Yardım tartışma:İçindekiler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfanın adının "Yardım" değil de "Yardım:İçindekiler" olmasının bir nedeni var mı ? Ayrıca, İngilizce Wikipedia'nın "Help" sayfasından buraya bağlantı hatalı. - İnfoCan 14:53, 4 Nisan 2006 (UTC)


  • Çünkü Yardım sadece bir sayfa değildir. İçinde sayfalar barındıran bir bütün olarak düşünebilirsiniz veya bir proje; yardım ile ilgili tüm konular farklı farklı sayfalar halinde Yardımın içinde bulunurlar, bu nedenle Yardımın ilk sayfası yani giriş/ana sayfası pek tabii ki içindekiler ihtiva eder. Kısacası Yardımın genel olarak içinde barındırdığı sayfalara kullanıcıyı yönlendiren bir girişten ibarettir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 15:03, 4 Nisan 2006 (UTC)

Başlıklar daha kullanışlı ve arama fonksiyonu ile ulaşılır hale getirilebilir. Bu konuda bazı fikirlerim var. İlgilenenler sayfama uğrayarak görüşlerini yazabilir. Fikrimin özeti şu; bir kullanıcı arama fonksiyonunu kullanarak yardım yazıyorsa %90 olasılıkla yardıma ihtiyacı vardır ve arama sonuçları en azından ilgili bir yere ulaştırmalıdır.--Kutu su 07:02, 7 Ağustos 2006 (UTC)


2006 güncellemesi[kaynağı değiştir]

Bir şekilde aklıma düşen Vikipedi:Haftanın işbirliği/Yardım sayfaları projesi sayfasını buluncaya kadar göbeğim çatladı. 2006'da yardım sayfaları bu projeyle verimli bir güncelleme geçirmişti. Burada da kaydının bulunması için bir not düşmüş olayım. Gelecekte benzer bir revizyonda yol gösterici olabilir.

Vito Genovese 12.20, 11 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]