Tartışma:Venom (müzik grubu)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Venom'un black metal yapmaması[kaynağı değiştir]

Onlarca kişinin yanlış bilgi edinmesine sebep oluyor bu sayfa. Venom black metal ögelerinin çoğunu içermemekle beraber, speed metal yapmakta ancak kirli kayıtları ile akıma önderlik yaptığı için black metal tarzının önderi kabul ediliyor. Black metal yapısını incelersek scream vokal içermelidir ancak Venom scream vokal içermemekte. Venom daha çok heavy, speed kültürünü içermekte, Venom trve kültürle alakası olmayan bir grup olur black metal piyasasında. Bu bilgi değiştirilmeli diyorum.. HicBitmeyenAkbil 11:35, 24 Eylül 2015 (UTC) HicBitmeyenAkbil 11:35, 24 Eylül 2015 (UTC)