Romantizma: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
NeimaNick (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
NeimaNick (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
19. satır: 19. satır:
}}
}}


'''Romantizma''' (albüm),[[Sagopa Kajmer]]'in [[2005]]'te çıkardığı albümdür. Sagopa'nın [[Kral TV Video Müzik Ödülleri]] en iyi klip ödüllü şarkısı 'Vasiyet' de bu albümde yer almaktadır. Albümde 23 parça 4 skit ve 19 şarkı bulunmakta. Albümde 4 tane de düet bulunuyor.Albüm Sagopanın en iyi albümlerinden biri olarak düşünülüyor.Yunus Özyavuz bir söyleşide aşkı anlatmak istediğini dile getirmiş ve bazı olumsuzluklarından dolayı romatizma hastalığıyla birleştirerek sunmuştur.Albümden Bebeğim Öldü ve Vasiyet ' e klip çekilmiştir.
'''Romantizma''', [[Sagopa Kajmer]]'in [[2005]]'te çıkardığı albümdür. Sagopa'nın [[Kral TV Video Müzik Ödülleri]] en iyi klip ödüllü şarkısı 'Vasiyet' de bu albümde yer almaktadır. Albümde 23 parça 4 skit ve 19 şarkı bulunmakta. Albümde 4 tane de düet bulunuyor.Albüm Sagopanın en iyi albümlerinden biri olarak düşünülüyor.Yunus Özyavuz bir söyleşide aşkı anlatmak istediğini dile getirmiş ve bazı olumsuzluklarından dolayı romatizma hastalığıyla birleştirerek sunmuştur.Albümden Bebeğim Öldü ve Vasiyet ' e klip çekilmiştir.





Sayfanın 17.59, 30 Ağustos 2008 tarihindeki hâli

Şablon:Bilgi Kutusu Albüm

Romantizma, Sagopa Kajmer'in 2005'te çıkardığı albümdür. Sagopa'nın Kral TV Video Müzik Ödülleri en iyi klip ödüllü şarkısı 'Vasiyet' de bu albümde yer almaktadır. Albümde 23 parça 4 skit ve 19 şarkı bulunmakta. Albümde 4 tane de düet bulunuyor.Albüm Sagopanın en iyi albümlerinden biri olarak düşünülüyor.Yunus Özyavuz bir söyleşide aşkı anlatmak istediğini dile getirmiş ve bazı olumsuzluklarından dolayı romatizma hastalığıyla birleştirerek sunmuştur.Albümden Bebeğim Öldü ve Vasiyet ' e klip çekilmiştir.



Albümdekiler

  1. Intromantizma
  2. Romantizma
  3. Bebeğim Öldü
  4. Vasiyet
  5. İlgisizlik Hastaliği ( skit )
  6. Leyli
  7. Rak Benedam( feat.Tact Allstars)
  8. Her hayat bir sorudur ( skit )
  9. Baatıl Rhyme
  10. Sagopa Yaşlı Planet
  11. We Got Rhymes ( featuring:Obscure dısoder&shi 360 )
  12. Drama Yolları
  13. Kendime Sarılır Donarım
  14. HipHOp Sacmalığı ( skit )
  15. Sagopa vs. Kolera(featuring:kolera)
  16. Terapi
  17. Kopya Kalpler
  18. Anektod ( featuring:Divine of trapmindz )
  19. Hayat Arabamla 2005 Mil
  20. Rüyalarımdaki İşaretler ( feat:laedri of ABLUKA ALARM )
  21. Çaçaron
  22. Pavlov'un Köpeği
  23. Bana Müsade Beyler