İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 14.49, 6 Haziran 2022 Yusufgencay mesaj katkılar, Yusuf gencay sayfasını oluşturdu (" 1985 yılında doğan Yusuf GENCAY İstanbul Aydın Üniversite ve Beykent Üniversitesi mezunu olarak , hayatına ve çalışmalarına başlamıştır. Henüz 20 yaşına geldiğinde parfumdunyasi projesiyle adından söz ettirdi. California İstanbul arasında kozmetik ürünlerini 36 saat gibi çok kısa bir sürede teslim ederek 2005 yılında e-ticaret alanında yılın projesine imza attı. Edi..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: otobiyografi
  • 14.17, 6 Haziran 2022 Yusufgencay mesaj katkılar, Derisay sayfasını oluşturdu (" 30 yılı aşkın bir tecrübe ile; yüksek kalitede imalat, iş disiplini, liyakat, dürüstlük, güven, fiyatta istikrar ve teslimat tarihlerine hassasiyet firmamızın vazgeçilmez prensipleri olmuştur. Gönen-Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde 11 bin metrekare kapalı alanda yeni ve modern deri fabrikamızı 2021 yılı itibari ile faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Yenilenmiş makine parkurumuz, imalatta yaptığı..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.12, 6 Haziran 2022 Kullanıcı hesabı Yusufgencay mesaj katkılar oluşturuldu