Tartışma:Papalar listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hristiyanlık (Liste-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Vatikan (Liste-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Vatikan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Vatikan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merhaba bu listedeki papaların altında yazan Aziz ve papaların maddesinde yazan ".... veya diğer adııyla Aziz ..." şeklindeki ibareler VP:TBA'ya aykırı değil midir? Kaldırılması gerekli benceSrhat 06:54, 5 Temmuz 2008 (UTC)

Dini ünvanlar hakkında[kaynağı değiştir]

Dini isimlerdeki ön adların (örneğin "Hz." ) tarafsız olmak amacıyla yazılmadığı gerekçesiyle XVI. Benedictus'un resmindeki "Mukaddes Papa Cenapları" ibaresini kaldırdım. Belirtmek isterim Syrano