Terri Ivens

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Terri Ivens
Doğum23 Haziran 1967
Newport Beach, Kaliforniya
MeslekOyuncu
Yazar
EvlilikMark Osgood (boşanma)

Terri Ivens (d. 23 Haziran 1967), Amerikalı oyuncu ve yazar. Ivens Tv dizisi Simone Torres karakterini canlandırdığı Ekim 2001 ve Aralık 2007 arası yer aldığı All My Children ile tanındı.

Yaşamı[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu Ivens Newport Beach, Kaliforniya'da doğmuştur. Memleketi Reno, Nevada'da büyümüştür. Beyzbol oyuncusu David Segui ile 2003'te nişanlanmmış ancak evlenmediler. Kendisi Mark Osgood ile 2 Temmuz 2004'te evlenmiş 2013'te boşanmışlardır.[1] Kızı, Kiana 9 Ekim 2004'te doğmuştur.[2]

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu olarak yer aldığı başarılı yapımlar arasında; Sinema filmleri Jimmy Hollywood ve Marked for Death ile Tv yapımları; The Barefoot Executive, There Was a Little Boy, Breast Men, Roseanne, Boy Meets World, Coach, Melrose Place, Baywatch, Married... with Children ve Highway to Heaven sayılabilir. Oyun üreticisi Lucas Arts firması macera oyunu, Grim Fandango 'da Lupe karakterini seslendirmiştir.

Ivens fanatik bir basketbol taraftarı olup San Francisco 49ers, the Los Angeles Lakers ve San Antonio Spurs takımının maçlarını izlemektedir. Kendisi ayrıca kayak, rafting ve golf sprouna meraklıdır. Bunların dışında yazarlık, şairlik, fotoğrafçılık ve el sanatlaı ile ilgilenmektedir.

2014'te yayınladığı, The Buzz: Pointing Fingers adlı şiir kitabı vardır.[2]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "REAL-LIFE STATUS". Soap Opera Digest. July 29, 2013. p. 13.
  2. ^ a b "Novel Approach". Soap Opera Digest. 9 Şubat 2015. p. 69.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]