin adını Basra Körfezi yapabilir misin acep? Şimdiden teşekkürler, ben çıkacağım büyük ihtimalle. Görüşürüz... --DsMuratileti 20:53, 4 Temmuz 2008 (UTC)
  • Evet bu, bugün unuttuğumu farkettiğim 3. konu.. iyi ki anımsattın. iyi geceler. Levent Abi ileti 20:57, 4 Temmuz 2008 (UTC)
  • Herşeyi de hatırlamak zorunda değilsin ki abi... Neyse, hadi sana kolay gele... Bana da iyi Vikimolalar... --DsMuratileti 20:58, 4 Temmuz 2008 (UTC)

İzmir marşı?[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu nasıl? Ben de bugün farkettim. "Kara Kuvvetleri Geçit Töreni Marşı" (陸軍分列行進曲 "Rikugun Bunretsu Kōshinkyoku" = 抜刀隊 "Battō-tai" + 扶桑歌 "Fusō-ka", beste: Charles Leroux, 1886) Dinle. İyi geceler. (bu Yanıt değildir:)) Takabeg ileti 21:08, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Sizin de elinize sağlık Levent abi. --Boyalikus 10:41, 5 Temmuz 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi akşam yolladığın e-postaya bir cevap yazdım, bakabilir misin? --Bora006 mesaj gönder 13:08, 5 Temmuz 2008 (UTC)

  • Mesajın aynen alındı abi, ben buralardayım ((:--Bora006 mesaj gönder 13:25, 5 Temmuz 2008 (UTC)

Dişi Yakarış[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selam abi nasılsın? Demin Dişi Yakarış maddesini M6'dan silmişsin de. Şahan Gökbakar'ın programında öyle bir skeç serisi vardı. Bir geri getirebilir misin? Belki düzenleyebilirim. --DsMuratileti 13:34, 5 Temmuz 2008 (UTC)
  • Çok kayda değer olmadığını düşünmüştüm ama bir bitir de öyle bakalım.. Levent Abi ileti 13:37, 5 Temmuz 2008 (UTC)
  • Bayağı bir ansiklopedikmiş; ben de doğru düzgün bir şey yazıyor sandım . Teşekkürler yine de, iyi çalışmalar abi... --DsMuratileti 13:39, 5 Temmuz 2008 (UTC)

İlhami Erdil[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba levent abi. İlhami ERDİL'i silmişsin. Kendisi biliyorsun ki eski Dz.Kuvvetleri komutanı ve hakkındaki zimmet davasından sonra aldığı hapis cezasınıda tamamlamıştı. Neden sildin anlayamadım.Onu geri getirebilirmisin. Bu imzasız yazı Emresunay80 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.