Tartışma:Pascal üçgeni

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Matematik (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Matematik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Matematik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Affınıza sığınarak "Pascal Üçgeni" konu başlıklı makalenin yazım hatalarının ve anlatım bozukluklarının düzeltilmesini talep ediyorum. Cümlelerden hiçbirisi anlaşılamıyor maalesef. Bu imzasız yazı Adisalem1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


  • Kısmi bir düzeltme yapıldı, konudan anlayan birileri yeniden bakabilir. Levent Abi ileti 00:41, 30 Kasım 2008 (UTC)

kaynak ve üslup[kaynağı değiştir]

madde http://www.yorumla.net/ilkogretim-lise/440618-pascal-ucgeni.html adresinden kopyalanmış. üslubu da kötü. daha kapsamlı kaliteli içerik gerekiyor. düzeltme ; bu siteye vikiden kopyalanmış da olabilir.--İnkanyezi 16:10, 28 Haziran 2009 (UTC)

Elimden geldiğince ingilizce vikipediden yararlanarak geliştirmeye çalışıyorum. Sizler de destek olabilirsiniz. Captainİleti/Message 23:25, 10 Nisan 2011 (UTC)

Esasında Ömer Hayyam bulmuştur denmiş, herhangi bir kaynak yok bir şey yok.. 94.235.252.162 21.01, 22 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]