Kullanıcı:Coolland/2016

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv
Mazi
2008 2009 2010
2011 2012 2013
2014 2015 2016
2017


Sherrilyn Kenyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Sherrilyn Kenyon sayfasında başlıkları ve listeleri düzenledim 2012 yılından bu yana sayfa incelenmemiş göz atabilir misiniz? --Aranan Kan (mesaj) 10:25, 28 Şubat 2016 (UTC)

  • Maddede çok fazla kaynaksız ve öznel içerik vardı. Mecburen bunları çıkarmak durumunda kaldım.--coolland 10:58, 28 Şubat 2016 (UTC)

Radyo Budems Sayfası hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

orcunsen 17:23, 29 Şubat 2016 (UTC) Merhabalar;

Radyo BudemsSayfası neden onaylanmadı acaba konu ile ilgili bilgi verirseniz ona göre düzenleyebiliriz.. teşkkürler — Bu imzasız görüş orcunsen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Vikipedi'de açılan maddelerin kayda değer olması gerekiyor. Kayda değerlik kriteleri için bu sayfaya, özel kayda değerlik kriterleri için de bu kategoriye bakabilirsiniz. --coolland 19:53, 29 Şubat 2016 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Birkaç yıl önce Buradaki isteğim kısmen de olsa dikkate alındığı için teşekkür ederim, buna rağmen paylaştığınız örnek pek istediğim gibi olmadığından kendim düzenledim. Bu isteğim belli ki tek bir kişinin yapamayacağı kadar zahmetli olacağından dolayı iş birliği projesi kapsamında yapılabilir mi? OnurT 09:36, 6 Mart 2016 (UTC)

  • Çok fazla resim var gerçekten de. İşbirliği projesi konularını sorumlular belirliyor. Fakat öneri yapılabilir. Ama program bilgisi gerektirdiğinden katılım ne kadar olur bilemem.--coolland 12:54, 6 Mart 2016 (UTC)

Merhaba Coolland[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Coolland, Türkçe Vikipedi için 6-7 yeni madde yazdım. 'Forsteritik olivin' maddesi herhalde bilgi kutusu eklendiği için sorunsuz görünüyor. Onun dışında 'hidromanyezit', 'ultramafik kayaçlar', 'rutil', 'ilmenit', 'illit' ve 'fayalit' saufaları da ilk kez Vikipedi'ye tarafımdan yazıldı. 3-4 gündür uğraşıyorum bu maddeleri bir türlü normalleştiremedim (Yani sayfanın başında bu 'madde Viki standartlarına uygun değildir....' yazıyor). Değerli Viki Yetkilisi Coolland, yazmış olduğum o maddeleri bir zahmet normalleştirebilir misin. Eğer yapabilirsen çok sevinirim. İnan ki ben çok zaman harcadım-hemen hemen tüm Viki yönergelerini okudum, gene yapamadım- becermedim. Bu belki Sizin için birkaç dakikalık bir şeydir. Şimdiden teşekkürler. v.zedef — Bu imzasız görüş Vzedef (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Görebildiğim kadarıyla kaynak gösterme ve biçem ile ilgili problemler var. Biçem ile ilgili yukarıda şablon varmış. Kaynak gösterme konusunda bu sayfa yardımcı olabilir. Vakit bulursam düzenleme işini ben de halledebilirim ama söz veremem. İyi çalışmalar diliyorum.--coolland 14:53, 7 Mart 2016 (UTC)
    • Çok çok teşekkür ederim Coolland. Oldukça nazik, çabuk ve açıklayıcı bilgileriniz için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Umarım vakit bulup düzenlemeyi yaparsınız. Ben de Şahsınıza iyi çalışmalar diliyorum. v. zedef
  • Merhaba Coolland, Şu 'düzenleme işi' için bu mesajı yazıyorum. Yukarıda bahsettiğim maddelerde herhangi bir değişiklik olmadı herhalde. Sanırım vaktiniz olmadı. Değerli Coolland, şu maddelerimi bir düzenleyiverseniz çok memnun olacağım. Selamlar.— Bu imzasız görüş Vzedef (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kemal Gülman hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Maddeyi SAS'a taşıyabilirmisiniz lütfen, direkt silinmesin rica...--Şakacı Çetin Çiftçioğlu (mesaj) 04:09, 8 Mayıs 2016 (UTC)

