Kullanıcı mesaj:Cenk Çetin/0010: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Cenk Çetin (mesaj | katkılar)
"{{Kullanıcı mesaj:Cenk Çetin/Arş}} == yapıcı olmayan değişiklik??? == müslüman kadınlardan başka kim kafasına bone takıyor???? kadınlar diye..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu
 
(Fark yok)

18.31, 3 Mayıs 2017 itibarı ile sayfanın şu anki hâli.

yapıcı olmayan değişiklik???[kaynağı değiştir]

müslüman kadınlardan başka kim kafasına bone takıyor???? kadınlar diye genelleme yapıyosunuz. 78.172.252.235 06:06, 2 Mayıs 2017 (UTC)

  • Merhabalar günümüzden verilen örnek cümlesi baştan hatalı. Sadece Müslümanlar değil şapka gibi her kesimden insanın kullanabileceği bir şey. Siz yazılan hatalı cümleye anlam kazandırmak adına güzel bir değişiklik yapmışsınız ancak cümlenin kendisi sadece Müslümanlardan bahsetmesi sebebiyle kabul edilebilir olmadığı için bende değişikliğinizi kabul etmedim. Kullanım yerleri kısmını ayrıntılarıyla tekrardan yazacağım buna eklemek istediğiniz kısımda dahil. Saygılarımla... --Cenk (mesaj) 06:19, 2 Mayıs 2017 (UTC)
  • Mesajımı güncellemek zorundayım Türkçe bone maddesi yüzme aracı olarak belirtilmiş diğer kullanımlar için tıp, aksesuar en:Bonnet (headgear) maddesi mevcut. İngilizceniz var ise maddenin Türkçe sürümünü başlatabilirsiniz. Saygılarımla... --Cenk (mesaj) 06:27, 2 Mayıs 2017 (UTC)

Kendimizce Yazılan Bilgi[kaynağı değiştir]

Sayın Cenk Bey, Herhangi bir Wikipedi sayfasına eklediğimiz kendimiz tarafından yazılan bilgilere kaynak gösterme zorunluluğumuz var ise ve kendimizde bulunan bilgi herhangi bir kaynakta yok veya ulaşmamız mümkün değil ise ne yapmalıyız lütfen yardımcı olunuz. Örneğin dışarıdan destekli hükümet sayfasını kendi bilgilerime dayanarak yazmama rağmen kaynak gösterme zorunluluğu duyduğum için göstermek durumundayım. Birburqwe (mesaj) 17:43, 2 Mayıs 2017 (UTC)

  • Merhabalar, kurallarımız gereği girdiğiniz bilgileri bir kaynağa dayandırmak zorundasınız. Bundan sonra kendi bilgilerinize dayanarak yazı yazmayın, mümkünse kaynak olsun yoksa yazmaktan vazgeçin. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Özgün araştırmalara yer vermemek sayfamızı okuyun. Aklınızda kalan soru işaretleri varsa sormaktan çekinmeyin. Saygılarımla... --Cenk (mesaj) 18:46, 2 Mayıs 2017 (UTC)

Change Name Request[kaynağı değiştir]

Hi Cenk Çetin, please can you rename EPTV (televizyon şebekesi) to Télévision Algérienne? Because i did not know how the names are changed in this version of Wikipedia, and i want to add a Freebase ID to this page in Wiki Data ([1]), but I did not know how. Please can you help me?. thank you in advence and i'm so sorry because i write you in English because I do not speak turkish very well. The languages ​​I speak are Arabic, French and English. --Boumediene15 (mesaj) 22:57, 2 Mayıs 2017 (UTC)