Dosya:TomClancy'sTheDivision KapakResmi.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.173 × 1.332 piksel, dosya boyutu: 497 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Tom Clancy's The Division maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Tom Clancy's The Division adlı madde için okuyucuyu bilgilendirme amaçlı kapak resmidir. Telif hakları video oyununun yapımcısına ya da kapak resminin tasarımcısına aittir.
Kaynak sayfasından alınan bu kapak resminin telif hakkı muhtemelen yapımcısında ya da tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Kapağın tamamı kullanılmıştır, çünkü bu kapak tasarımı bir ticari ürün paketinin kendisidir ve o ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda çözünürlüğe sahiptir.
Kullanım amacı Kapak resminin Tom Clancy's The Division adlı maddedeki kullanım amacı maddenin tanımını görsel olarak desteklemek ve okuyucuyu bilgilendirmektir.
Değiştirilebilirlik? Değiştirilebilir.
Ek bilgi Bu kapak resminin ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi Adil Kullanım Gerekçelendirme Yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.58, 16 Ağustos 201416.58, 16 Ağustos 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.173 × 1.332 (497 KB)NarsiL~trwiki (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi | Açıklama = Tom Clancy's The Division adlı madde için okuyucuyu bilgilendirme amaçlı kapak resmidir. Telif hakları video oyununun yapımcısına ya da kapak resminin tasarımcısına aittir. | Kaynak...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri