Kullanıcı mesaj:Kedii: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
k Arşivleyici: 1 başlık (üzerinden 24 saat geçen) Kullanıcı mesaj:Can/2020Arşiv sayfasına arşivleniyor.
Etiket: Elle geri alma
Sayz (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Üslubunuz hakkında
Etiketler: Geri alındı 2017 kaynak düzenleyici
11. satır: 11. satır:


<center><big>Eski mesajlara '''''[[Kullanıcı Mesaj:Can/Arşiv|arşiv]]''''' sayfasından ulaşabilirsiniz.</big></center>
<center><big>Eski mesajlara '''''[[Kullanıcı Mesaj:Can/Arşiv|arşiv]]''''' sayfasından ulaşabilirsiniz.</big></center>

== Üslubunuz hakkında ==

Merhaba,

Çok aktif olamadığım için [https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Murat_Erkan&diff=next&oldid=21373320&diffmode=source burada] yaptığınız değişikliği şimdi farkettim. İlk olarak orada ben sadece geri almamışım, resmi bir politika olan [[VP:AG]]'nin 1. maddesine uygun olarak sizin değişikliğini geri aldığınız arkadaşın eklediği bilgiyi geliştirmiş, oraya kaynak eklemişim. Çok net bir soru sorayım size: Neden kaynaklı bir şekilde eklediğim bilgiyi çıkarıyorsunuz maddeden?

Yaptığınız geri alımda ve sonradan tekrar benim eklediğim bilgiyi eklemede(ki bunu da bir lütufmuşçasına yapmışsınız ''''bu seferlik'''' diyerek) yaptığınız yorumlarda kullandığınız üslubunuz da hiç doğru değil ve yine resmi bir politika olan [[VP:N]]'ye uymuyor. Lütfen [[VP:N]] ve [[VP:NK]] sayfalarını tekrar okuyun.

Bizim görevimiz yeni kullanıcıları bu tarz olumsuz yorumlarla soğutmak değil. Aksine onlara yardımcı olmak. Orada değişikliğini geri aldığınız kullanıcıya baktım şimdi ilk defa değişiklik yapan bir kullanıcıymış. Direkt değişikliği geri almak yerine [[VP:AG]] maddelerinde belirtildiği gibi benim yaptığımı yapıp sadece 10 saniyenizi ayırarak maddeye ufacık bir kaynak ekleseniz ve kullanıcıya da bunu belirtseniz belki de o kullanıcı bugün hala değişiklik yapmaya, vikipediyi geliştirmeye devam edecekti. Kim bilir?

Vikipediye bu kadar fazla katkıda bulunan bir kullanıcı olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Vikipedi'nin sizin gibi değerli katılımcılara ihtiyacı var bence. Umarım dediklerimden kırılmazsınız.

Saygılarımla -- [[user:sayz|<span style='font-family:"Impact";color:white;background:black;border:2px solid black'>s a y z ' ı n</span>]][[user talk:sayz|<span style='font-family:"Impact";color:black;background:white;border:2px solid black;'><sup>u s u</sup></span>]] 18.49, 18 Ekim 2020 (UTC)

Sayfanın 18.49, 18 Ekim 2020 tarihindeki hâli


Eski mesajlara arşiv sayfasından ulaşabilirsiniz.

Üslubunuz hakkında

Merhaba,

Çok aktif olamadığım için burada yaptığınız değişikliği şimdi farkettim. İlk olarak orada ben sadece geri almamışım, resmi bir politika olan VP:AG'nin 1. maddesine uygun olarak sizin değişikliğini geri aldığınız arkadaşın eklediği bilgiyi geliştirmiş, oraya kaynak eklemişim. Çok net bir soru sorayım size: Neden kaynaklı bir şekilde eklediğim bilgiyi çıkarıyorsunuz maddeden?

Yaptığınız geri alımda ve sonradan tekrar benim eklediğim bilgiyi eklemede(ki bunu da bir lütufmuşçasına yapmışsınız 'bu seferlik' diyerek) yaptığınız yorumlarda kullandığınız üslubunuz da hiç doğru değil ve yine resmi bir politika olan VP:N'ye uymuyor. Lütfen VP:N ve VP:NK sayfalarını tekrar okuyun.

Bizim görevimiz yeni kullanıcıları bu tarz olumsuz yorumlarla soğutmak değil. Aksine onlara yardımcı olmak. Orada değişikliğini geri aldığınız kullanıcıya baktım şimdi ilk defa değişiklik yapan bir kullanıcıymış. Direkt değişikliği geri almak yerine VP:AG maddelerinde belirtildiği gibi benim yaptığımı yapıp sadece 10 saniyenizi ayırarak maddeye ufacık bir kaynak ekleseniz ve kullanıcıya da bunu belirtseniz belki de o kullanıcı bugün hala değişiklik yapmaya, vikipediyi geliştirmeye devam edecekti. Kim bilir?

Vikipediye bu kadar fazla katkıda bulunan bir kullanıcı olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Vikipedi'nin sizin gibi değerli katılımcılara ihtiyacı var bence. Umarım dediklerimden kırılmazsınız.

Saygılarımla -- s a y z ' ı nu s u 18.49, 18 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]