Vikiproje:Kuzey Kore/İşbirliği Projesi/Ağustos 2019

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ağustos 2019'un işbirliği, {{VikiProje Kuzey Kore}} şablonunu Kuzey Kore alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 500 maddeye şablon eklemektir.


  • Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Kuzey Kore ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesi ve Türkçe Vikipedi'de az sayıda olan Kuzey Kore maddelerinin artırılması projenin önceliğini oluşturmaktadır. Bu kapsamda {{VikiProje Kuzey Kore}} şablonu gerek Kuzey Kore kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır.
  • Kuzey Kore'nin günümüzde egemen bir ülke olması sebebiyle doğrudan ya da dolaylı olarak birçok güncel konuyla ilişkilidir. Bu sebeple konu kapsamı oldukça geniştir. Tüm konuyla ilişkili maddelere şablon eklenebilir.
  • Yerleştirilen her şablon 1 puan olarak değerlendirilir. Yeni madde oluşturulup bu maddenin tartışma sayfasına şablon eklenirse, teşvik puanı olarak +5 puan verilir.
  • Projenin yeni başlamasına istinaden, projeyi mesaj ile ilgili kullanıcılara duyurma işlemi +3 teşvik puanı olarak değerlendirilir.
  • Projenin süre sınırı yoktur. 500 maddeye şablon eklendiğinde proje sona erer.
  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır. Bunun yanı sıra katılımcılara Kuzey Kore Yıldızı verilecektir.

Proje başlangıç: 1 Ağustos 2019
Proje bitiş: 500 maddeye ulaşılması

Proje durumu[kaynağı değiştir]

İlerleme:
%12.4

500 madde olan proje hedefine dair 62 (12.4%) tamamlandı.




Katılımcılar ve puanlama[kaynağı değiştir]