İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 01.35, 8 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, HACILAR HANI ÇAMLIĞI sayfasını oluşturdu ("'''HACILAR HANI ÇAMLIĞI''' '' BU bölge genellikle çam ve meşe ağaçları gibi endemik ağaç türlerinden oluşmaktadır. Su kaynakları açısından zengindir. soğuk su kaynaklarına ev sahipliği yapmaktadır. ilçe merkezine samsun çorum karayolu üzerinden 30 kilometre uzaklığında olduğu bilinmektedir. Hacılar hanı gölünün hemen yanına konumlandırılmıştır.''" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 01.18, 8 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Halifet gazi türbesi sayfasını oluşturdu ("'''HALİFET GAZİ TÜRBESİ''' '' Türkiye'nin Amasya ilinde bulunan bir türbedir. 1210 yılı civarlarında yaptırılmıştır. Danişment emiri olarak bilinen Halifet gazi tarafından inşa ettirilen bu yapı günümüze gelmeyi başarabilmiştir. 1232 yılları esnasında çıktığı bir seferde vefat eden Halifet gazi Amasya sınırları içerisindeki bu bölgeye yani valilik yaptığı topraklara bu türbeye gömülmüştür. Türbenin iki kattan..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 00.54, 8 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Tartışma:Halef Sultan Zaviyesi: sayfasını oluşturdu (Halef sultan zaviyesi: yeni başlık) Etiket: Yeni konu
  • 23.50, 7 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Halil bey cami sayfasını oluşturdu ("'''Halil bey cami''' Tokat ilinin pazar ilçesi mevki içerisinde bulunur. Deniz seviyesinden yüksek bir konuma sahiptir. 1336 yılında İlhanlılar döneminde kurulmuş olup Said hanın oğlu Mehmet'in yaptırıldığı rivayet edilir. Cami 1965 yılında yenilenmiştir. 15. yüzyıl civarında Mehmet çelebinin hocası olan ve zamanla vezirlik görevinde bulunan Halil bey tarafından minare kısmı tadilata tabi tutulmuştur ve zamanla yenilediği i..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 21.10, 3 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Halil Bey Cami: sayfasını oluşturdu ("'''Halil Bey Cami''' ''Merkez Halil Bey Cami 40.275723 enlem ve 36.282288 boylamda yer alır. Pazar ilçesinde bulunur. Merkez Halil Bey Cami haritası Tokat ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmiştir. Merkez Halil Bey Cami posta kodu 60800. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 578 metre civarındadır. İlçenin tek caddesi olan Tokat Pazar yolu üzerinde bulunur ve İlhanlılar zamanında 1336 yıllarında Ebu Said Han oğlu Me..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.58, 3 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Halifet Gazi Türbesi: sayfasını oluşturdu ("'''Halifet Gazi Türbesi''' ''Bu türbe Gökmedrese, Torumtay Sk. No:144, 05100 Amasya Merkez/Amasya bölgesinde bulunmaktadır. Kitabesindeki bilgilere göre medresenin 1210 yılında yapıldığı bilinmektedir. Türbenin de bu tarihte veya daha önce yapıldığı anlaşılmaktadır. Yaptıranı tam oralak bilinmemektedir farklı görüşler hakimdir. Ancak genel görüş türbeyi Danişmend emirlerinden Halifet Gazi’nin yaptırdığı düşünülme..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.45, 3 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Halef Sultan Zaviyesi: sayfasını oluşturdu ("'''HALEF SULTAN ZAVİYESİ''' ''Tokat Meydan Mahallesi'nde, Emniyet Müdürlüğü'nün arkasında, Gazi Osman Paşa Lisesi'nin yanında yer alan ve İvaz paşada bulunan bir yapıdır. Batı cephesinde bulunan taç kapısında yer alan 4 satırlık kitabeyle eşsiz bir tarihi özellik göstermektedir. Bu kitabede yazılanlara göre Sultan Mesud'un ikinci saltanatının başladığı dönemlerde, IV. Kılıçarslan'ın kızı “Huand Hatun” için çal..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.10, 3 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Hacivat Köftecisi: sayfasını oluşturdu ("'''Hacivat Köftecisi'' ''Bu içimizi ısıtan mekan Tokat, Gaziosmanpaşa bulvarı Soğukpınar caddesi 3416. Sokak No:257 Sivas yolu adresinde bulunmaktadır. İşletmeci Kemal ATANGÜR tarafından hizmet verilmektedir. Tiyatroya gönül veren kemal Bey aynı zamanda babasından kalan ekmek dükkanının başına da geçmek zorunda kalmıştır. Tiyatroyu hayatından asla çıkaramayan kemal bey Hacivat ve karagöz ismini verdiği işletmesinde Hacivat..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.01, 3 Ocak 2023 Cansayar1 mesaj katkılar, Hacılar hanı çamlığı sayfasını oluşturdu ("'''Hacılar Hanı Çamlığı''' ''Hacılar hanı çamlığı Çorum ile Samsun yolu üzerinde kalan yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan, Geniş ve dinlendirici bir ortama sahip olan bir alandan oluşmaktadır. Halk tarafından mesire alanı olarak da kullanılmaktadır. Ağaç türleri bakımından incelemek gerekirse meşe ve çam ağaçlarının birlikte bulunduğu yaklaşık 100 yıllık ve daha genç ağaçların bulunduğu bir doğa harikas..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 23.22, 1 Ocak 2023 Kullanıcı hesabı Cansayar1 mesaj katkılar oluşturuldu