Vikipedi:Seçkin resim adayları/New York Midtown Skyline at night - Jan 2006.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 19:55, 11 Kasım 2008 (UTC)

New York Gökdelenleri[kaynağı değiştir]

Manhattan bölgesinde bulunan gökdelenler.
Gerekçe
Kaliteli bir panaroma
Resmin dahil olduğu maddeler
New York
Üreten
en:User:Diliff
Aday gösteren
Aycanileti

Destek DestekAycanileti 18:34, 28 Ekim 2008 (UTC)

  • Destek Destek Aslında uzaktan bakınca fazla anlam ifade etmiyor ancak gerçekten güzel ve seçkin. --♪♫Berkay0652|ileti 18:38, 28 Ekim 2008 (UTC)
  • Destek Destek Berkay0652'in yorumuna katılıyorum... --Kerem 233ileti 12:30, 29 Ekim 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Fotografta çok büyük bir ışık sorunu var. Çok karanlık. Aslında küçük bir fotoşop ayarı ile düzeltilebilecek olmasına rağmen (ben yapıp baktım) maalesef bu durumda bile hala göze hoş gelmeyen karanlık noktalara sahip. Level ayarlamasıyl bile sorunlu iken bu haliyle seçkin olması bence olası değil. Teşekkürler, --Manco Capac 07:42, 30 Ekim 2008 (UTC)
  • Destek Destek New York'u olduğu gibi gösteren bir resim...Fotoşopla güzelleştirmek elbette mümkün ama çıplak gözle buna yakın bir görüntüyle karşılaşılırken, gerçekçiliği nedeniyle seçkin olabilir...Gerçekte olduğu kadar karanlık duruyor...Parlaklığı ile oynandığına dair resmin açıklamalarında bir ibare bulamadım...Oynanmaması bence daha güzel...Vikipedist 22:25, 30 Ekim 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Manco Capac haklı,ışık sorunları var.--Selim Baba ileti 15:46, 1 Kasım 2008 (UTC)
  • Destek Destek Vikipedist'e katılıyorum. --DsMuratileti 19:39, 4 Kasım 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Ben fotografin çekildiği yerden bakınca şehrin bu kadar karanlık olabileceği fikrine katılmıyorum. Bir de bu haline bakın isterseniz. --195.128.38.35 08:10, 5 Kasım 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Aslında olabileceğini değil olduğunu anlatmak istemiştim, ama gerçekçi bir resim yerine oynanmış bir resimde tercih edilebilir elbette, görüntü alındığı esnada bile gelişmiş bir fotoğraf makinesinin ISO ayarlamalarıyla böyle bir görüntü gerçeğinden farklı elde edilebilir, fotoşopa gerek olmaksızın...Seçkin resimlerde özellikle gerçekçiliği ön planda tutuyorum, herhangi bir şema, tablo, çizim vs için fotoğrafla ya da resimle oynanmasına diyeceğim yok, onların durumu farklı...Görüştür sonuçta, görüşler farklıdır, zaten SRA seçimlerinde genelde fotoşopla oynanılması ve resmin orijinalliğini yitirmesi makul ve makbul karşılanıyor...Bense üzerinde oynanılması gereken bir resim ise tarihi bir özellik ya da eşsizlik arz etmiyorsa SRA olmamasından yanayım...İyi çalışmalar...Vikipedist 09:22, 5 Kasım 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Yukarıda yazılan görüşlere katılıyorum. --Eyalvac 20:56, 8 Kasım 2008 (UTC)
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.