Tartışma:Retrocausality

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Felsefe (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Fizik (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fizik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fizik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Psikoloji (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Psikoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Psikoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Zaman (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Zaman maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Zaman kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlık İngilizce. Konuya vakıf değilim ama, Google'da sitelerden birinde tersine nedensellik diye adlandırılmış. Bu tanımlama doğru ise sayfa Türkçe isimlendirilebilir.-- Potkal 20:25, 4 Temmuz 2015 (UTC) zamani etki ve donusle hiz cekim ile sinirlamak imkansiz gibi kehf suresi zamanin etkilemedigi yaslandirmadigi 5-6-7 kisiden birde kitmirden bahseder baska bir ogretide kendisi yaslanmamis lakin binegi yaslanmis bir kisi konu edilir.Gecmise donus kronos zaman tutucunun yokedilmesi mìtleriyle felsefeciler tarafindan izah edilmeye calisilmistir.ileri zamana kendini isinlayan hizlayan kisi evrensel konumunu hesap etmelidir madde ve vucutun karismasini onlemeli g zaman yercekimi ile mucadele etmelidir karbon oksijen surtunme isi problemlerinin ustesinden gelmelidir gittiginde sayet atomlar parcalanip birlesecekse patlama ile oldugu yeri ayni bulamayabilir radyoaktivite denge degişimine hazirlikli olmalidir butunlugu bozulmamalidir. geri donebılecegi yeni teknolojiyi elde ettigini varsayalim ileri gidisinden oturu herhangi bedenselruhsal birde sorun cikmadigini varsayalim gittigi zamani belirlemesi bu uzayzamanruh yariginin acilip kapanmasida ayri sorun.