Tartışma:Philadelphia Deneyi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu konuyla ilgili İngilizce Wikipedia (:en:Philadelphia experiment) alternatif açıklamalara ve hikayeyle ilgili tartışmalara yer vermiş. Burdaki madde şimdiki haliyle olayın sadece sansasyon yönünü sunarak ansiklopedi okuyucularını eksik bilgilendirmekte.--İnfoCan 17:46, 3 Kasım 2006 (UTC)

ingilizce wiki'den bir kısmı tercüme edip ekledim, diğer kısıımlarda da düzeltmeler yaptım. Yeterince tarafsız olduğunu düşünüyorum, haksızsam haber verin :) --Khutuck 14:13, 11 Ocak 2007 (UTC).

Bence bu idda yalan ya da yanlış bir olaydır. Çünkü bu olay bir başarısızlıkla bile sonuçlanmış olsaydı Birleşik Devletler ord usu bunun üzerinde çok çalışıp devam ettirirdi ve bir şekilde yakın zamanlarda buna benzer haberler ya da olaylar görünürdü. Ayrıca böyle bir şeyle yoğun bir çalışma yapacak bir devlet olsaydı bu da Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler birliği olurdu. Çünkü onlar çoğnluğa göre baskın olmayan bir tarafta oldukları için yaptıkları farklılıklarla öne geçmeyi düşünmüşlerdir hep. Ayrıca CIA Sovyetler birliğinde bir çok üst kademeli Sovyet çalışanlarının bile bilmediği bir çok yer altı laboratuarı olduğunu söylüyorlar. Çünkü onlar hep yaptıkları çalışmaları gizli tutmaya çalışırlardı, bu da çok doğal. Ayrıca CIA gizli servisi aynı şekilde yine Sovyetler'in giz1i yer altı silah depoları olduklarını söylüyorlar genellikle prototipler ve geliştirme aşamasında olanlar falan zaten bu bir çok filmde ve oyunda geçer izleyenlere artık. Yani eskiden yapılmış gizli bir deney varsa bilin ya ilk Sovyetler Birliği yapmıştır ya da yapılanlar üzerinde KESİNLİKLE çalışmalara başlamıştır. Çünkü onlar Dünya üzerindeki sinsi sömürüyü kaldırmak isteyen insanlar ve kendilerininkinden daha baskın şeytan bir ideolojiye karşı savaşmaktadırlar. Avatar9n 23:38, 3 Ağustos 2011 (UTC)

başlığı Filedelfiya Deneyi olarak değiştirebilir misiniz?