Tartışma:Saingilo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Azerbaycan (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Azerbaycan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Azerbaycan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Tamamen yalandan ibaret olan bu sözde "bilgi"nın silinmesi gerektiğini düşünüyorum.Onu yazan arkadaşın "mantığıyla" "1922 yılında Burkino-Daso diye bir bölge Mozambikden alınarak Türkiyeye verildi,halen bu bölgede 75 milyon Burkino-Dasolu yaşamaktadır" diyebiliriz.Edgar1986 13:27, 12 Nisan 2008 (UTC)

===========[kaynağı değiştir]

"Saingilo" olarak gösterilen bölge uyduruk bir yerdir.Son yıllarda,daha doğrusu sovyet yıllarından itibaren temeli atılmış toprak iddialarını esaslandırmak için uydurulmuş yer adıdır.Hiç bir(!) tarihi esası yoktur ve sadece gürcü ırkçılarının toprak iddialarını esaslandırmak için uydurdukları bir isimdir. Eğer her uyduruk yer için bir makale yeri açmaya izin veriliyorsa,öyle söylenilsin,her kes de bilsin.Bu durumda belki biz de Gürcistanda olmayan bir yer uydurur,makaleler açar,sahte tarih yazarız. Lütfen ırkçı toprak iddiaçılarının fikirlerine esaslanan bu uyduruk yerle ilgili makaleyi buradan kaldırın. Edgar1986 13:27, 12 Nisan 2008 (UTC) Azerbaycan