Tartışma:Regaip Kandili

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hz. Muhammed (S.A.V) diyeceksiniz![kaynağı değiştir]

Eğer %99 u müslüman bir ülkenin halkına Türkçe dilinde hitab ediyorsanız değerlerimize uymanız gerekir Bu sayıya azerbaycan kırgısiztan türkmenistan gibi diğer müslüman türk devletlerinide eklediğimizde daha saygılı olmanız gerekir. Google dan regaip yazınca ilk sırada bu değerlerimize saygısız bu sayfanın çıkması içler acısı...

  • Vikipedi, Türkiye'nin veya Türklerin Wikipediası değil, Türkçe anlayanların veya Türkçe konuşanların Wikipediasıdır. Hazret kelimesi VP:TBA politikasına ters düştüğü için Vikipedi maddelerinde kullanılmamaktadır. Yine taraflı olan Aziz kelimesi gibi.  Burak ileti 09:20, 3 Temmuz 2008 (UTC)


Evet bencede bir sahgı eksikligi var firma kurali veya pirensip diyemeyiz bir din peygamberine her hsngi biriymiş gibi davranamayiz bilakis daha fazla saygı idadesini kullanmayı tesvik etmeliyiz.

Vikipedi'de kurallar, kullanıcıların bireysel dilek ve talepleriyle değil, topluluk onayıyla net çizgiler kazanır. Bey, ağa, Hz. vb.leri gibi takılar karar olarak kullanılmamaktadır. Levent Abi ileti 09:22, 3 Temmuz 2008 (UTC)

dogru vikipedide takılar kullanılmıyor ama her ne hikmetse bu takılar hıristiyanlarda olunca kullanılıyor saint gibi88.248.112.92 23:16, 8 Haziran 2010 (UTC)ibrahim