  • Maddede kayda değerlik ile ilgili bir bilgi yok. Bence hızlı silinmeli.coolland 08:31, 8 Mayıs 2016 (UTC)

Aksa der[değiştir | kaynağı değiştir]

Oluşturduğumuz maddeyi neden silinecekler listesine aldınız anlamadım. "" 18:45, 12 Mayıs 2016 (UTC) — Bu imzasız görüş İdeolog21 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Bu sayfa size yardımcı olacaktır. coolland 07:30, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Size öncelikle emeğinizden dolayı çok teşekkür etmek isterim. "Logo Tasarımının Önemi Nedir" başlıklı bir yazı göndermiştim. Kendi kaynağımı belirttim ve kendi yazdığım bir yazının telif hakkı neden engel oldu acaba? Lütfen bu yazıyı veya başka grafik tasarımcılara yardımcı olmak için bilgi paylaşımı yapmama yardımcı olabilirmisiniz? — Bu imzasız görüş Designerkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Telif şablonu ile cevap verildi. coolland 12:44, 13 Mayıs 2016 (UTC)
  • Cevabınız için çok ama çok teşekkürler. Size zahmet ben konuyla ilgili dediğiniz adrese içeriği kullanabileceğimize dair eposta atayım. Sizde cümeleleri veya içeriği değiştirerek konuyu ekleyebilirseniz çok mutlu olurum. — Bu imzasız görüş Designerkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • İçerik ekleme konusunda vakit nedeniyle söz veremem. Bu ve bu sayfaların aklınıza gelebilecek pek çok soruyu cevaplayacağına eminim. Yine de aklınıza takılan bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım. coolland 12:54, 13 Mayıs 2016 (UTC)
  • Vaktinizi aldığım için çok çok özür dilerim. Tabiki sizde yoğunsunuz. Ben içeriğe dediğiniz Creative Commons lisansıyla ilgili yazıyı ekledim. Hem de izinle ilgili mail attım. Şimdi yazıyı tekrar ekleyebilirmiyim acaba? Erkan Oruç (mesaj) 12:58, 13 Mayıs 2016 (UTC)Erkan ORUÇ
  • Yukarıda belirtilen yönergelere uygun olduğu sürece her madde açılabilir. Spesifik olarak yorum yapılması mümkün değildir. Öncelikle söz konusu temel konuları okuyup değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. coolland 13:13, 13 Mayıs 2016 (UTC)
  • Tekrar rahatsız ediyorum. Vikiçizer moderatör yazımı tekrar silmişti telif hakkı nedeniyle diye. Sonra görüştük ve maddeyi geri getirdi. Sizin onaylamanızın daha uygun olacağını söyledi. Eğer müsait olursanız kontrol ederseniz çok sevinirim. Erkan Oruç (mesaj) 20:57, 14 Mayıs 2016 (UTC)
  • Amblem maddesine aktarıldı. Değerlendirmesini topluluk yapacaktır. Yazışmaların takip edilebilmesi için mesaj içeriklerini silmiyoruz. Onun yerine burada anlatıldığı şekilde arşivleme yapabilirsiniz. --coolland 07:05, 15 Mayıs 2016 (UTC)

Süleyman Şensoy Maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Coolland, ilgili maddeyi hızlı silinmesi için işaretlemişsiniz, Kullanıcı:sufimir madde üzerinde çalışıyordu, telif konusunda bilgi verdim. Sizin de bilginiz dahilinde hızlı silme şablonunu kaldırabilir miyim, 1 hafta içerisinde telif sorunu düzelmezse eğer silinmesi tekrar işaretlesek olur mu? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:18, 15 Mayıs 2016 (UTC)

