İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 18.25, 28 Ocak 2023 Mehmetkokcu mesaj katkılar, Servera sayfasını oluşturdu ("'''Servera''' (d. 14 Şubat 1993, İstanbul) Servera 14 Şubat 1993'de İstanbul'da doğdu. Liseyi Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyup, Marmara Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Eğitimi Fakültesinden mezun oldu. İstanbul'da güzel sanatlar lisesinde resim öğretmenliği yapmaktadır. Daha önce '''Sagopa Kajmer''' 'in "oldu olanlar" klipinde rol almış ve bir çok görsel sanat çalışmalarını gerçek..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.27, 26 Ocak 2023 Mehmetkokcu mesaj katkılar, Servera sayfasını oluşturdu (Açıklama girildi.) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 18.22, 26 Ocak 2023 Mehmetkokcu mesaj katkılar, Vikiproje:Türkiye/İş birliği projesi sayfasını oluşturdu ("Servera, 1993 yılında Türkiye’nin İstanbul şehrinde doğan ve bu şehirde yaşamaya devam eden bir grafiti sanatçısıdır. Liseyi Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuduktan sonra Marmara üniversitesinde Güzel Sanatlar Eğitimi Fakültesinden mezun olup İstanbul’da bir güzel sanatlar lisesinde resim öğretmenliği yapmaktadır. Resim yeteneği fark edildiğinde ortalama 5 yaşında olan Servera kendisini resim yapmaya adamış bir s..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 17.54, 26 Ocak 2023 Kullanıcı hesabı Mehmetkokcu mesaj katkılar oluşturuldu