Şarkı yarıda kesilmiş olup uzun versiyonu resmî olarak hiçbir albümde yayımlanmamıştır. Türküola Müzik firması tarafından yayımlanan Türküola Yaranamadım albümünde yer almıştır.
Nankör ve Bir Durak Görmüyorum şarkıları albümün plak basımında bulunmamaktadır. Bu şarkılar albümün kaset basımında yer almıştır.
1997'de Elenor Müzik etiketiyle yayımlanan Nerelerdesin? albümü için yapılan haberde "Yaranamadım" albümünden de bahsedilmiş ve albüm hakkında şunlar söylenmiştir:
Hazırladığı albümleri satış rekorları kıran Gürses'in "Yaranamadım" adlı Elenor Müzik'ten çıkardığı ilk kaseti, geçen onca yıla rağmen satmaya devam ediyor. Kasetleri için tanıtım yapmayan, televizyon programlarına çıkmayan Müslüm Gürses'in başarısı hayretle izleniyor.[2]
Albümde yer alan "Sana Benziyor" şarkısı Murathan Mungan'ın "Hayat Atölyesi" isimli kitabında sıraladığı 10 şarkı arasında yer almıştır. Mungan'ın, kitabında şunları yazdığı belirtilmiştir: "Çocukluk ve yeni yetmelik dönemlerindeki etkilenmelerin, kişiliğimizde ve anılarımızda daha derin ve daha uzun süreli izler bıraktığını düşünürüm. Bu yüzden bende bıraktıkları güçlü etkiler nedeniyle daha çok yeni yetme dönemimin şarkılarını andım. Kalbimizin şarkılara çok borcu var, benden istediğiniz on şarkılık liste bitti ama içimdeki şarkılar hala sürüyor."
Elenor Müzik sahibi Muhteşem Candan, albüm hakkında şunları söylemiştir: ""Yaranamadım" diye ilk albümünü yaptık. Çok beğenildi. Uğur Bayar yönetti, şarkı da onundu. İlk onunla başladık ve çok iyi gitti."
Murathan Mungan: "Entelektüeller farkında değilken ben Müslüm Gürses dinliyordum. Unutamadığım bir şarkısı vardır; 'Bu şehirde ne varsa hepsi sana benziyor' diye. İstanbul'a geldiğim ilk yılda çıkardığı şarkısıydı. Şarkıların ruhunu ve kalitesini yakalamak çok önemli. Kulaklarınız bütün seslere açık olmalı ama siz seçebilmelisiniz. Sizin kalitenizi veren bir şeydir bu."
Yavuz Hakan Tok: “Sana Benziyor”, “Yaranamadım” albümünün şarkılarından biri. Henüz Müslüm Gürses’in sesini bütün bütüne ağzının içine hapsetmediği, daha temiz ve net şarkı söylediği dönem. Alaturka kemanların alıp götürdüğü düzenlemenin altını dolduran bas gitarın yürüyüşü, vurmalıların dolgunluğu, baştan başa canlı kaydın o zamanın teknik imkânlarına rağmen pırıl pırıl tınlaması filan fevkaladenin fevkinde.
Yapıtımızın gerçekleşmesinde emeği geçen değerli bestekâr Uğur Bayer ve tüm orkestra elemanlarına, Stüdyo Arı Yapım'a, Tonmaister Sıtkı Acim'e, çektiği dialarla kapağımızı renklendiren Stüdyo Sedat'a ve Sayılı Matbaacılık'a teşekkürlerimizi sunarız.
- Elenor Plak