Gözden kaçırmadığımız sürece problem yok diye düşünüyorum. --coolland 19:22, 15 Mayıs 2016 (UTC)
Tekrar merhaba, telif sorunu yanılmıyorsam geçtiğimiz pazartesi günü çözüldü. Haber vermek istedim. Yanlız maddenin KD olup olmadığından emin olamadım. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:05, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Yardım İsteği[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Size çeviri yapanlar bölümünde denk geldim. Dün çeviri aracını ilk defa kullanmaya başladım. Bir sayfayı tamamen çevirdim ama "çeviriyi yayınla" butonuna basmama sistem izin vermedi. Sonra da yazıdaki bir fotoğrafa tıkladım, aynı sayfada açıldı ve tüm çevirilerim kayboldu, geri gelmedi. Cidden çok üzüldüm. Daha sonra birkaç kez daha denedim, hiçbir seferinde çeviriyi yayınla'ya basamıyorum, gri kalıyor, yeşile dönmüyor. Feedback kısmında anlattım, kimse geri dönüş yapmadı. Büyük bir hayalkırıklığı ve saatlerce uğraştığım emek verdiğim koca sayfa gitti. Nasıl çözebilirim acaba?

Teşekkürler, sevgiler. --Happyface (mesaj) 15:07, 17 Mayıs 2016 (UTC)

Bende de problemli o. Ayrıca rahat edemiyorum çok hantal geliyor bana. Benim tavsiyem üçüncü parti yazılım kullanman. Atom'u tavsiye ediyorum bu konuda. Arayüzü güzel. Wiki sentaksını renklendirdiği için kafa karıştırmıyor. Bir de yazılar bilgisayarda da kayıtlı olduğundan kaybolma gerginliği olmuyor. Kullanmayı düşünürsen package kısmına language-mediawiki dosyasını yüklemen gerekiyor. Çok kolay bir işlem ama ihtiyacın olursa yardımcı olurum.--coolland 15:41, 17 Mayıs 2016 (UTC)
Teşekkür ederim cevabınız için. Ama daha önce hiç Atom ve benzeri uygulamalar kullanmadım. Uygulamayı yükledim ama uzaylı gibi bakıyorum :) Çok uzağım öyle şeylere. Sanırım beni aşar o. Çeviri aracı bana çok pratik gelmişti, keşke düzeltebilsem. Teşekkürler, sevgiler.--Happyface (mesaj) 17:21, 17 Mayıs 2016 (UTC)

Sürüm Kontrolü[değiştir | kaynağı değiştir]

Semih Öztürk maddesinin son sürümünü kontrol edip hızlı sil etiketini kaldırabilirmisiniz. Madde kayda değerdir, kanìtlanmıştır. --Semihozturkwebim (mesaj) 18:10, 17 Mayıs 2016 (UTC)

Ben de maddenin mevcut haliyle kayda değerlik kriterini taşımadığını düşünüyorum ama sil etiketi benim tarafımdan konulmadı. Etiketi koyan kullanıcı ile iletişime geçmeniz daha doğru olur.--coolland 19:05, 17 Mayıs 2016 (UTC)

İlgili futbolcu hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Esp%C3%ADndola - Maddeye bilgi kutusu ekleyebilirmisiniz uygun lütfen ben sporcu bilgi kutusu yapamıyorum--Ormanlar Kralı Aslan (mesaj) 04:50, 19 Mayıs 2016 (UTC)

Buradaki şablonu maddenin başına kopyalayıp ilgili yerleri doldurmanız yeterli. --coolland 06:21, 19 Mayıs 2016 (UTC)

Anladım diğer maddelerde anlıyorum ama sporcuyu beceremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz...--Ormanlar Kralı Aslan (mesaj) 06:26, 19 Mayıs 2016 (UTC)

Başka bir şablonu varmış. İstek yapıldı Yapıldı--coolland 07:14, 19 Mayıs 2016 (UTC)

Bilgi teknolojisinin üniversite kütüphanelerine etkisi[değiştir | kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bilgi_teknolojisinin_%C3%BCniversite_k%C3%BCt%C3%BCphanelerine_etkisi adresi için neden silinme talep edildi , bilgi verebilir misiniz? Silinme nedenlerini kontrol ettim ancak bütün silinme sebepleri işaretlenmiş gözüküyor.Kuru nesli 01 (mesaj) 20:21, 11 Haziran 2016 (UTC)Mesut Bilgili

