Almaşık kurgu: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k HastaLaVi2, Eş zaman-farklı mekan sayfasını Almaşık kurgu sayfasına taşıdı: Terimin TDK'nın Sinema ve Televizyon Sözlüğündeki karşılığı yazıldı
Düzenlemeler
1. satır: 1. satır:
''' zaman-farklı mekan''' (özgün adı ile ''crossover''), iki ya da daha fazla [[kurgu]]sal [[Kurgusal karakter|karakterin]] veya [[Kurgusal evren|evrenin]] tek bir hikayede yer almasına denmektedir. Eş zaman-farklı mekan hikayeleri [[telif hakkı]] sahipleri tarafından oluşturulabilir ya da hayranlar tarafından üretilebilir.
'''Almadık kurgu''' (özgün adı ile ''crossover''), iki ya da daha fazla [[kurgu]]sal [[Kurgusal karakter|karakterin]] veya [[Kurgusal evren|evrenin]] tek bir hikayede yer almasına denmektedir. Almaşık hikayeler [[telif hakkı]] sahipleri tarafından oluşturulabilir ya da hayranlar tarafından üretilebilir.


{{taslak}}
{{taslak}}

Sayfanın 14.21, 30 Ağustos 2016 tarihindeki hâli

Almadık kurgu (özgün adı ile crossover), iki ya da daha fazla kurgusal karakterin veya evrenin tek bir hikayede yer almasına denmektedir. Almaşık hikayeler telif hakkı sahipleri tarafından oluşturulabilir ya da hayranlar tarafından üretilebilir.