Tartışma:V. Giorgi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Gürcistan (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Gürcistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Gürcistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

V. Giorgi'nin lâkabı olan İngilizce brilliant kelimesinin çevirisini maddeye eklemedim. Uygun bir çeviri bulamadım.Ertly 12:58, 29 Aralık 2009 (UTC)

  • İngilizce vikiden aynen; 1330'lu yıllarda Orhan Gazi'ye karşı güneybatıdan Klarjeti bölgesini elegeçirdiği çevrilmiş. Ancak tarihte Orhan Gazi'nin bırakın 1330'lu yılları, herhangi bir zamanda bile, henüz Gürcü Kralı'nı tehdit edecek durumda olmadığını biliyoruz. Böyle bir vaka varsa kaynağını da görmek isteriz...Vikiçizer 21:52, 16 Kasım 2010 (UTC)