Vikipedi:PHP bot çerçeve tablosu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Mevcut PHP Bot çerçeveleri
Kilit kişiler[php 1] İsim PHP Sürümü son güncelleme API kullanır[php 2] Hariç tutma uyumlu Yönetici fonksiyonları Eklentiler Depo Notlar
Kullanıcı:Cyberpower678, Kullanıcı:Addshore, ve Kullanıcı:Jarry1250 GitHub 5.2.1 2017 Evet Evet Evet Evet GitHub Geniş çerçeve, şu anda yeniden yazıldı. Belgeler şu anda mevcut değil, bu yüzden yardım için Kullanıcı:Cyberpower678 sorun.
Kullanıcı:Addshore mediawiki-api-base 7.4+ 2021 Evet Bilinmiyor Bilinmiyor fazladan lib GitHub Mediawiki api ile etkileşime giren temel kitaplık, belirteçlerin giriş, çıkış ve taşıma işlemlerinin yanı sıra istekleri kolayca alma ve gönderme işlemlerini yapmanıza olanak sağlar.
Kullanıcı:Addshore mediawiki-api 7.4+ 2021 Evet Hayır bazı fazladan lib GitHub Mediawiki-api-base üzerine kurulu bu, RevisionGetter, UserGetter, PageDeleter, RevisionPatroller, RevisionSaver vb. api

yığın yükleme için daha gelişmiş hizmetler sunar.

w:User:nzhamstar ve w:User:Xymph Wikimate 5.3+ 2023 Evet Hayır Hayır Hayır GitHub Ana makale ve dosya sayfalarını destekler. Kimlik doğrulama, sayfa olup olmadığını kontrol etme, sayfaları/bölümleri okuma ve düzenleme. Dosya bilgisi alma, dosya indirme ve yükleme. Test edildi ve çalışıyor. Kullanımı kolay olmayı hedefler.
Григор Гачев Apibot 5.1 2015 Evet Evet Evet Evet Wikide MW 1.21'e kadar tam API desteği, kalıcı bağlantılar, gzip xfers, HTTPS, HTTP auth, GET sıralama, otomatik site/kullanıcı/paraminfo önbelleğe alma ve kullanım, sayfa bot dışlama uyumu, 1000 fonksiyona yakın, DB desteği vb. Kolayca genişletilebilir modüler yapı. UNIX benzeri bindirilmiş 'montaj hattı' çerçevesi. AGPL 3.0 veya üstü.
Kullanıcı:Chris G botclasses.php,
botclasses.php
7.4 2023,
2019
Evet Evet Evet Hayır on wiki (2023),
GitHub (2019)
Eski wikibot.classes Çatal (ClueBot ve SoxBot tarafından kullanılır). 2010 ve 2015 API değişiklikleri için güncellendi. Dosya yüklemeyi destekler.
  1. ^ Listelenen bir çerçeve oluşturmak için çatal üzerinde çalışanlar içermez.
  2. ^ Nerede mümkünse. Şu anda API tarafından desteklenmeyen görüntülerin ve diğer bu tür görevlerin yüklenmesini içermez.