Ankara'daki hastaneler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Ankara ili hastaneler listesi sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara

Devlet hastaneleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ataturkhastanesi.gov.tr
Ankara Dışkapı Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ankaracocuk.gov.tr
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi diskapieah.gov.tr
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ankarahastanesi.gov.tr
Ankara Etlik İhtisas Hastanesi http://www.etlikihtisaseah.gov.tr/phpsite/
Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi aftr.gov.tr
Ankara Gazi Devlet Hastanesi http://www.ankaragmkdh.gov.tr/newsite/
Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi ankarameslekhastanesi.gov.tr
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi anh.gov.tr
Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ulucanlargoz.gov.tr
Ankara Ulus Devlet Hastanesi ankaraulusdh.gov.tr
Ankara Verem Savaş Derneği Hastanesi
Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ataturksanatoryumu.gov.tr
Büyükşehir Belediye Hastanesi
Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi
Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji.gov.tr
Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi elmadaghastanesi.gov.tr
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi sincandevlethastanesi.gov.tr
Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi samiulus.gov.tr
Elmadağ Devlet Hastanesi
Etimesgut Devlet Hastanesi
Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi golbasihastanesi.gov.tr
Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi cubukhastanesi.gov.tr
Hamdi Eriş Kazan Devlet Hastanesi
Haymana Devlet Hastanesi haymanadh.saglik.gov.tr
Kalecik Devlet Hastanesi kalecikhastanesi.gov.tr
Keçiören Eğitim ve Araştıma Hastanesi akeah.gov.tr
Kızılcahamam Devlet Hastanesi
Muhittin Ülker Acil Yardım Hastanesi
Nallıhan Devlet Hastanesi
Prof. Dr. Celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi etimesgutdh.gov.tr
Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi
Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi tyih.gov.tr
Ulucanlar Dispanseri
V.S.D. Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi
Yenişehir Dispanseri
Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ztb.gov.tr

Kamu - Resmi hastaneler[değiştir | kaynağı değiştir]

PTT Rüzgarlı Dispanseri
TCDD Hastanesi
TC Ziraat Bankası Hastanesi ato.org.tr

Doğumevlerimiz[değiştir | kaynağı değiştir]

Etlik Zübeyde Hanım Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi ezh.gov.tr
Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ztb.gov.tr

Üniversite hastaneleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi medicine.ankara.edu.tr
A.Ü. Tıp Fakültesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi medicine.ankara.edu.tr
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi baskent-ank.edu.tr
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi med.fatih.edu.tr
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi med.gazi.edu.tr
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gölbaşı Hastanesi med.gazi.edu.tr
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hacettepe.com.tr
Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi hacettepe.com.tr
Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi

Askeri hastaneler[değiştir | kaynağı değiştir]

Dışkapı Mevki Asker Hastanesi
Gülhane Askeri Tıp Akademisi gata.edu.tr
Etimesgut Asker Hastanesi
Beytepe Asker Hastanesi

Özel hastaneler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ela Göz Sağlığı Ve Hastalıkları Merkezi, Vedat Dalokay Cad. No:45 4470022 - 4472002 elagoz0022@hotmail.com
Ada Hastanesi
Ahmet Örs Hastanesi , Beştepe
Akay Hastanesi
Alkan Hastanesi
Ankara 29 Mayıs Hastanesi, Dikmen
Ankara Tıp Merkezi, Kavaklıdere
Bayındır Hastanesi, Söğütözü
Bayındır Hastanesi, Kavaklıdere
Çağ Hastanesi, Kızılay
Çankaya Hastanesi, Kavaklıdere www.cankayahastanesi.com.tr
Engin Koçak Hastanesi ASLIM İŞİTME KİNİNİĞİ VE İŞİTME CİHAZLARI MERKEZİ
Güven Hastanesi
HRS Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi,Çankaya www.hrsankara.com
Hasvak Gün Hastanesi , Gaziosmanpaşa
İncek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Keçiören Hastanesi, Keçiören
Kudret Göz Hastanesi , Kavaklıdere
Lokman Hekim Hastanesi 4449911 www.lokmanhekim.com.tr
Lokman Hekim Sincan Hastanesi 4449911 www.lokmanhekim.com.tr
Medicana Hastanesi
Olgunlar Hastanesi
Özel Koru Hastanesi 0312 287 97 97 www.koruhastanesi.com
Özel Bilgi Hastanesi , Batıkent
Özel Boylam Psikiyatri Hastanesi , Kazan
Özel Demet Hastanesi
Özel Yaşam Hastanesi, Maltepe
Özel Kavaklıdere Umut Hastanesi
Özel Turkuaz Göz Hastalıkları Merkezi, G.O.P 4472525 www.turkuazgoz.com
Özel TOBB ETÜ Hastanesi www.tobbetuhastanesi.com.tr
V.S.D Nusret Karasu Hastanesi, Ulus
Yüzüncüyıl Hastanesi , Balgat

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]