Vikiproje:Trenler/Katılımcılar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Trenler Vikiprojesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Yardımcı olmak için yapabileceğiniz bazı işler aşağıda sıralanmıştır.:
  • Yardım edebileceğiniz ilk işlerden biri önerge tartışmaları sayfasına gidip görüşlerinizi belirtin ki bir fikir birliğine varalım ve uygulamaya geçebilelim.
  • Madde listesi, projemiz için önemli olan maddelerin bir listesini içermektedir, bunlar kalite ve önemlerine göre değerlendirilmşlerdir. Kendiniz bir madde seçmek için faydalanabileceğiniz yararlı bir kaynaktır bu.
  • Ayın İşbirliği, proje ile ilgili maddeleri kaliteli veya seçkin seviyeye getirmek için aylık bir işbirliği projesidir.
  • İstenen maddeler, kullanıcıların yeni madde yaratmak veya belli işleri tamamlamak için yardım isteyebilecekleri yerdir.

Hoşgeldiniz ve iyi çalışmalar!

bluetime93 mesaj Özellikle demiryolu hatları, tren hatları ve tren istasyonları olmak üzere demiryolu ulaşım temalı konularda yardımcı olabilirim.
2knk mesaj Türkiye'deki demiryolları konusuna yardımcı olmaya çalışacağım.
SERVERKARATEPE mesaj Türkiye'deki demiryolu (metro, tramvay, teleferik, füniküler, tren vb.) hatları ve istasyonları olmak üzere demiryolu ulaşımı temalı konularda yardımcı olurum.