Hızlı silme kriterlerinden "M8. Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz maddeler, aşağıda belirtilen kriterlere uyuyorsa silinebilir." ile işaretlemişim. Maddenin biçem el kitabına göre düzenlenmesi gerekiyor. Giriş bölümü bu yönergeye göre düzenlenmeli. Gerekli iç bağlantılar verilmeli. Madde içerisinde parantez içinde belirtilen kaynakların kaynak gösterme yönergesine uygun hale getirilmesi lazım. Son olarak bu ve bu resmi politikalar açısından da gözden geçirilmesinin faydalı olabileceğini düşünüyorum.--coolland 06:10, 12 Haziran 2016 (UTC)

Bülent Ecevit Üniversitesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Coolland,

Üniversitemiz verileriyle ilgili güncelleme yaptık. Lakin henüz onaylanmadı. Tercih dönemi de yaklaşıyor. Bilgilerimizi kontrol edip onaylamaniz mümkün müdür?

İlgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

Bülent Ecevit Üniversitesi

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Bülent_Ecevit_Üniversitesi

Trgynghn (mesaj) 16:41, 14 Haziran 2016 (UTC) Trgynghn

Telif hakkı ihlali yaratan, http://w3.beun.edu.tr/hakkimizda/tarihce.html sayfasından kopyalanmış içerik çıkartıldı. Ansiklopedik olmayan içerikler düzenlendi. Ayrıca çok fazla kaynak belirtilmesi gereken bilgi var. Bu ve bu sayfalara bakmanızı öneriyorum.--coolland 06:04, 15 Haziran 2016 (UTC)
  • Merhaba Coolland,

Öncelikle hızlı bir biçimde destek olduğunuzdan dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Kaynak gösterme işlemlerini yaptım.

Kolaylıklar dilerim.

Trgynghn (mesaj) 06:42, 15 Haziran 2016 (UTC)

Trgynghn

  • İlginiz için çok teşekkürler.

Son bir değişiklik yaptım. "kaynak belirtilmeli" ifadelerini sildim. Kaynakları belirttikten sonra silmeyi unutmuştum daha doğrusu bilmiyordum.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Selam ve saygılarımla. Trgynghn (mesaj) 08:25, 15 Haziran 2016 (UTC)

Rica.[değiştir | kaynağı değiştir]

Coolland teşekkürler, rica etsem yorum olarak verdiğin şeyi silip, buraya ekler misin/düzenler misin) O kısıma yazınca sayfa karışıyor teşekkürler çok güzel oldu.--Kingbjelica (mesaj) 10:55, 21 Haziran 2016 (UTC)

  • Ofis bilgisayarı ruhunu teslim edecek gibi oluyor düzenle diyince. Mümkünse sen aktarabilir misin? Akşam düzenleyebilirim çünkü en erken.--coolland 11:02, 21 Haziran 2016 (UTC)

Kullanıcı:Coolland politika adaylığı kısmında "yorum" oalrakk verdiğiniz yere bir imza atabilir misiniz? Sildim çünkü. :( --Kingbjelica (mesaj) 11:07, 21 Haziran 2016 (UTC)

  • İstek yapıldı Yapıldı--coolland 12:22, 21 Haziran 2016 (UTC)

Yardım İsteği[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zg%C3%BCr_do%C4%9Fru%C3%B6z Sayfasına G9: Telif madesi için hızlı silme eki eklemisiniz.Gerekli alıntı bilgilerini ve kaynakca kısımlarını yeniden düzenledim.Rica etsem tekrar konturol edebilirimisiniz.Şimdiden çok teşekkürler. — Bu imzasız görüş Muzikweb (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayfa silinmiş gözüküyor. Yüksek ihtimalle telif ihlalini gideremediniz.--coolland 06:30, 3 Temmuz 2016 (UTC)

Kayda değerlik[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Coolland. Öncelikle, Vikipedi emeğin için içtenlikle teşekkür ederim. Kesinlikle zor iş. Zaten benim oluşturduğum bir madde KD sebebiyle silinecekmiş. Tartışma sayfada belirtim niçin oluşturduğumu ama benim eksiklerim var ise, lütfen silmeden önce düzeltmeme imkan tanırsan çok makbule geçer.

