Tartışma:Ye'cüc ve Me'cüc

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Mitoloji (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mitoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mitoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde adı hatalı[kaynağı değiştir]

Bu madde adı hatalı, Ye'cuc ve Me'cuc olmalıdır. İlginize --91.23.61.20 18:39, 24 Temmuz 2010 (UTC)

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Yecüc ve Mecüc daha yaygın olarak kullanılmakta.--Rapsar 18:53, 24 Temmuz 2010 (UTC)

Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın Kuran'ı Kerim Türkçe mealinde, Ye'cuc ve Me'cuc olarak yazılmıştır.--91.23.61.20 20:22, 24 Temmuz 2010 (UTC)

"Yecüc ve Mecüc’ün kimliği" kısmı[kaynağı değiştir]

"Yecüc ve Mecüc’ün kimliği" kısmı tamamen YORUMA dayalı ve bilimsellikten uzaktır. Buradaki YORUMLAR Yecüc ve Mecüc'ü tamamen uydurma ve efsane olduğunu yazıyor. Ayrıca "bkn. Dış kaynak" diye bir referans olmaz. Bu nedenlerle "Yecüc ve Mecüc’ün kimliği" kısmı yorumdan uzak olacak şekilde düzenlenmeli veya çıkartılmalıdır. (Tezcaner (mesaj) 11:56, 12 Kasım 2013 (UTC))

The warm nativity[kaynağı değiştir]

Its about to be precise or acting the odds like the polypheus.