İçeriğe atla

Hellas Sat: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Nebra (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
'''Hellas-Sat Consortium Limited''', [[Yunanistan]]'da etkinlik gösteren bir [[telekomünikasyon]] şirketidir. 13 Mayıs 2003 tarihinde 39° doğu boylamına yerleştirilen Hellas-Sat-2 [[uydu]]sunu yönetmektedir.
{{düzenle|Kasım 2009}}
Orijinal adı '''Hellas-Sat Consortium Limited'''. Kapasite ve servis kullanımları Yunan Hellas-Sat-2, Yünanistan'da OTE ve COSMOTE vs ERT tarafından yürütülen uzay platformu'dur. astrium ve Eurostar E2000+ tarafından satılmaktadır. Uydu 13 Mayıs 2003 senesinde 39° Doğu Boylamına yerleştirilmiştir.


Hellas-Sat 100ün üzerinde televizyon kanalı ve Internet Protokol tabanlı servisleri ile Avrupa, Asya ve Güney Afrika için gelişrtirilmiş bir ağ yapısına sahiptir. Doğrudan ev kullanıcılarına yönelik yüksek güçlü görüntü beslemesi ve Internet erişim servisleri için dönüşüm sunmaktadır.
Hellas-Sat 100'ün üzerinde televizyon kanalı ve [[internet protokolü]] tabanlı servisleri ile [[Avrupa]], [[Asya]] ve [[Güney Afrika]] için gelişrtirilmiş bir ağ yapısına sahiptir. Doğrudan ev kullanıcılarına yönelik yüksek kaliteli görüntü beslemesi ve internet erişim hizmeti sunmaktadır.


== Televizyon ve radyo servisleri ==
Hellas-Sat'ın önde gelen stratejik ortaklarından biri olan [[STN]] (Satellite Telecommunications Network), televizyon ve/veya radyo
dağıtım hizmeti vermektedir. [[Şifreleme]] ve altyazı gibi hizmetleri de bulunmaktadır. STN ayrıca Hellas-Sat-2 üzerinden Euro1080-HD1 dönüşümünde Avrupa'nın ilk [[HDTV]] kanalıdır.


== Dış bağlantılar ==
== Audiovisual (televizyon ve radyo) servisleri ==
* [http://www.hellas-sat.net Hellas-Sat resmi web sitesi]
Hellas-Sat'ın en önemli stratejik ortaklarından biri olan STN (Satellite Telecommunications Network), televizyon ve/veya radyo
dağıtım hizmeti vermektedir. STN, SDTV ve/veya HDTV hizmeti vermektedir; Ayrıca Şifreleme ve altyazı gibi hizmetleri de bulunmaktadır. STN ayrıca Hellas-Sat-2 üzerinden Euro1080-HD1 dönüşümünde Avrupa'nın ilk HDTV kanalıdır.


[[Kategori:Yunanistan'daki telekomünikasyon şirketleri]]
== Bağlantılar ==
http://www.ote.gr - http://www.cosmote.gr - http://www.ert.gr * [http://www.panoramio.com/map/?user=3221802#lt=34.8593305&ln=33.384184&z=0 Hellas SAT Space Center]
* [http://www.hellas-sat.net Hellas-Sat Official web-site]
* [http://www.stn.si STN Ltd. TV/Radio Teleport and Up-link station]

[[Kategori:Yunanistan'daki OTE - COSMOTE telekominikasyon şirketleri]]

Sayfanın 20.42, 10 Temmuz 2015 tarihindeki hâli

Hellas-Sat Consortium Limited, Yunanistan'da etkinlik gösteren bir telekomünikasyon şirketidir. 13 Mayıs 2003 tarihinde 39° doğu boylamına yerleştirilen Hellas-Sat-2 uydusunu yönetmektedir.

Hellas-Sat 100'ün üzerinde televizyon kanalı ve internet protokolü tabanlı servisleri ile Avrupa, Asya ve Güney Afrika için gelişrtirilmiş bir ağ yapısına sahiptir. Doğrudan ev kullanıcılarına yönelik yüksek kaliteli görüntü beslemesi ve internet erişim hizmeti sunmaktadır.

Televizyon ve radyo servisleri

Hellas-Sat'ın önde gelen stratejik ortaklarından biri olan STN (Satellite Telecommunications Network), televizyon ve/veya radyo dağıtım hizmeti vermektedir. Şifreleme ve altyazı gibi hizmetleri de bulunmaktadır. STN ayrıca Hellas-Sat-2 üzerinden Euro1080-HD1 dönüşümünde Avrupa'nın ilk HDTV kanalıdır.

Dış bağlantılar