Tartışma:Yucef Merhi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yeni medya sanatçısı Yucef Merhi'nin tanıtıldığı bu yazıda şairin özetle öz geçmişi ve sanatının amaçlarından bahsedilmiştir. Yazının kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum. --Onurmusa (mesaj) 22:28, 12 Nisan 2013 (UTC)

Vikipedi nedir, ne değildir[kaynağı değiştir]

Merhaba Sn.Onurmusa. Oluşturduğunuz "Yucef merhi" maddesi incelendiğinde;

  • Madde içerisinde oluşturduğunuz bağlantıların hiç birisi maalesef bizi "Yucef merhi" ye tam olarak ulaştırmıyor. Yani bağlantı vermiş olmak için oluşturulmuş bağlar ve bağlantılar görünümündeler.
  • Yucef merhi'nin 1977'de doğduğu ve 1985 'de ise " Atari 2600" yapıtını oluşturduğu içerikte yer almakta. ( Yani size göre, 8 yaşında Atari 2600 yapıtını oluşturmuş.)Halbuki Vikipedi de madde olarak bulunan Atari 2600 maddesi incelendiğinde iddia doğrulanmıyor.
  • Yapılan sürüm kontrolü revizyon çalışmasında tarafımdan maddeye {{sil|M6}} şablonu eklenmiştir. Akabinden aynı içerikli bir başka madde Yucef Merhi olarak (soyad baş harfi büyük yazılmak suretiyle tarafınızdan tekrar oluşturulmuştur. Gerek maddenin kurgusal bir içerik görünümünde olması ve gerekse ısrarlı tavrınız bu açıklamayı zaruri kılmıştır. Sanki oluşturulan maddede yer alan resmin ait olduğu kişi tarafından, kendisi için böyle bir çalışma yaptığı anlaşılmaktadır.
  • Bilindiği üzere Vikipedi bir ansiklopedidir. Bu sebeple bu konuda daha ayrıntılı bilgi edinmeniz için lütfen Şu politikamızı iyice incelemenizi öneririm. İyi çalışmalar...Eğitmenmahmut msj 10:59, 13 Nisan 2013 (UTC)
  • Yucef Merhi bir harika çocuk olduğunu. Lütfen, bu bağlantıları kontrol edin:

http://mit.cibernetic.com/racingthebeam.pdf (Massachusetts Institute of Technology) http://dl.acm.org/citation.cfm?id=1459602 (ACM) http://www.ocma.net/?page=new&piece=70 (Orange County Museum of Art) http://www.newmuseumstore.org/browse.cfm/4,5887.html (New Museum of Contemporary Art) http://www.artealdia.com/International/Contents/Reviews/Post-Kinetic_Conceptualism_and_Geometry_in_Venezuela (Arte al Dia International) http://www.youtube.com/cibernetic (video belgesel)