Şablon:Bilgi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Açıklama
Kaynak
Tarih
Yazar
İzinler

Alta bakınız

Şablon belgelemesi[gör] [değiştir] [geçmiş] [temizle]
{{Bilgi
|açıklama       = 
|kaynak         = 
|tarih          = 
|yazar          = 
|izinler        = 
|diğer_sürümler = <i>Hiç biri</i>
|}}

Bu şablon, dosyaların telif hakkı durumu, kaynağı da dahil olmak üzere dosyalar hakkında bilgi sağlayan standart bir tablo oluşturmak için kullanılır.

Şablon parametreleri[Şablon veriyi değiştir]

ParametreAçıklamaTürDurum
açıklamaaçıklama

İçeriğin, (tarihsel) arka planı veya bilimsel veri durumunda ise medya dosyasının kısa bir bilimsel analizini tanımlayın.

Dizegerekli
kaynakkaynak

Görüntünün nereden alındığını açıklayın. Lütfen doğru bir şekilde belirtin. (Yükleyicinin kendisi ise, {{Own}} kullanın. Bir web sitesinden alınmışsa, alındığı web sayfasının URL'sini belirtin. İsteğe bağlı olarak, görüntünün doğrudan bağlantısını ekleyin (Hiçbir zaman doğrudan bağlantıyı tek başına eklemeyin.) Bir kitaptan veya dergiden tarandıysa, başlığı, yazarı, yayıncıyı, yayın yılını, kitabın ISBN'sini ve sayfasını, sayıyı, cildi, yayın ayını ve yılını, ISSN'yi belirtin (varsa) ve derginin sayfasını ziyaret edin. {{cite book}} ve {{cite journal}} kullanabilirsiniz.)

Dizegerekli
tarihtarih

Oluşturulma tarihi veya yayınlanma tarihi. Zorunlu olmasa da, Stil El Kitabı önerilerine uymanız önerilir. Özellikle, 02/03/04 gibi, onu gören kişinin coğrafi kökenine bağlı olarak 2 Mart 2004, 3 Şubat 2004, 4 Mart 2002 veya 3 Nisan 2002'ye işaret edebilen belirsiz tarihlerden kaçının.

Örnek
12 Haziran 1978
Bilinmiyoristeğe bağlı
yazaryazar

Görselin sahibi. Herhangi bir kişi bilinmiyorsa, dosyaya sahip olan, yayınlayan kurumun adını kullanın.

Örnek
Pablo Picasso
Bilinmiyoristeğe bağlı
İzinlerİzinler

Lisansla karıştırılmamalı. Telif hakkı sahibi tarafından verilen izinlerin açıklamasıdır. Yalnızca beraberindeki lisans etiketi yeterli olmadığında kullanın. Medya dosyasının yine de uygun lisans şablonuyla etiketlenmesi gerektiğini unutmayın.

Dizeisteğe bağlı
izinlerizinler

açıklama yok

Bilinmiyoristeğe bağlı
diğer_sürümlerdiğer_sürümler

Bu görüntünün diğer sürümlerine bağlantılar. Bağlantılar, görüntünün diğer sürümlerinin bağlantılarının veya küçük resimlerinin bir listesi şeklinde olabilir. Lütfen sadece eldeki görüntü yerine kullanılabilecek resimlere bağlantı verin; bu alanı ilgili dosyaları gruplama aracı olarak kullanmayın. Bunun yerine kategorileri kullanın.

Dizeisteğe bağlı