Tartışma:Oral seks

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Oral seksin kim tarafından kime uygulandığının bir tanımı var mıdır? Sayfada yapılan değişiklikkler bunun üzerinde galiba. Nebeviye bir bakabilir mi? --Stultiwikiabana yaz 15:00, 26 Mart 2011 (UTC)

Yardımcı olmaya çalışırım. :) Bu hassas konuda ki sözlerimi argo konuşuyor diye sakın yadırgamayınız. Ki sözlerim zaten içeriğin parçası sadece dikkat çekmekte! Oral Seks; başlık-Türkçe anlamıyla yüz seksi; yahut cinsel organlara temas eden dil, dudak bütünü falan filan. Bu başlıkta biraz anlam kargaşası var. Oral'ın ne olduğu kesin olarak belirtilmemiş; yüz seksi mi yoksa karmaşık yüze temas eden ilişki pozisyonları mı? Bu açık bir dille belirtilmeli. Şayet birden çok anlamı varsa alt başlıklar halinde detaylandırılmalı. Örneğin ağızda orgazm olmak, ağıza men salmak vs. anal seksin değil; yüz seksin bir parçası. Detaylıca açıklandırmalıyız. Ben varım yani elimden geldiğince birşeyler yazarım. Umarım destekçilerim vardır ha ne dersiniz? - Nebeviye 16:06, 6 Nisan 2011 (UTC)
  • Birde alt başlık ya d yeni bir başlık halinde < Eşcinsel Oral Seks, LGBT Oral Seks > veya < Eşcinsel İlişkide Oral Seks > eklenmeli ki oral seks sadece hetoroseksüel ilişkilerde değil, homo, biseks., trasns. ilişkilerde kullanılan bir pozisyon. - Nebeviye 16:16, 6 Nisan 2011 (UTC)

Malesef üzerine çalışamam Nebeviye; ama destekçinim. Artık nasıl oluyosa o. (= Yani maddeye girişerek detaylı bir şekilde her şeyi, her türlüsünü her biçimini yazmalısın. --Stultiwikiabana yaz 22:19, 6 Nisan 2011 (UTC)