Tartışma:Vasil Bıkau

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sovyetler Birliği (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sovyetler Birliği maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

rus yazarları kategorisine koydum, beyaz rus yazarlar diye kategori açmadım.Delamorenamesaj 14:43, 3 Mart 2007 (UTC)

Bence ya yeni bir kategori açmak gerek ya da olduğu gibi bırakmak. Çünkü Vasil Bikov'un yazarlık öyküsünde Rus ile Beyaz Rus arasındaki fark önemli bir nokta teşkil ediyor. Kaldırıyorum Rus yazar kategorisini.--mustafa 16:15, 3 Mart 2007 (UTC)

Hi! I'm sorry, i don't speake Turkish, but i'd like to tell, that Vasil Bikov is not a russian writer. Hi writed only in Belarusian, and his read name was Vasil Bykau, like in down side in photo in artikle. --Jim 06:31, 23 Kasım 2009 (UTC)

Hi, Jim. In Turkey he is known as Bikov and in the article it is mentioned that he is Belarussian. Nevertheless I'd added his original name after your warning. Thanks.

--liber arce 23:12, 27 Kasım 2009 (UTC)