Saygılarımla Hikmet 86 (mesaj) 21:57, 30 Temmuz 2016 (UTC)

VP:KİŞİ'de belirtildiği şekilde ikincil kaynak olmadığı için sil etiketi koymuştum. Arama yaptığımda da herhangi bir kaynağa ulaşamadım. --coolland 06:42, 31 Temmuz 2016 (UTC)

Cevabın için çok teşekkür ederim. Evet ben de ikinci ve üçüncü el kaynaklar bulmakta açıkçası zorlanıyorum. Bulduğum kaynaklar, ana kaynaklar dışında, ya üyelik gerektiriyor (Activist Insight) ya da iş verenim için hazırlanmış özel raporlar (onları kaynak gösteremiyorum gizlilik politikası sebebiyle). Zaten ben ekleme yapsam da pek tarafsız algılanmaz maddeyi oluşturduğum için. İngilizce Vikipedi, güvenilir kaynaklara erişimi mevcut olmadığı durumlarda etiketleme ile KD belirlemeye çalışıyor (Articles not satisfying the notability guidelines). Bu mümkün mü? Konu kayda değer ama internette mevcut kaynak bulmak zor kanatimce. Doğru mu yorumluyorum diye danışmak istedim.

Saygılarımla Hikmet 86 (mesaj) 12:02, 31 Temmuz 2016 (UTC)

VP:KİŞİ sayfasında ikincil kaynak dışındaki diğer beş kriteri sağlamıyorsa yapacak bir şey yok gibi. Söz konusu etiketin sonu da silinmeye çıkıyor. İnternette kaynak bulunmadığında hemfikiriz. --coolland 13:51, 31 Temmuz 2016 (UTC)

Kayda değer olmayan madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı maddesi neden kayda değer değildir acaba söyler misiniz? Bir de tartışma sayfasında sorduğum sorulara lütfen cevap verir misiniz. Ben girişi bir taslak olarak geliştirilmek üzere yaptım. Eğer gerçekten samimi olarak bu içeriğin yetersiz olduğunu söylüyor iseniz yapmam gerekeni yazın yerine getireceğim. Eğer silme isteğiniz ideolojik ise tartışma sayfasında yazdıklarımı lütfen dikkate alınız.

Erkangench (mesaj) 13:18, 31 Temmuz 2016 (UTC) Erkangench

VP:ÖRGÜT birincil kriter diyor ki: "Bir şirket, grup, örgüt vb. eğer ikincil kaynaklar tarafından konu edilmişse kayda değerdir." Ne maddede ne de benim araştırdığım kadarıyla internette kaynak mevcut. Kaynaklar vakfın kurucusu ile ilgili, vakfın kendisi ile değil. İdeolojiler bir kıstas olarak yer almıyor görüldüğü üzere. --coolland 13:43, 31 Temmuz 2016 (UTC)

M1: Taslak kriterlerini sağlamayan madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba https://tr.wikipedia.org/wiki/Uzman_tavuk bu sayfa hızlı silinmesi için işaretlemişsiniz biz bu sayfayı https://tr.wikipedia.org/wiki/Banvit buradan esinlenerek oluşturduk nerede hata yapmış olabiliriz ?Yildirimfaruk (mesaj) 06:45, 1 Ağustos 2016 (UTC)

M1+M6 işaretleyecektim yanlış olmuş sanırım. M6 maddenin kayda değer olmadığı anlamına geliyor. VP:ŞİRKET sayfasında ayrıntısı mevcut.--coolland 08:39, 1 Ağustos 2016 (UTC)

Hidromanyezit[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın coolland, hidromanyezit sayfasına bir 'bilgi kutusu' koyabilirseniz çok sevinirim. Selamlar. Teşekkürler. — Bu imzasız görüş Vzedef (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, kapalı oturum, yasama yılı, kanun teklifi gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz? --Ahmet Turhan (mesaj) 15:36, 19 Ağustos 2016 (UTC)

Genel siyasi terimlerin içine idare ve anayasa hukuku terimleri de giriyorsa liste genişletilebilir. Vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım. --coolland 15:42, 19 Ağustos 2016 (UTC)
Tabiki @Coolland, onlar da konu kapsamında incelenebilir. Listede olmayan henüz açılmamış maddeleri dilediğiniz gibi ekleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler. --Ahmet Turhan (mesaj) 15:44, 19 Ağustos 2016 (UTC)

