İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 19.16, 17 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, Gagavuzya millî futbol takımı sayfasını oluşturdu ("Gagavuzya millî futbol takımı, Moldova ülkesinin özerk bölgesi olan Gazavuzya’nı temsil eden milli bir futbol takımıdır. Ayrıca Gagavuzya millî futbol takımı resmi bir FIFA üyesi değildir." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 19.10, 17 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, Niklas Kreutzmann sayfasını oluşturdu ("Niklas Kreutzmann, Grönlandlı futbolcudur. Resmi bir FIFA üyesi olmayan Grönland Milli Takımı’nın kaptanıdır. 18 Eylül 1982 tarihinde Grönland’da dünyaya gelmiştir." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 19.07, 17 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, Tanrı’nın Eli sayfasını oluşturdu (""Tanrının eli" (İspanyolca: La mano de Dios), Arjantinli futbolcu Diego Maradona tarafından 1986 FIFA Dünya Kupası'nın Arjantin - İngiltere çeyrek final maçında attığı bir golü anlatmak için kullanılan bir tabirdi. Gol 22 Haziran 1986'da Mexico City'deki Estadio Azteca'da (Aztek Stadyumu) ​​gerçekleşti. Dernek futbolu kurallarına göre, Maradona elini[1] kullandığı için sarı kart görmeli ve gol geçersiz sayılmalıydı. Anc..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.19, 17 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, FC Libourne Saint-Seurin sayfasını oluşturdu ("Eskiden AS Libourne veya Libourne Saint-Seurin-sur-L'Isle olarak bilinen Libourne Futbol Kulübü, Nouvelle-Aquitaine'deki Libourne kasabasından bir Fransız futbol takımıdır. Kulüp, Fransız futbolunun beşinci kademesi olan Championnat National 3'te oynuyor.[1] Tarih[kaynağı düzenle] Kulüp 1935 yılında Georges Kany tarafından Football Club Libourne adıyla kuruldu. Kulüp daha sonra 1966'da omnisports oldu ve böylece adını Association Sp..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 17.47, 17 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, CD Manchego Ciudad Real sayfasını oluşturdu ("Club Deportivo Manchego Ciudad Real, Castile-La Mancha özerk topluluğunda, Ciudad Real eyaleti, Ciudad Real merkezli bir İspanyol futbol kulübüdür. 2009 yılında kurulan Tercera División – Grup 18'de oynuyor ve 3.000 seyirciye ev sahipliği yapan Estadio Juan Carlos I'de iç saha maçları düzenliyor.[1] Tarih[kaynağı düzenle] CD Ciudad Real eski logosu CD Manchego Ciudad Real, 2009 yılında Club Deportivo Ciudad Real adıyla kuruldu. Tem..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 17.14, 17 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, Arson Kaku sayfasını oluşturdu ("Arson Kaku, Mikronezya uyruklu eski bir futbolcudur. Ayrıca Mikronezya Federal Devletleri millî futbol takımı için eski bir efsanedir. Yani Mikronezya Federal Devletleri millî futbol takımı için eski bir efsanedir" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.35, 16 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, Finsbury Park sayfasını oluşturdu ("Finsbury Park, Londra'nın Harringay semtinde halka açık bir parktır.[1] Eskiden Hornsey Belediye Borough tarafından başarılı, tarihi Hornsey bucak tarafından kapsanan bölgededir. Viktorya döneminde ortaya konan büyük Londra parklarından ilkiydi. Park, Harringay, Finsbury Park, Stroud Green ve Manor House mahalleleriyle komşudur. Finsbury Park, Central London'ın yaklaşık 3 mil (5 km) güneyinde bulunan ve London Borough of Islington'ın..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.30, 16 Aralık 2021 Minecraftparodileri mesaj katkılar, Quimper Kerfeunteun FC sayfasını oluşturdu ("Quimper Kerfeunteun Futbol Kulübü, yaygın olarak Quimper olarak bilinir, Fransız futbolunun altıncı bölümü olan Régional 1'in Brittany Futbol Ligi'nde oynayan Quimper, Finistère şehrinden bir Fransız futbol takımıdır. Takım eskiden Stade Quimpérois olarak biliniyordu. Tarih[kaynağı düzenle] Takım 1905'te kuruldu. En büyük başarısı 1970'lerde ve 1980'lerde 2. Lig'de oynarken geldi. En iyi sonucu 1988-89'da dördüncülüktü. Ku..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.00, 15 Aralık 2021 Kullanıcı hesabı Minecraftparodileri mesaj katkılar oluşturuldu