Lisa Ekdahl: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Gökhan (mesaj | katkılar)
k 88.244.117.117 tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, Luckas-bot tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Lisa Ekdahl''' (d. [[29 Temmuz]] [[1971]]), [[İsveç|İsveçli]] şarkıcı ve şarkıcı sözü yazarı. Çoğunlugu [[İsveççe]] olmak üzere şimdiye kadar 10 albüm yapmıştır.
'''Lisa Ekdahl''' (d. [[29 Temmuz]] [[1971]]), [[İsveç|İsveçli]] şarkıcı ve şarkıcı sözü yazarı. Çoğunlugu [[İsveççe]] olmak üzere şimdiye kadar 10 albüm yapmıştır. 2010 İstanbul konseri ile adından sıkça bahsedilen Lisa Ekdahl pek çok insanın içindeki duyguların dışa vurumu, seslendirilmiş biçimi olarak da tanımlanabilir. Boğaza karşı oturarak Lisa Ekdahl'ın büyülü sesi eşliğinde elini bir başka ele emanet ederek o büyülü atmosferde sevginizi paylaşın, o zaman Lisa Ekdahl Etkisi'ni tecrübe edebilirsiniz.


== Diskografi==
== Diskografi==

Sayfanın 00.10, 11 Ağustos 2010 tarihindeki hâli

Lisa Ekdahl (d. 29 Temmuz 1971), İsveçli şarkıcı ve şarkıcı sözü yazarı. Çoğunlugu İsveççe olmak üzere şimdiye kadar 10 albüm yapmıştır. 2010 İstanbul konseri ile adından sıkça bahsedilen Lisa Ekdahl pek çok insanın içindeki duyguların dışa vurumu, seslendirilmiş biçimi olarak da tanımlanabilir. Boğaza karşı oturarak Lisa Ekdahl'ın büyülü sesi eşliğinde elini bir başka ele emanet ederek o büyülü atmosferde sevginizi paylaşın, o zaman Lisa Ekdahl Etkisi'ni tecrübe edebilirsiniz.

Diskografi

Solo albümler

Katkıda bulundukları

Dış bağlantılar