İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 09.54, 4 Mayıs 2024 Dentist16 mesaj katkılar, Edental Diş Deposu sayfasını oluşturdu ("'''Edental Diş Deposu''', Türkiye merkezli bir diş hekimliği malzemeleri tedarikçisi ve online diş deposudur. Şirket, diş hekimlerinin, diş hekimliği öğrencilerinin, diş protez teknolojisi öğrencilerinin ve diş laboratuvarlarının ihtiyaç duyduğu çeşitli dental malzemeleri, ekipmanları ve sarf malzemelerini geniş bir ürün yelpazesiyle sunmaktadır. Tüm Türkiye ve KKTC hedef pazarıdır. '''Tarihçe ''' Edental Diş Deposu, 202..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.40, 23 Nisan 2024 Dentist16 mesaj katkılar, Diş deposu sayfasını oluşturdu ("'''Diş Deposu Nedir?''' Diş hekimliği bünyesinde yapılacak tedavi süreçleri için farklı el aletleri veya cihazlar kullanılır. Sadece diş hekimleri değil aynı zamanda diş hekimliği öğrencilerinin eğitimi konusunda da pek çok kullanılacak aletler söz konusudur. Bunlara ilaveten yine diş teknisyenleri ve diş protez öğrencileri de yine çok fazla sayıda dental ürün kullanmaktadır. İşte tüm bu aletleri satan dental malzeme ted..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.16, 23 Nisan 2024 Kullanıcı hesabı Dentist16 mesaj katkılar oluşturuldu