Ekip Çalışması - Madde Açma Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesindeki yapıcı katkılarda bulunmanız, ekip ruhuyla hareket etmeniz ve projede 10 madde oluşturan ilk kullanıcı olduğunuz için Ekip Çalışması - Madde Açma Yıldızı ödülünü hak ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar. --Ahmet Turhan (mesaj) 14:57, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Bilim siyaseti[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, yeni mevzuat maddeleri eklendi, ilginizi çekebilir.--evolutionoftheuniverse mesaj 19:45, 25 Ağustos 2016 (UTC)

+ Dikkatinizden kaçmıştır diye söylüyorum —madde açarken anlaşmalardan bir onu bırakmıştınız— New START da uluslararası bir anlaşma. :) --evolutionoftheuniverse mesaj 19:52, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Ekip Çalışması - 25.000 bayt Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde 25.000 baytı aşan Kadınların oy hakkının zaman çizelgesi maddesini oluşturduğunuz için Ekip Çalışması - 25.000 bayt Yıldızı ödülünü hak ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar. --Ahmet Turhan (mesaj) 18:10, 26 Ağustos 2016 (UTC)

Haydi iş birliğine![değiştir | kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
Vikipedi iş birliği projesine katılın!
Bu haftanın konusu: Temel siyasi terim maddelerini oluşturma


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Krystal. ? 07:54, 29 Ağustos 2016 (UTC)

Commons Görsel Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Commons Görsel Yıldızı
Oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde açtığınız maddelere Commons'tan toplam 10 görsel eklediğiniz için Commons Görsel Yıldızı ödülünü hak ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar. --Ahmet Turhan (mesaj) 22:33, 30 Ağustos 2016 (UTC)

Ben-okucu[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi günler, sayın Coolland, anlamadım neden bu şablonu eklediniz, Microsoft Wallet yeni bir hizmettir, sayfada gereken bilgiler henüz bu kadardır, yenilikler olunca tabi ki, günceleme yapılakdır. Saygılarımla. --Ben.okucu (mesaj) --Ben.okucu (mesaj) 09:07, 4 Eylül 2016 (UTC)

100.000 bayt Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

100.000 bayt Yıldızı
Oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde açtığınız maddelerde toplam 100.000 baytlık katkı sağladığınız için 100.000 bayt Yıldızı ödülünü hak ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:59, 5 Eylül 2016 (UTC)

Bilim Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Bilim Yıldızı
Oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde Bilim siyaseti ile ilgili konular kapsamında 15 madde oluşturduğunuz için Bilim Yıldızı ödülünü hak ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar. --Ahmet Turhan (mesaj) 10:02, 5 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma projesi - 100 madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Bu nişan sizin için. Sizin de katılımcısı olduğunuz Türkçe Vikipedi'de bulunmayan gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusundaki projede an itibariyle 100 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede, tam bir ay sonra 18 Eylül 2016'da 100 madde geride kaldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte. Katkılarınızın devamını bekliyorum, daha açacağımız çok sayıda madde bulunmakta :)

Liste için tıklayın. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:24, 18 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:48, 8 Ekim 2016 (UTC)

Siyasi terim maddelerini oluşturma projesi devam ediyor[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, sizin de katılımcısı olduğunuz oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde an itibariyle 222 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede birçok madde ansiklopedimize kazandırıldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte.

Liste için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:57, 16 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbiriliği Projesi[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesinde son haftaya giriyoruz. Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Sovyetler Birliği ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesine yönelik bir proje başlatılmıştı. Bu kapsamda {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonu gerek Sovyetler Birliği kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Şu an, yani 3 Mayıs 2024 Cuma, 01.50 (UTC) itibariyle 2000 madde olan proje hedefine dair 570 (28.5%) tamamlandı. Yani daha 1430 maddeye şablon eklenmesi gerekmekte. Katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:55, 22 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[değiştir | kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[değiştir | kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![değiştir | kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

Yoktunuz[değiştir | kaynağı değiştir]

Uzun zamandır yoktunuz, katkılarınızla tekrar sizi aramızda görmek istiyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:15, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[değiştir | kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kolektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:28, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[değiştir | kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[değiştir | kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)