Vikipedi:Madde incelemesi/gönüllüler

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Aşağıda, madde incelemesine katılmak için kendileriyle temas kurulabilecek gönüllerin listesi bulunmaktadır. Sadece son kategorideki gönüllüler yazım düzeltmeleri (redaksiyon) yapmayı kabul etmektedirler.

Birisinden maddenizin incelenmesini istediğiniz zaman nazik olun, kişilerin her zaman madde incelemeye zamanı olamayabileceğini anlayışla karşılayın. Kullanıcının katkılarına bakarak yakın zamanda etkin olan birisine başvurun ve lütfen aşağıda adı yazılı olanlara toplu olarak mesaj yollamayın. Maddenizin konusuyla en ilgili olabilecek iki-üç kişi bulun ve yanıt vermeleri için zaman tanıyın.

Aşağıdaki listede uygun bir alt başlık altında adınızı yazarken kendi ilgi sahalarınızı da belirtin. Aşağıda on genel konu ve genel yazım düzeltmeleri için bir genel kategori listelenmiştir. Bunlar oldukça geniş kategoriler olmakla beraber Vikipedi'nin ana kategorilerini kapsarlar. Lütfen yeni kategoriler eklemeyin.

Bu kategorilerin altında yazarların yardım için başvurabilecekleri çeşitli Vikiprojeler de listelenmiştir. Eğer listeye yeni bir Vikiproje ekleyecekseniz aktif olduğundan emin olun. Pekçok Vikiproje aktif değildir.

  1. Kullanıcı:Mimar77: Mimarlık ve sanat

Dil ve edebiyat[kaynağı değiştir]

Felsefe ve Din[kaynağı değiştir]

Güncel hayat[kaynağı değiştir]

  1. Bilgehan Öztürk Genel kültür,popüler kültür

Toplum ve sosyal bilimler[kaynağı değiştir]

Uygulamalı bilimler ve mühendislik[kaynağı değiştir]

Doğal bilimler[kaynağı değiştir]

  1. İnfoCan Biyoloji, kimya, temel tıp
  2. KediÇobanı

Genel redaksiyon[kaynağı değiştir]