Tartışma:Türkiye (gazete)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Medya (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Medya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Medya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Taraflı şablonunu kaldırdım[kaynağı değiştir]

Benden önceki değişikliği yapan anonim kullanıcının (78.161.193.13) değişiklik özetinde sebep belirtmeden koyduğu ve Caracas tarafından, yine özetsiz ve sebepsiz onaylanan "taraflı şablonu"nu kaldırdım. Zîrâ VP:TBA'ye aykırı bir bölüm göremedim.
Aslında herhangi bir maddeye konulmuş herhangi şablonun gereğini îfâ etmeden o şablonu o sayfadan kaldırmam! Hele ki "tarafsızlık şüphesi" ile etiketlenmiş bir sayfadaki bu şablonu hiç kaldırmam! Fakat derin bir sayfa olmadığı için, tarafsızlık ilkeleri ile karşılaştırmak, zor olmadı.
Bu şablonun konulmasına binâen aklıma tek bir ilke geliyor: "Atıfta bulunmak ve kanıtlamak ( gazetenin tiraj rekorunun kaynaksızlığı)
Maddenin tarafsızlığının şüpheli olmasıyla ilgili olarak, eğer farkına varamadığım veyâ kavrayamadığım bir başka ilke varsa lütfen yazınız! MFEIspartalıdır 05:05, 5 Mart 2012 (UTC)

Anonim Kullanıcı (78.161.193.13) Vandalizmi[kaynağı değiştir]

Anonim kullanıcı (78.161.193.13) tek bir değişiklik yapmış; o da bu maddeye "taraflı" uyarı şablonunu koymak... Dolayısıyla bir vandalizm olabileceğini düşünüyorum. MFEIspartalıdır 05:13, 5 Mart 2012 (UTC)

  • Açıkçası ben de bir gazetenin maddesinde neden "uzman" desteğine ihtiyaç duyulduğunu anlayamadım. Dolayısıyla bunu vandalizm olarak mı nitelemeliyim?.. Utku Tanrıveremesaj 06:17, 5 Mart 2012 (UTC)