Tartışma:Panzers Phase One

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Fazla sayıda adil kullanım resmi kullanılmış.Üstelik bir şeyide tanıtmıyorlar.Eğer Panzers Phase One oyununu tanımlayacaksak 1 tane adil kullanım resmi yeterli olmalı. Diğer resimlerin tanıttığı bir şey yok, fazlalık. Karar verilip çıkartılmalı.--Machiavelli' msj 13:42, 12 Temmuz 2007 (UTC)

Tanıtım resimleri kendi maddesi içinde istediği kadar kullanılabilir. Ayrıca oyunun içeriği hakkında görsel bilgi veriyorlar. Silinmesi yanlış. kızılsungur®©ileti 17:33, 16 Temmuz 2007 (UTC)

İstediğiniz kadar kullanamazsınız. Eğer böyle denseydi bu sayfay 500 tane adil kullanım resmi yerleştirebilirdiniz. Adil kullanım reimleri sadece zorunluluk hallerinde kullanılabilir. Amacımız özgür ansiklopedi yaratmak olduğunu unutmayalım.--Machiavelli' msj 17:37, 16 Temmuz 2007 (UTC)